Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Pazar Armani’nin Nişantaşı durağı, Armani markalarını tek çatı altında toplayan Armani İstanbul, Nişantaşı’nda moda tutkunlarını ağırlamaya başladı

        HT PAZAR

        İstanbul’da modanın kalbinin attığı Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yeni bir dev marka daha kapılarını açtı. 41 numarada moda tutkunlarını ağırlamaya başlayan Armani İstanbul, bin 500 metrekarelik 6 katlı binasında Armani markalarını bir araya getiriyor. Giorgio Armani markasının Türkiye’deki ilk mağazası olma özelliğine sahip bina mimarisiyle de dikkat çekiyor. Armani İstanbul mağazasının çizimleri ve tasarımları, Giorgio Armani ile Milano’daki mimari ekibi tarafından hazırlandı. Mağazanın girişinde Giorgio Armani 2014-2015 sonbahar-kış kadın ve erkek koleksiyonları misafirleri karşılıyor. Mağazanın iki ve üçüncü katlarında Emporio Armani koleksiyonları, modern, şehirli tarzı benimseyenlere hitap ediyor. Aynı katlarda EA7 kadın ve erkek koleksiyonları da günlük hayatta spor giyinmeyi sevenler için düşünülmüş. Dördüncü katta bulunan Armani Jeans koleksiyonları ise gençlere ve kendini genç hissedenlere sesleniyor. Hazır giyimden aksesuvarlara, ayakkabıdan çantaya kadar birçok sportif alternatif bu katta bulunuyor. Eksi birinci katta yer alan Armani Junior koleksiyonları ise geleceğin ikonlarını yetiştirmeyi vaat ediyor.

        Mağazanın içerisinde yer alan Armani Casa mobilyalar ise modern bir görünüme sahip. Mağazanın birinci katındaki özel bahçe, alışveriş sonrasında keyifli bir mola için oldukça uygun tasarlanmış. Kısacası Armani dünyasında yok yok. Hazır giyimden ikonik jean’lere, saatlerden gözlüklere, parfümden takıya, iç giyimden aksesuvarlara geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

        TÜRKLER ARMANİ’Yİ SEVİYOR

        1975 yılında ilk kez erkek koleksiyonunu tanıtan Giorgio Armani, bir sonraki sene kadın koleksiyonunu çıkardı. Moda dünyasına doğal ve alışılmışın dışında renk paletiyle parçaları hareketlendiren Armani, zamanın devrim yaratan tasarımcısı olarak anılıyor. Türkiye’de yeni açılan Armani İstanbul dışında toplam üç Emporio Armani ve 11 Armani Jeans monobrand mağazası bulunuyor. Şehrin temposuna ayak uyduran ve her zevke uygun tasarımlar sunan markaları oldukça beğeniliyor.

        Emporio Armani’nin bu sezonki reklam kampanyasının çekimleri, moda dünyasının yeni isimlerinden sayılan fotoğrafçı Boo George tarafından İrlanda’da Dollymount Strand’de gerçekleşti. Açık havada gerçekleşen kampanya çekimleri, kış sezonunda denizin yansımasını ve gizemini ortaya çıkaran güzel karelerle süslü. Sahilde ay ışığı altında sınır tanımayan bir özgürlüğü simgeleyen 4 genç, koleksiyonda genişçe yer buluyor. Armani Privé Sonbahar-/ Kış 2014 - 2015 Haute Couture koleksiyonunda ise siyah ve kırmızı başrolde. Koleksiyonda origami formlarından ilham alan parçalar, oversize tasarımlarla harika bir görünüm sergiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ