Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova boğa burçları için 2014 yılını yorumladı...

        Sevgili Boğalar, 2014 yılında Satürn’den aldığınız etkilerle evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda sorumluluklarınız ve testleriniz devam ediyor. Evliyseniz yeni sorumluluklar alabilir, ilişkilerinizin sağlamlığını gözden geçirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu yıl Jüpiter reklam, satış, pazarlama, öğrenim alanlarınızda size şans verecek. Yakın çevre, akraba, kardeş ve komşularınızdan yana olumlu etkiler altında olacak, onlardan iyilik göreceksiniz. 16 Temmuz’dan sonra Jüpiter burç değiştirecek ve bu sefer 1 yıl boyunca ev ve aile konularında inanılmaz şanslarınız olacak. Emlak alım satımından kazanç sağlayabilir, istediğiniz bir ev varsa onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz. Evlenmek ve yuva kurmak istiyorsanız harekete geçmek için harika bir yıl olacak...

        HANDE KAZANOVA'NIN BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        Ocak ayına seyahat, eğitim, akademik konular, medya, ticaret ve hukuk alanlarınız aktif olarak giriş yapacaksınız. 11 Ocak’ta kariyer görüşmelerinizi ve iletişiminizi hızlandıracaksınız. Grupsal işler, önemli konuşmalar ve anlaşmalar gündeme gelebilir. 17 Ocak’ta düşündüklerinizi uygulayabilirsiniz. İlhamınız yüksek olacak, iç sesiniz ve yaşanacak bazı değişimler sizi kolay harekete geçirecek. 20 Ocak itibarıyla ilginizi daha çok kariyerinize ve toplumsal konulara kaydıracaksınız. 1 ay boyunca enerjiniz yüksek olacak ve daha fazla işin üzerine eğilmek isteyeceksiniz. 30 Ocak’taki yeniayı başlatmayı düşündüğünüz işleriniz için kullanın. 31 Ocak’ta Venüs’ün düzelmesiyle beraber eğitim, iş ve seyahat alanlarınızdaki ilişkilerinizde rahatlamalar yaşayabilirsiniz.

        MART AYINDA TERFİ YA DA ZAM ALABİLİRSİNİZ

        Şubat ayı kariyer yoğunluklarınız ve sosyal çevrenizle beraber yapacağınız işleriniz devrede olacak. 13 Şubat’tan 28 Şubat’a kadar kariyer iletişiminize ve toplum önü konuşmalarınıza dikkat etmeniz gerekecek. 15 Şubat’taki dolunay aile hayatınızda bazı hassaslıkları ortaya çıkarabilir. Mart başında gerilemesine başlayacak olan Mars iş ve hizmet alanlarınızda birtakım aksilikleri hayatınıza taşıyabilir. 21 Mayıs’a kadar önemli iş girişimlerinden sakınmalısınız. 5 Mart itibarıyla iş alanlarınızda terfi, zam, primlerinizi artırmak öne çıkacak. 16 Mart’taki dolunay aşk hayatınızda bazı sonuçlara ulaşmanıza neden olabilir. Evinize, aşkınıza veya varsa çocuğunuza bu dolunay gereken özeni göstermelisiniz. 29 Mart’ta patronlarınızla olan ilişkilerinize dikkat edin. 15 Nisan’da oluşan Ay tutulması iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda önemli sonuçları hayatınıza taşıyabilir. Kendinize bu süreçte çok yüklenmeyin. 22-23 Nisan’da yakın ve uzak çevre ilişkilerinizde dikkatli olun. Özellikle seyahatlerde ve tanımadığınız ortamlarda bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz. 29 Nisan’daki parçalı Güneş tutulması hayatınızla ilgili her türlü kararı hızlandıracak. Önemli kararlar bu tutulma sonrası devrede olacak.

        Mayıs ayı kendinizi iyi hissettiğiniz ve planlarınızı uygulamaya rahatlıkla koyacağınız bir ay olacak. Kendinizi enerjik, hareketli, keyfine düşkün ve bencil bulabilirsiniz. 7 Mayıs itibarıyla parasal konuşmalarınızı ve bu alandaki becerilerinizi artıracaksınız. 12 Mayıs’ta kazançlarınızı artıracak, etrafınızdaki insanları para konularında rahat ikna edeceksiniz. 14 Mayıs’taki dolunay, özel hayatınızda bazı sonuçları hayatınıza taşıyabilir. Birkaç gün boyunca dış ortamlarda sevdiğiniz insanla sürtüşmelere açık olabilirsiniz.

        DENGEYİ SAĞLAMAYA ÇALIŞIN

        Haziran ayı güzel etkilerle başlıyor. Parasal konularda kendinizi güvene alma ihtiyacınız yüksek olabilir. 7 Haziran’da satış, reklam, pazarlama veya iletişime dayalı işlerinizde birtakım aksilikler oluşabilir. 13 Haziran’daki dolunay biraz zorlayıcı olacak ve sizin ortaklaşa para alanlarınızda oluşacak. Ortaya çıkacak bir borç veya para ödemesi, sevdiğiniz insanla aranızda sorunlara neden olabilir. Temmuz başında yakın çevreniz ile uzak çevrenizdeki insanlar arasında denge sağlamakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik bir şekilde oluşan olaylar karşısında düşünceleriniz inişli çıkışlı olabilir. 26 Temmuz itibarıyla enerjinizi özel hayatınıza harcamaya başlayacaksınız. Israrcılıkla sevdiğiniz insanı bunaltmayın.

        AİLE HAYATINIZ HUZURLU OLACAK

        2-7-8 Ağustos gayet olumlu günler. Ev ve aile hayatınızda kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. 10 Ağustos’taki dolunay, aile ve ev hayatınız bu kadar ön plandayken, kariyerinize ve işinize ayırmanız gereken zamanın altını çizmekte. Bu süreçte ilişkilerinizi iyi dengelemelisiniz. 12 Ağustos sonrası evinizde misafir ağırlamak, dekorasyon, tadilat, tamirat gibi işlerle uğraşmak için uygun günler olacak. 18 Ağustos’ta ev ve aile hayatınızdaki keyfiniz ikiye katlanabilir. Yaratıcılık, sanat veya borsaya dayalı işleriniz için 25 Ağustos sonrası harekete geçebilirsiniz.

        10 Eylül’de aşk hayatınızda sosyal çevreniz sizi yanıltabilir. 22 Eylül’de arkadaşlarınız özel hayatınıza ve parasal işlerinize dahil olmak isteyebilir ve sizi yanlış yönlendirebilirler. Ortaklaşa para işlerinizde yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olmalısınız. İş alanlarınızda yeni karar ve başlangıçlar için 24 Eylül sonrasında harekete geçmelisiniz. Ekim ayı iş alanlarınız fazlasıyla aktif olacak. 8 Ekim’deki tam Ay tutulması kadersel alanınızda oluşacak. Bir olayın içyüzünü öğreneceksiniz. 23 Ekim’deki güneş tutulması özel hayatınızda oluşacak. Özel hayatınızda yeni karar ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Evlilikle ilgili kararlar alabilir ya da bazı zorunlulukların size dayatıldığını düşünebilirsiniz. Kasım ayında evliliğiniz ve ikili ilişkileriniz ön planda olacak. 1-2-4 Kasım’da ortaklaşa iş konularında şansınız çok yüksek. 27 Kasım’da sosyal ortamlarınızda para işlerinden uzak durun. 5 Aralık sonrası iş hayatınızdaki mücadeleleriniz hızlanıyor. Daha çok toplumsal konularla ilgilenecek, toplum için bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. 4-5 Aralık şanslı günler. 6 Aralık’taki dolunay, parasal konularda sizi memnun edebilir. Bir alacağınızı alabilir, parasal olarak rahatlayabilirsiniz. 10 Aralık’tan sonra seyahat isteğiniz artacak ve az tanıdığınız insanlarla ilişkileriniz güzelleşecek. Para işlerinde yanıltıcı etkilere karşı dikkat! Para işlerinde yanıltıcı etkilere karşı dikkat!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ