Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bakan Yıldırım'dan mutlu evlilik için öneriler

        Ulaştıma Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Habib Soluk'un kızı Merve Soluk ile Ahmet İlker Tekyeşil Şişli Belediyesi Nikah Salonu'nda dünya evine girdi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün kıydığı nikaha Ulaştırma Bakanı Yıldırım, Milli Eğitim Bakanı Çelik, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ile çok sayıda davetli katıldı.

        Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül nikahı kıydıktan sonra evlilik cüzdanını gelinin şahiti Ulaştırma Bakanı Yıldırım'a verdi. Genç çifte mutululuk dileyen Bakan Yıldırım bazı öğütlerde de bulundu.

        Evliliğin çok önemli bir karar olduğuna işaret eden Yıldırım, "Mutluluğun bir ömür devam etmesi, eşlerin birbirlerine 'Peki' demesi ile mümkün olur. 'Peki' demeyi ihmal etmeyeceksiniz. Evlenme sırası bekleyen gençelere de Allah bugünü göstersin." şeklinde konuştu.

        Bakan Yıldırım, elindeki evlilik cüzdanını Bakan Çelik'e uzatarak, "Bugünlerde o hababam diploma veriyor. Üniversite sınav sonuçlarını açıklıyor, müjdeler dağıtıyor." dedi.

        Cüzdanı alan Bakan Çelik de, kime vereceğini bilemedi. Başbakan Erdoğan'ın katıldığı nikahlarda evlilik cüzdanlarını genelde gelinlere verdiğini anlatan Çelik, "Ben oylama yapacağım." dedi. Cüzdanın geline mi damata mı verilmesini nikaha katılanlara soran Çelik, en çok alkışı toplayan Merve Soluk'a cüzdanı teslim etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ