Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ASLINDA bu olaydan çok küçük bir şekilde bahsetmiştim. Yani Demet Akalın’ın, Hande Yener’in uzun yıllardır birlikte çalıştığı ancak şimdilerde yolunu ayırdığı on parmağında on marifet Kemal Doğulu ile çalışmaya başladığından. Yani geçen hafta küçük bir cümle bahsetmiştim. Meğer millet bu olayın detaylarını merak ediyormuş. Nereye gitsem “Ne akıllı kadın Demet. Bravo Kemal ile çalışması çok doğru bir karar. Nasıl olmuş?”, “İnanamıyorum nasıl bir birliktelik bu. Nasıl bir araya gelmişler”, “Çok şaşırdım Demet’in Kemal ile çalışmasına” gibi bir sürü yorum ve soru ile karşılaşıyorum. Kusura bakmayın ama ilk önce biraz şaşırdım. “Yahu ne var bu olayda bu kadar büyütecek” dedim ama pek bir janjanlı konuymuş meğer. Millet acayip merak ediyor bu ikilinin nasıl bir araya geldiğini. Hatırlarsanız aslında daha önce de Demet Akalın ile Kemal Doğulu bir kere çalışmıştı. Ama tabii o zaman Demet ile Hande konuşuyordu. Kemal de Hande ile çalışmaya devam ediyordu. Ama bu birliktelik farklı tabii. Bu kez tam bir albüm çalışması yapıyorlar. Yani Kemal Doğulu, Demet’in albüm fotoğraflarını çekecek. Saç, makyaj, kıyafet konusunda da yönlendirecek. Ben bu ikiliden çok güzel bir iş çıkacağını biliyorum. Demet de bu konularda acayip meraklı. Kıyafet, styling, yeni bir tarz konusunda iddialı bir çalışma olacağa benziyor. Bu arada Hande Yener ile Kemal Doğulu arasına da çok uzun zaman önce kara kedi girdi. Zaman zaman Kemal’e soruyorum ama ağzını bıçak açmıyor. Daha doğrusu “Nasıl buluyorsun şimdi tarzını beğeniyor musun?” diyorum, kinayeli kinayeli gülüyor. Artık anlayana tabii.

        Yeni ve eski nesil farkı

        GEÇEN akşam katıldığım bir davette hep yeni nesil oyuncular vardı. Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Bergüzar Korel, Kenan İmirzalıoğlu ve tüm dizilerde bulunan genç nesil oyuncular. Bakınız ben eski nesli de çok iyi yaşamış bir gazeteci olarak şunu hemen söyleyebilirim ki yeni nesil çok daha doğal ve samimi. Hesapsız kitapsız yaşıyor. O gün etrafıma bir baktım inanılmaz güzel bir enerji vardı salonda. Kasıntı bir durum ve kötü bir enerji asla yoktu. Yani eski nesil havaları, tafraları ve tabii “A o mu gelmiş”, “O oraya oturdu, ben neden buraya oturdum”, “Ben onun ayağına gitmem, o benim ayağıma gelsin” gibi birçok saçmalıktan bahsediyorum? Bunların hiçbiri yoktu. Ama yok salonda tamamı eski isimlerden oluşan bir kadro olsaydı acayip ağır bir hava eserdi. Genellikle herkes birbiriyle küs olur hatta kimse kimsenin ayağına gitmezdi. Ve hatta sanatçıların yanındaki kişiler de “Bak gördün mü ayağına gelmiyor” diye de ünlü isimleri bir güzel doldururdu. OYSAKI BEN n Benim gördüğüm o gece Kenan İmirzalıoğlu kalktı Çağatay Ulusoy’un yanına gidip öptü, sarıldı.Yani “Aman canım Çağatay gelsin” demedi. n Oyuncuların hepsi davet bittikten sonra yan yana gelip sohbet edip eğlendi. Yok sen benden meşhursun, yok ben senden daha meşhurum tripleri asla salona hâkim değildi. n Davette belediye başkanları da vardı. Hiçbir oyuncu “Aman belediye başkanı burada” tadında eğilip bükülmedi. Eskiden olsa bu durum bir saat seremonilerle geçer, hatta belediye başkanlarına “Ağam paşam” durumları olurdu. Yani olması gerektiği gibi tadında bir saygı gösterdiler. n Ve yeni nesil oyuncular “Ben ben ben” demiyor. Bu işin tek başına olmayacağını, bir ekip işi olduğunun çok farkındalar. n Ve yeni nesil illa haber olalım derdinde değil. Bu yüzden de malzeme vermiyor.

        İVANA MERAKI

        Memlekete geldiği günden bu yana bir İvana Sert rüzgârı esiyor. Ama son günlerde daha bir sert esmeye başladı. “Bu Tarz Benim” ile yeniden ışığı yükselen İvana Sert yine bu ara pek popüler. Herkes bana İvana’yı soruyor. Hatta birçok davet ve organizasyonda İvana’nın olmasını isteyenler devreye birilerini sokuyor. Hal böyle olunca da İvana’nın kaşesi de bir hayli yükselmiş haberiniz ola. Mesela küçük bir davette sunuculuk yapmak için 50 bin TL istiyormuş. Yapacak bir şey yok, kadın popüler. Her gittiği yerde rüzgâr gibi esiyor.

        Baba Kenan

        Son günlerde Kenan Doğulu ve Beren Saat tarafından bir bebek haberleri geliyor ki sormayın. İkiliden her an müjdeyi duyacağız gibi. Zaten Kenan Doğulu’nun acayip baba olmak istediğini bilmeyen yok. Erkek bebek istediğini de duyuyorum. Evet evet çok yakınları bile “Ozan üçüncü kez baba olacak. Bu da kız geliyor. Bu kez de baba Kenan’ın oğlu olsun” diyorlar.

        Diğer Yazılar