Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Sağanak yağış geliyor İstanbul'a sağanak geliyor Hafta sonu hava durumu

        Marmara Bölgesi'nin doğusu ve Batı Karadeniz'in kıyı kesimi için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan açıklamada, ülkenin kuzey kesimlerinde beklenen yağışların, bugün ve 21 Temmuz Pazartesi günü İstanbul'un Anadolu Yakası, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde kuvvetli olmasının beklendiği belirtildi.

        Açıklamada, vatandaşlardan yerel su baskını, lokal dolu yağışı, kısa süreli kuvvetli rüzgar gibi oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları istendi.

        HAVA SICAKLIĞI :İç bölgelerde 1 ila 3 derece azalacağı diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

        MARMARA: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa ve Yalova çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

        EGE: Parçalı, kuzey ve iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Kütahya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        AKDENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz ile Antalya ve Isparta çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Osmaniye ile Hatay'ın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

        İÇ ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir ile Eskişehir ve Ankara'nın kuzeyi, Sivas'ın doğu kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Düzce, Zonguldak, Bartın, Sinop ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

        ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin' in kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

        DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzincan, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ