Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Bu kamyonların sabah trafiğinde ne işi var?

        Güya TEM, E-5 ve bağlantı yollarında kamyonlar için saat sınırlaması var. Kâğıt üstünde bakarsanız sabah 06.00-10.00 ve akşam 16.00-22.00 saatleri arasında kamyonların yollara çıkması yasak. Gelin görün ki bu yasak lafta kalıyor. O koca koca hafriyat kamyonları, günün her saati yollarda... Sabah ya da akşam, trafiğin en yoğun olduğu zamanlarda devasa kamyonlar ortalığı birbirine katıyor. Bakın bu yukarıda gördüğünüz fotoğrafı, dün sabah bir okuyucumuz çekip bize ulaştırmış.

        Bu kare, sabah 09.00 sıralarında TEM Bağlantı Yolu Nurtepe mevkiinde çekilmiş. Yani kamyonların geçiş yapmaması gereken saat diliminde.. Fakat sarı hafriyat kamyonları birbirinin peşi sıra dizilmiş. Sonra ne mi olmuş? İşte okuyucumuzun anlattıkları... “TEM Bağlantı Yolu, zaten her sabah yoğun oluyor. Bu trafiğin içine bir de kamyonlar dahil olunca, trafik adım adım bile ilerlemiyor. Tıpkı dün sabah olduğu gibi... Bir değil, iki değil, üç değil...

        Onlarca hafriyat kamyonu peş peşe ilerliyordu. Kimi sağ şeritte, kimi orta şeritte. Tabii çok yavaş ilerlediklerinden, zaten yoğun olan trafiği iyiden iyiye yavaşlattılar. Bir de kamyon şoförlerinin sürekli şerit değiştirerek trafiği felç etmesi var ki sormayın gitsin... Peki kamyon yasağını getiren yetkililer, bu yasağın uygulanıp uygulanmadığını neden kontrol etmez? Kilometreler boyunca şehrin en kalabalık noktasında yasak saatte ilerleyen kamyonları neden kimse durdurmaz? Bu başıboşluk niye?”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ