Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CENK Eren ile Pazar sohbetlerinde bir röportaj yapmıştım geçen haftalarda. O röportajı yaptığımız zaman henüz Kayahan’ın albümü çıkmamıştı ve ben de Cenk’e “Neden Kayahan’ın albümünde sen yoksun. ‘Sabahlar Uzak’ seninle çok özdeşleşti. Teklif gelmedi mi” diye sormuş “Yarama parmak bastın. Ben ‘Sabahlar Uzak’ı okumazsam müşteri hesap ödemez. O şarkı benim anamın hak sütü gibi helaldi bana” yanıtını almıştım. Bu röportaj sonrasında sosyal medyada da çok şey yazıldı çizildi. Hatta Cenk Eren’in okuması yönünde ciddi bir talep vardı. Kayahan’ın albümü ‘Sabahlar Uzak’ı okuyacağı söylenen Yasmin Levy’den eksik ile çıktı. Yasmin Levy ‘Sabahlar Uzak’ı okuyacaktı, meğer usta son dakikada şarkıyı çıkartmış. Sanırım ikinci albümde Yasmin Levy başka bir şarkı söyleyecek. Ve duyduğuma göre de usta ‘Sabahlar Uzak’ı ikinci albümde Cenk Eren’e okutacakmış. Bence doğru bir karar vermiş. Cenk bu şarkıyı gerçekten çok sahiplenerek ve saygı göstererek okuyor. Öyle ki, çıktığı mekânlarda defalarca Cenk’i bu şarkıyı söylerken izledim. Cenk tıklım tıklım mekâna “Lütfen sessiz olur musunuz? Çıt çıkarsa kıyamet kopartırım” diyerek öyle bir saygıyla ve ritüelle okuyor ki, insanın etkilenmemesine imkân yok. Zaten şarkı çok etkili. Ustanın tüm şarkıları çok etkili ama yine en sevilen şarkıların yer alacağı ikinci albümde ‘Sabahlar Uzak’ çok dikkat çekecek. Ve ben merakla onu da bekliyorum.

        KADIN OLMAKTAN utanacağız neredeyse

        NE yapsak, nerelere sığsak acaba... Ne kadar rahatsız ediyoruz kimilerini. Kadın olduğumuz için utanacağız neredeyse. Hamile kalsak bir dert, kalmasak bir dert. Hamile olup sokağa çıkmamız bile kabahat kimilerince. Evlenmeden hamile kalmak ise kabahat değil “Or...pu”luk. Oysaki, bu sözleri söyleyen adamları da kadınlar doğuruyor. Hangi ara bu kadar kabalaşıp çirkinleşiyorlar. Onlar da çocuk oldu oysaki. Hangi düşünce ile yol alıyorlar. Kübra Par’ın yaptığı röportajda Tuğrul İnançer “Evlenmeden hamile kalan kadın or...pu” dur diyor. Kadın üzerinden prim yaptığını, kadın üzerinden adından söz ettirdiğini, kadınları kullandığını es geçiyor. Adını bile bilmeyenler, kim olduğunu bilmeyenler bu vesileyle kendisini tanıyor. Kendinden söz ettirmek istiyorsan kadınlara laf et, çirkin sözler söyle. Sonra da “Yanlış anlaşıldım” dersin ne olacak canım. Sizi bilmiyorum ama benim içim daralıyor. Sığamıyorum bir yerlere. Ve olan bitenden gerçekten utanıyorum.

        Başar Bey pek HIZLI ÇIKTI

        “ERKEKLER yalnızlığa dayanamaz” der büyüklerimiz. Hatta “Kadın erkekten önce hayatını kaybederse erkek ne yapacağını bilemez. Yalnız kalır. O yüzden de karısı öldüğü zaman 40’ı çıkmadan evlenen erkek var. Ama kadın her zaman yapacak bir şey bulur” da der büyüklerimiz. Ki bence doğru söylüyorlar. Bakar mısınız son örnek Başar Savur, Burcu Esmersoy ile ilişkisi daha soğumadan başka bir aşka yelken açtı bile.

        Seksi klipler değil SİGARA ÖLDÜRÜR

        NİRAN Ünsal “Çayımı alabilir miyim arkadaşlar, çayımı içmek istiyorum. Sigara da içmek istiyorum. Ayşe Arman’la karşı karşıya gelmişiz, tadını çıkarmadan olur mu?” sözleriyle aslında ne yapmak istediğini açıkça anlatıyor. O yüzden fazla üstünde durmaya değmez. Amacına ulaşıyor. Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim. Sanırım çocukları kendisini defalarca sigara içerken görmüştür. Tamam evinin salonunda içmiyor olabilir. Ki bence içmiştir. Ama en doğrusu olan balkona çıkıp ya da cama çıkıp içiyordur. Ya da evin mutfağında. Genellikle öyle yapıyor anne-babalar. Ben görüyorum. Hatta anneler çocuk arabalarını itiyorlar ellerinde sigara. İğrenç bir görüntü. Seksi klipler öldürmez ama sigara öldürür. Bir hatırlatayım dedim.

        Diğer Yazılar