Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler evlilik, aşk, 70 yıllık evlilik, 15 saat arayla hayata gözlerini yumdular, felumlee çifti, kenneth felumlee, helen felumlee, gerçek aşk,

        Kenneth ve Helen Felumlee çifti, tıpkı evlenirken ettikleri ''ölüm bizi ayırana dek'' yeminindeki gibi hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde, evli kaldıkları 70 yıl boyunca birbirinin elini hiç bırakmadı. Ve kaçınılmaz gün geldiğinde, birbirlerinden ayrı kalmaya da dayanamadılar.

        Helen Felumlee Cumartesi sabahı 92 yaşında hayata gözlerini yumduğunda, tüm aile geride kalan kocası Kenneth'in buna dayanamayacağını aslında biliyordu. Çünkü 70 yıl boyunca bir gece bile ayrı uyumayan çift, dünyada eşi benzeri olmayan aşıklardandı. Bu sebeple Helen öldükten yalnızca 15 saat sonra 91 yaşındaki kocası Kenneth'in ölmesi ailesini yasa boğsa da, şaşırtmadı.

        TIME dergisine konuşan çiftin kızları Linda Cody ''Biri bu dünyadan göçtüğünde, diğerinin de ardından gideceğini biliyorduk'' diyor.

        Zanesville Times Recorder'da yer alan bilgiye göre tanıştıklarında Kenneth 18, Helen ise 19 yaşındaydı. 3 yıl gizli gizli çıktıktan sonra Şubat 1944'te yine gizlice evlenen aşıkların tam 8 çocuğu var.

        Beraber yaşadıkları süre boyunca birbirinin elini hiç bırakmayan Felumlee çiftinin son günleri de dahil olmak üzere her sabah kahvaltılarını el ele yapmış olması, gerçek aşkın varolduğunun hüzünlü bir kanıtı adeta...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ