Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜNLERDİR kulağıma Agency’de sahneye çıkan Barbaros’un Aziz Yıldırım ve konuklarından rahatsız olduğu için sahneyi terk ettiği dedikodusu geliyor. En başta şaşırdım “Barbaros neden terk etsin sahneyi. Hayır öyle biri değil” diye pek inanmadım. Sonra birkaç kişiden daha duyunca Barbaros’a sormak farz oldu. Barbaros da geceyi şöyle anlattı: “Neden terk edeyim deli miyim. Üstelik Aziz Başkan’ın kızının düğününde bile sahneye ben çıktım. Memleketin en güçlü adamlarından biri beni dinlemeye geliyor olacak iş mi? Ben sahneye 22.30’da çıktım. Normalde de 01.00 gibi iniyorum. Ama Aziz Bey 23.45’te geldi. İstediği tüm şarkıları da söyledim. Baldızını sahneye çıkarmamı istedi çıkardım. Mihriban, Kum Gibi, Aldırma Gönül gibi şarkıları istedi. Onların hepsini söyledim. Ancak ben sadece mekânın sahibine ‘Böyle devam edersem mekân boşalacak’ dedim. Çünkü benden Fransızca şarkı isteyenler de vardı. Nitekim salon boşaldı ben o şarkıları söyleyince. Ben de tabii Aziz Yıldırım’ı kırmamak için her şarkısını söyledim. Hatta sahneyi çok fazla uzattım bile ve 01.45’te sahneden indim” dedi. Sanırım Aziz Başkan ve arkadaşları mekâna geç gidince Barbaros’un sabahlara kadar şarkı söyleyeceğini zannettikleri için sahneyi terk ettiğini düşünmüşler. Ama işte olay aynen Barbaros’un anlattığı gibi olmuş. Meraklılara duyurulur.

        Meryem neden diz çökmüş?

        YA millet uzaya çıkıyor biz hâlâ nelerle uğraşıyoruz. Hayır ünlü, şöhretli, zengin olmasına gerek yok. Bizim sıradan insanımızda da öyle bir ego var ki aman Allah’ım taşı çatlatır. Öyle ki, Meryem Uzerli’nin GQ gecesinde Halit Ergenç’in ödülünü vermeye geldiğinde yaptığı şovu yani diz çökerek ödülünü vermesini eleştiriyor kimileri. Yahu ne var bunda? Kadın şov yapıyor. Hem de uzun aylar Muhteşem Yüzyıl’da önünde diz çöktüğü padişahını hatırlatıyor. Malum o diziyi bırakıp gitmişti Meryem Uzerli. Yani tam da yapması gereken şovu yapıyor. Bence yüz üzerinden yüz puanlık bir şov. Tam da Hollywood starlarının akıl edebileceği, yapabileceği, cesaret edebileceği bir şov. Yani bizim eski neslin asla anlamayacağı, yapamayacağı bir şov. Ama yeni nesil fıstık gibi yapar. Harika yapar. Yani önümüzdeki ödül törenlerinde daha güzel şovlar izleyeceğiz ben eminim. Az biraz şu egolarınızı çöpe atın. Yok edin. Bir şey yapın hanımlar beyler.

        Sonunda kırmızı

        BU arada siyahtan bunalmıştık. Meryem Uzerli ve Serenay Sarıkaya içimizi açtı kırmızılar içinde. Gerçekten bayıldım, harika, süperlerdi. Son günlerde dikkat edin herkes simsiyah. Hatta gündüz sokaklarda bile. Vitrinler de siyah. Hayır neden bu kadar karardık. Neden bu kadar simsiyah olduk? Gerçekten biraz renklensek güzel olmaz mı? Hatta biraz kahkaha atsak. Hatta biraz daha fazla gülsek. Bu gidişle kapkara, asık suratlı bir memleket olacağız. Haberiniz ola.

        Bedava mı dağıtıyorlar?

        GEÇEN sabah katıldığım bir davette karşılaştığım hanımların yüzde 90’ında Chanel marka çanta vardı. Hayır bedava mı dağıtıyorlar anlamadım. Artık sokakta, cenazede, düğünde, akşam yemeğinde, sabah kahvaltısında herkesin kolunda gerçekleri, çakmaları. Hayır bence çakmaları gerçeklerinden daha fazla. Orİjinali kimde çakması kimde belli bile değil. Boşuna veriyorsunuz o paraları, boşuna takıyorsunuz. Gerçeğini takan da çakmasını takıyormuş gibi duyuruyor haberiniz ola. Ay gerçekten ama bakınız benim oturduğum masada dört tane vardı bu çantalardan. Hayır 6500 TL’den aşağı değil en küçüğü. Nasıl oluyor anlamıyorum. Vallahi zenginin parası züğürdün çenesini yoruyor yine ama fotoğrafını çekmeden edemedim. Buyurun işte benim o gün yaptığım sabah kahvaltısı lüks içindeydi anlayacağınız.

        Diğer Yazılar