Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tottenham karşısında oynanan maçta çok keyif veren görüntüler izledik. Güzel oyun da vardı. Pozisyonlar da vardı. Geç de gelse atılan gol de vardı. Balıkesir karşısındaki oyun, Tottenham maçının bir kademe altında olsa da daha çok puanla dönmeyi bilen bir Beşiktaş vardı. Puanların yanında liderliği de cebine koydu. Bu iki maçın sonucunda Beşiktaş, bayram sevincini kutlamayı herkesten fazla hak etti. Bilic’in Balıkesir karşısındaki oyuncu rotasyonu yanlış bir düşünce değil. Ama her rotasyon, artıları gibi bazen eksileri de getirebilir. Oynayanlar mutlu olurken kenarda oturan oyuncular mutsuz olabilir. Ama kazandıktan sonra bunların hiçbirinin önemi kalmaz. Rotasyonda Ersan’ın tekrar defansın göbeğinde oynaması Beşiktaş’ı bu bölgede güçlendirdi. Ersan, sağlamsa o forma her zaman onun. Yanında bazen Pedro bazen Sivok olabilir. Rotasyon tercihinde ayakları iyi birçok oyuncu ile oynama iradesini gördük. Oğuzhan, Gökhan, Sosa ve Kerim... Saydığımız bu isimler birebirde etkili ve yetenekli oyuncular. Beşiktaş’ın bu maçın genel anlamda oyunun temposunu tutmasında önemli bir rol oynadılar.

        Bu maçın kırılma noktası Bilic’in verdiği değişiklik kararlarında yatıyor. Kazanması gerektiğinin bilincinde olarak Pektemek’i 2. santrfor olarak Demba Ba’nın yanına almış olması doğru bir hamleydi.

        LİDERLİK FARKINDALIĞI

        Liderlik şansının farkında olmak, bunu yakalamak doğru felsefeyi ve mücadeleyi ortaya koymak dün akşamın en doğru taraflarından bir tanesiydi.

        GÜÇLÜ KULÜBE...

        Tottenham yorgunluğundan sonra birkaç daha diri oyuncu ile başlama düşüncesi yanlış değildi. Bu güçlü bir kulübe demek. Bu güçlü kulübe de golü ve skoru getirdi.

        Diğer Yazılar