Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERVE Boluğur ile Murat Dalkılıç’ın aşk yaşadıklarını bir yılbaşı gecesi görmüş ve ilk ben duyurmuştum size.

        İkili, ilişkileri sırasında iki kez ayrıldı. Sonra barıştı. Ve şimdi yeniden birlikteler.

        Yani üçüncü kez ilişkilerine bir şans veren ikili, evlilik kararı da almış. Evlilik tarihi için konuşuyorlarmış.

        Şahsen ben çok sevindim; çünkü ikisini de çok yakıştırıyorum. Hatta hiç gecikmeden hemen evlenip çocuk da yapmaları gerekiyor.

        Çocuk yakışıklı, kız güzel. Ne bekliyorlar. Hiç durmasınlar. Hem iki kez ayrılıp sonra yeniden bir araya gelen insanlar birbirlerine âşıklardır ve kopamıyorlar demektir. O yüzden bence hiç beklemesinler. Bu aşka bir bebek şart.

        Gülben’den Los Angeles’ta klip

        BODRUM XBeach’te yönetmen Nihat Odabaşı ile karşılaştım. Öyle sohbet ederken, “Yeni geldim Los Angeles’tan, Gülben Ergen’in klibini çektim” deyince haliyle merak ettim.

        Biraz kurcaladım, bana ham halini seyrettirdi. Gözlerime inanamadım. Bayramda ekranlarda olacak harika, hareketli bir klip geliyor, hazır olun.

        Los Angeles sokaklarında çekilen hareketli klipte Gülben Ergen sürekli dans ediyor. Gayet keyifli ve güzel olmuş. “Hazır olun” derim. Keşke bayram beklenmese de erkenden yayına girse.

        Hayır böyle eğlenceli şeylere ihtiyacımız var. Çünkü klibi izlerken sürekli gülümsüyorsunuz. Enerjisi yüksek anlayacağınız.

        Bu arada Berkay da Gülben Ergen’e bir şarkı hazırlıyormuş. Şarkıyı da Berkay’dan dinleme şansım oldu. Önümüzdeki günlerde bol bol Gülben Ergen dinleyeceğiz.

        BODRUM’DA NELER OLUYOR?

        Lahmacun 35 liradan, nargile 100 dolardan başlıyor...

        KLASİK Bodrum’dan manzaralar... 60 TL’ye lahmacunun olduğu Bodrum beach’lerinde görüntüler değişmiyor.

        Bodrum’un lüks beach’lerinde lahmacunun fiyatı bu sene de bir hayli yüksek. 35 TL’den başlıyor, 60 TL’ye kadar çıkıyor. Kıymalı pide fiyatı ise 45 TL ile 60 TL arası.

        Hamburger fiyatları 35, ızgara köfte fiyatları ise 45 TL’den başlıyor. Yani şimdi bu haberi okuduğunuz zaman, “Bizim köşedeki kebapçıda lahmacun şu kadar” diye düşündüğünüzü hayal edebiliyorum. Çünkü ben de mönüye baktığım zaman, “Bizim Cihangir Kardeşler’de lahmacun 4 TL” diyorum.

        E yapacak bir şey yok, burası Bodrum. Sezon kısa olduğu için serbest piyasa hâkim.

        Beach’lere giriş şimdi 120 TL’den başlıyor, bayram ve sonrasında 150 TL olacak. Tabii bu parayı içeride harcayabiliyorsunuz. İşte iki lahmacun, bir ayranla tamamlıyorsunuz zaten.

        Gün boyu yedikleriniz ve içtiklerinizi düşünecek olursanız hesabınızı ona göre yapın. Onun dışında Cennet Koyu Mandarin’de nargile 100 dolardan başlıyor. 5 kişi nargile içse 500 dolar ödüyor. Gerisini siz düşünün.

        Ve Mandarin’de şu an eylüle kadar doluluk oranı çok yüksek. Yer bulmak imkânsız. Ve Bodrum’da neler mi oluyor?

        - Yeni bir şebeke oluşmuş. Yaşı henüz 18 olmayan, yani reşit olmayan genç kızları süsleyip püsleyip lüks bir yaşantı sürüyor izlenimi veriliyor. Sonra da zengin beylerle, özellikle evli olan kişilerle tanıştırılması sağlanıyor. Ondan sonra da gizli kameraya çekilip “Yaşı tutmayan biriyle ilişki yaşadın, başın dertte” denilip tehdit ediliyor.

        Yani bu zengin ve evli beylerden 500 bin dolardan başlayan paralar isteniyor. Aman dikkat beyler! Görüntüsü güzel hanımlar başınızı döndürmesin. Sonrasında ömür boyu kurtulamazsınız alimallah.

        - Bodrum Marina’nın içinde yaşamlarını sürdürmeye çalışan Suriyeliler herkesin dilinde. Turistlerin ve yoldan geçen herkesin koluna yapışıp para isteyen Suriyeliler yüzünden tüm Bodrum rahatsız ve gergin. Bir tanıdığım, kendisinden para isteyen bir Suriyelinin bıçak çektiğini anlatıyordu. Son zamanlarda Bodrum’da yaşayan herkesin en çok konuştuğu konu bu.

        Diğer Yazılar