Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Adana'da emekli polis boşanmak istemeyen karısını öldürdü

        Neşet KARADAĞ / AHT

        Emekli polis memuru Cemal Dinçer, 28 yıl önce Sevgi Dinçer ile evlendi. 26 ve 21 yaşlarında 2 erkek çocukları olan çift, 1.5 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle tartışmaya başladı. İddiaya göre, polislikten emekli olduktan sonra havalimanında taksicilik yapan Cemal Dinçer, eşinden boşanmak için dava açtı. Ancak eşi boşanmayı kabul etmeyince öfkelenen Cemal Dinçer, karısına şiddet uygulamaya başladı. Eşinin dayaklarından bunalan Sevgi Dinçer, babası Osman’ın Tellidere Mahallesi’ndeki evine yerleşti.

        ‘ÖLDÜRÜRÜM’ DEDİ

        Emekli polis Dinçer, iddiaya göre önceki akşamda eşi Sevgi’yi telefonla arayıp “Benden boşanacaksın, boşanmazsan seni öldürürüm” dedi. Eşinin kabul etmemesi üzerine Dinçer, sabah erken saatlerde kayınbabasının evinin önünde pusuya yatıp kadının evden çıkışını bekledi. Dinçer, işe giden eşini takip etti. İşyerinin önünde, “Son kez soruyorum; benden boşanacaksın. Boşanmazsan burada seni öldüreceğim” dedi.

        Sevgi Dinçer’in boşanmayacağını söylemesi üzerine Dinçer, belindeki tabancasını çekerek eşinin boynuna ve koltuk altına ateş etti.

        YAKALANDI

        Cemal Dinçer, cinayetin ardından “Sizi öldürmeye geliyorum” diyerek 2 oğlunu ve kayınbiraderini aradı. Polis, katil zanlısının 2 oğlu ve kayınbiraderini bir polis merkezine götürerek koruma altına aldıktan sonra Dinçer’i yakaladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ