Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hafta sonu maşallah pek boş oturmamışsınız. O ne şiddet ne celal? Maillerinizde sürekli sorular soruyorsunuz. Hem de ne derin sorular. Sanki Ergenekeon’un bütün detayları bende de sizinle paylaşmıyorum. Bu arada komplo meraklılarına bravo yani, size kalsa yakında Türkiye’de göz altına alınmayan kimseler kalmayacak. Ama yine de size kıyamadım ve sorularınızın bir bölümüne el atayım dedim. SORU 1 -İlhan Selçuk 83 yaşında sabahın dördünde evinden alındı, o saat uykunun en derin yeri, insanın en mahrem saatidir. Bu insan haklarına aykırı değil midir? (Ebru S.) -Sevgili okuyucu vallahi alemsiniz. Niye uykunun derin anı olsun. Gelin bizim eve, gün o saatte başlıyor zaten. 10 aylık iki bebek o saatte kalktığına göre, aslında özümüzde erken kalkmak olmalı. Yani genlerimizde 04.00 civarında ayakta olmak var. Gerçi benim bünyem biraz inatçılık ediyor, uyum sağlamıyor ama olsun durum budur. İlhan Selçuk’a gelince…. Ne yalan söyleyeyim akılıma evinde hapis yatan Erbakan geliyor. 80 yaşında diye bir ağlamadığımız kalmıştı. Neydi suçu? Hazineyi zarara uğratmak… 2 yıl 4 ay ceza almıştı 11 aya indirildi. O dönem yazlığı Altınoluk’a gidebilir mi, eşinin mezarını ziyaret serbest mi diye tartışıyorduk. Ama sevgili okuyucu o 80 yaşındaydı, İlhan Selçuk 83. Üç yıl insanın hayatında acayip bir gelişme yaratabilir. Hem ben Selçuk’un yaşı yüzünden kendisine ayrıcalıklı davranılmasını istemeyeceğine eminim. İnsan haklarına gelince…. Hani deveye hörgücünü sormuşlar da nerem düzgün ki demiş ya, o hesap. SORU 2 -Kimse niye eski rektör Kemal Alemdaroğlu’ndan bahsetmiyor? O da bildiğim kadarıyla 80 yaşın üzerinde. Susmak suçludur, yapabilir demenin bir başka türü mü? (Murat K.) Öncelikle hemen düzelteyim Kemal Alemdaroğlu 70 yaşında. Yani İlhan Selçuk’un yanında delikanlı gibi kaldığı düşünülüyor olmalı ki kimse onun yaşına değinmiyor.

        SORU 3

        -Ben bir şeyi hiç anlamadım. İlhan Selçuk kendi gazetesini mi bombalatmış?

        (Kemal Y.)

        -Hadi bakalım Balçiçek cevap ver! Veremiyorum sayın okur. Kelimeler

        kifayetsiz kalıyor.

        SORU 4

        -Habertürk'te Balçiçek 'in' Cemil Çiçek 'out' diyorsunuz. Koskoca bakana ayıp olmuyor mu? İnsan kendisini bu kadar över mi? (Serpil K.)

        -Yani Serpil Hanım siz çok yaşayın. Siz Habertürk televizyonunda herhangi bir yöneticiliğim var mı sanıyorsunuz? Kuzu kuzu programımı yapıp gidiyorum. Hakkımda yazılanları ekranda görüyorum. Ayrıca güç bende olsa yazmaz mıyım 'Balçiçek in, Angelina out 'diye. Cemil Çiçek'i ne yapayım? Aramızda kalsın, bu Habertürk'te de derin durumlar var. Kimse 'in out'ları üzerine almıyor. Kimin yazdığı belli değil. Koskoca Bakan'a ayıp sorunuza gelince… Zaten onu da kırmamışlar, dikkatli bakarsanız Cemil Çiçek de 'in' yazmışlar. Yeter ki

        siz mutlu olun efendim.

        NE ÖĞRENDİM?

        Hayatta herkesi ıslah edecek bir şey vardır. Bazen bir acı, bazen bir

        sevinç, kimi zaman bir çocuk. Siz yeter ki ıslah olmayı isteyin!

        balcicekpamir@haberturk.com

        Diğer Yazılar