Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üç ay önce sezonu üç kupayla kapayan bir hoca için biraz traji komik bir durum ama... Artık her maç Hamza Hamzaoğlu için birer kader maçı. Futbolun adaleti yok... Kazandıkça sıçrayacak, kaybedip yorulursa yakalanacak!

        Astana maçı sonrası kendisinden rapor isteyen yönetim karşısında önce kükreyip ardından geri vites yapması, ona sadece 24 saat kazandırmıştı. Bu galibiyet ise ligde sadece bir hafta daha... Milli ara belki ona biraz nefes aldıracaktır. Peki ya sonra? Bir hafta sonra akibetinin ne olacağının yine bir garantisi yok! Çünkü alınan galibiyete rağmen, ortada o geçen sezon ki Galatasaray’dan ve futboldan eser yok.

        Oyuncular canları isterse oynayacak, canları istemezse hocalarını yakacak. Futbolcu milleti cin gibi uyanıktır! Artık karşılarında güçsüz ve gidecek bir hoca olduğunun farkındalar. Bazıları alenen fişi çekmiş ve bu duruma göre oynuyorlar. Başakşehir maçını bir daha izleyin ve kimin ne yaptığına şöyle bir bakın. Sözleşme gazını alan Sneijder ve Muslera dışında ‘iyi oynadı’ diyebileceğiniz tek bir oyuncu var mı? Podolski’nin tartışmalı golü bile, Alman oyuncunun kötü oynadığı gerçeğini değiştirmeye yetmiyor. Umut attığı gole rağmen, ne kadar güven veriyor?

        Artık Hamza hocanın işi biraz da şansa kalmış durumda. Benfica’yı Arena’da yener, Kadıköy’den de yenilmeden çıkarsa, yola devam eder. Aksi halde, 10. haftayı görmesi mucize olur. Kendi etti, kendi buldu diye bir söz vardır. Ne diyelim? Çekirgenin kaderi işte... Bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncüsünde yakalanır.

        YASİN PİŞMAN ETTİRDİ

        Yasin’e ne olmuş böyle anlamadım... Oynatılmadığı haftalarda onun hakkında yazdığım onca övgü için beni resmen pişman ettirdi dün gece. Aklını başına alsa iyi olur. Burası Galatasaray! Bazı şeyleri anlaması için, kulübedeki hocasının durumuna bakması yeterli.

        MUSLERA 1 NUMARA

        İlk yarıda Mehmet Batdal’ın vuruşunda yaptığı kurtarışla, bana göre geceyi kurtaran adam oldu. Eğer takımı o golle yenik duruma düşse, bu maç bu şekilde bitmezdi.

        Diğer Yazılar