Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa Denizli gerçekten entresan bir hoca...

        Yıllardır kendisine yapıştırılan “sürpriz yapmayı sever” yakıştırmasının hakkını verebilmek için, her maç illâ ki bir acayiplik yapma fırsatını hiç kaçırmıyor.

        Dün de iki sürpriz birden yapan Mustafa hoca, Wesley Sneijder’i bir 11 numara gibi sol kanatta, Olcan’ı ise sağ kanatta oynatarak maça başladı. Ama bununla da yetinmedi... Bir de üstüne, sanki Sneijder ilk 11’de yokmuş gibi, Bilal’i de gereksiz yere Sneijder’in olması gereken yerde görevlendirdi.

        Denizli’nin dizilişteki bu yanlış tercihi, üç oyuncunun da performansını olumsuz bir şekilde etkilemeye yetti de arttı... İlk devre boyunca ne Sneijder, ne Bilal ne de Olcan, tek bir tehlike bile yaratamadıkları gibi, son dakikada Selçuk’un dışarı vurduğu top dışında da tek bir gollük pozisyon olmadı. Herkes Galatasaray’ın bu kötü oyununu, tam da kötü zemine bağlamaya hazırlanırken, Muğdat’ın, Chedjou’nun solundan atıp sağından geçerek Rodallega’ya attırdığı o güzel golü, zeminin attırmadığı kısa sürede anlaşılacaktı!

        Arena’da kaymak gibi zeminde oynanan Konya maçından bu yana mışıl mışıl uyumaya devam eden Mustafa Hoca ve öğrencileri, Akhisar tribünlerinden yükselen ‘gol’ sesiyle, sonunda uyanmıştı. Konya maçının ikinci devresinde olduğu gibi yine oyuna girdikten sonra her şeyin bir anda değişmesine yol açan adam, Sabri Sarıoğlu’ydu.

        Performansından ziyade, Olcan’ın sola, Sneijder’in de gerçek mevkisi olan forvet arkasına geçmesine neden olan Sabri, Mustafa Hoca’nın da maç içindeki yanlışının sonu oldu. Kısa sürede topla daha çok buluşmaya başlayan Hollandalı yıldız, maçın kaderini değiştirirken, Selçuk İnan’ın galibiyeti getiren golüyle, turun kapısı sonuna kadar açıldı. Ama bu oyun hafta sonu ligde Mersin deplasmanında galibiyet için yeter mi? Bence yine şüpheli...

        Diğer Yazılar