Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Karikatüre benzemek için 470 bin TL harcadı!, Krystina Butel, estetik ameliyat, karikatür, karikatüre benzemek için ameliyat, ingiltere
        1

        İngiltere'de yaşayan 30 yaşındaki Krystina Butel, 15 yaşında ailesiyle birlikte gittiği İbiza tatilinde çizdirdiği karikatürün hayatını değiştireceğini bilmiyordu.

        2

        15 yaşındaki Butel, çizilen karikatürdeki kadına o kadar hayran kaldı ki, çizimdeki kadın olmanın hayallerini kurmaya başladı.

        3

        Bir güzellik salonu işleten Butel, görünüşünü değiştirmek için defalarca bıçak altına yattı. İlk ameliyatını 17 yaşında oldu; göğüslerini büyüten genç kadın bu operasyon için yaklaşık 13 bin TL harcadı.

        4

        19 yaşında ve 23 yaşında iki kez daha göğüs ameliyatı olan genç kadın, yalnızca 10 dolara çizdirdiği karikatürdeki kadına benzemek için küçük bir servet harcamıştı bile... Ancak bu onu durdurmadı. O çizimdeki kadının aynısı olmak için ameliyat olmaya devam etti.

        5

        Görünüşü yavaş yavaş değişen kadın, 15 yıl içinde göğüs büyütme, botoks, dudak dolgunlaştırma, kalıcı makyaj, kalp şeklinde göğüs ucu dövmesi, saç ve kirpik ekleme, diş beyazlatma gibi tam 16 estetik operasyon geçirdi. Bunların toplam maliyeti ise yaklaşık 470 bin TL!

        6

        İngiliz basınında yer alan haberlere göre hayallerindeki kadına gün geçtikçe daha çok benzediğini söyleyen Butel, estetik operasyonlar sonrası yaşadığı ağrıları hissetmediğini, amacına ulaşmak için her şeyi göze aldığını belirtiyor.