Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu İstanbul'da fırtına, Elmadağ'da inşaat iskelesi çöktü, İstanbul'da hortum çıktı!- İstanbul'da hortum paniği

        İstanbul'da dün gece saatlerinden itibaren etkili olan soğuk ve yağışlı hava gün boyu etkisini sürdürdü. Öğlen saatlerinde Maslak ve Levent'te saatte 60 km. çıkan şiddetli rüzgar gelen kısa süreli hortum paniğe neden olurken sosyal medyada bazı binaların camlarının patladığı iddia edildi.

        İNŞAATIN İSKELESİ ÇÖKTÜ!

        İstanbul'da etkili olan fırtına nedeniyle büyük bir faciadan dönüldü. Beyoğlu Cumhuriyet Caddesi üzerinde devam eden bir inşaatın iskeleleri çöktü. Kaza sonucu biri çocuk beş kişi yaralandı.

        Aniden başlayan fırtına, Divan Otel'inin ve Gezi Parkı'nın karşısında bulunan Taksim Elmadağ'da yapımı devam eden inşaatın iskelelerini uçurdu. O esnada seyir halindeki dört araç iskelelerin altında kaldı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza sonucu, biri çocuk, beş kişi yaralandı.

        "BENİ YOLA FIRLATTI"

        Olay sonrası Habertürk TV'ye konuşan görgü tanıkları yaşanan dehşeti şöyle anlattı:

        "Hortum gibi oldu. Hava siyahtı. Kaçma imkanı olamadı. Çöken inşaat iskelesi altında kalan taksiciyi hastaneye götürdüler. Rüzgarla caddeye fırladım. Beni yola fırlattı. Ayakta durmakta zorlandım."

        MERTER'DE İNŞAAT LEVHALARI E-5'E UÇTU!

        E-5 Karayolu Merter yan yolda bulunan bir inşaat şantiyesinin çevresindeki sunta perdeler, yoldan geçen otomobillerin üzerine devrildi. Olayda şans eseri hiç kimse yaralanmadı.

        SULTANBEYLİ'DE İNŞAAT PARAVANLARI UÇTU

        Sultanbeyli'de fırtına bir inşaatın paravanlarını uçurdu; ilk belirlemelere göre 2 işçi yaralandı.

        İDO VE BUDO SEFERLERİ İPTAL

        Şiddetli lodos yüzünden İDO’nun saat 15.00’teki Kadiköy-Yenikapi-Armutlutk-Armutlu-Bursa, 18.30’daki Bostanci - Yenikapi – Bandirma, 18.40’taki Kadikoy-Yenikapi-Bursa ve yarın saat 07:30’daki Bandirma - Yenikapi - Bostanci deniz otobüsü seferleri iptal edildi. Bursa Deniz Otobüsü işletmesi de saat 17.00’deki Armutlu (İhlas) - Bursa (Mudanya) , 15.30’daki İstanbul (Kabataş) - Armutlu (İhlas), aynı saatteki İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) , saat 15:00’teki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) deniz otobüsü seferlerini iptal etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ