Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PERŞEMBE günü Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’in Mikonos’ta tatil yaptığını yazmıştım. Ardından yine başladı bizim hayranlar. Aman söylemedik söz bırakmadılar. Yok Kerem Bürsin Mikonos’ta değilmiş buradaymış, yok rüya mı görüyormuşum. Falan filan... Geçelim bu cümleleri, artık alıştık bu saçmalıklara. Neyse takılmayıp yola devam dedik ve ikilinin ne yaptığını araştırdık.

        Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya salı günü birlikte İrterni’de görüldü. El ele, göz göze. Çarşamba günü Bürsin tek başına döndü, Sarıkaya da perşembe günü. Hatta Serenay Sarıkaya havaalanında bavul beklerken kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlere “Benim yurtdışına çıktığımın bilinmemesi gerekiyor. Rica ediyorum bu seferlik beni affedin” diye ricada bulunup fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirdi. Serenay çok mütevazı biri. Asla fotoğraf taleplerini geri çevirmiyor. Bunu çok net biliyorum. Ancak o kadar dikkat çeken biri ki bunun üzerine birçok kişi de “Böyle rica ediyor ama uzaktan da olsa birileri fotoğrafını çeker, işleri çok zor” diye yorum yaptı. Ama tabii amaç birilerinin birlikte fotoğraf çekip Instagram’a anında koymaması. O zaman nerede, ne zaman olduğu belli oluyor. Öbür türlü fotoğraf konsa “Başka zaman o” deniyor ve bu duruma da inanılması bekleniyor.

        Neyse Serenay Sarıkaya’nın uçaktan bana da fotoğrafı geldi. Amacım bu iki güzel insanın yalanını ortaya çıkarmak değil. Asla böyle bir düşüncem yok, ki zaten Serenay’ın canını acıtmak, onu üzmek hiç istemem. Kerem’i tanımıyorum ama onun da harika bir insan olduğunu tanıyanlar anlatıyor. Ben bu ikilinin neden böyle yaptığını anlamaya çalışıyorum. 90’larda kalmış eskimiş bir zihniyetle böyle kaçışları gereksiz buluyorum. Gençler uzaklaşın bu çürümüş fikirlerden! Size bunları kim söylüyor, kim böyle yapmanızı istiyor bilmiyorum ama saçmalıyorlar. Birlikte reklam filminde oynadığınız, bir anlaşma yaptığınız Mavi Jeans’in sözleşmesinde böyle bir madde varsa anlarım. Ama eğer kendi menajerleriniz böyle bir diretme yapıyorsa aman aman uzaklaşın bu düşüncelerden! Bu arada Kerem Bürsin’in özellikle birlikte gözükmek istemediği de her zaman duyduklarım arasında. Bir ay önce de bu böyleydi, hâlâ böyle. Eğer böyleyse gereksiz haller Kerem, çok gereksiz.

        RAHAT OLUN GENÇLER!

        SERENAY Sarıkaya ve Kerem Bürsin’e net olarak şunu söyleyebilirim ki eğer birlikte olmaktan keyif alıyorsanız, anı yaşamayı seviyorsanız, birlikte gülüyor, eğleniyor hatta mutlu oluyorsanız kimden ve neden kaçıyorsunuz? Rahatça yaşayın şu üç günlük dünyada! Bırakın Allah aşkına! Uçaktan ayrı ayrı gelmeler, tuhaf haller sergilemeler. Özgür olun! Kim ne derse desin.

        Serenay son yılların en yükselen yıldızı. Birçok kişiyi sildi süpürdü. Hem çok güzel hem de çok başarılı. Kerem dersen yurtdışında yaşamış, eğitim görmüş hatta Türk zihniyetinin kendisini etkilememesi için uğraşan biri ama görüyorum ve duyuyorum ki çok etkileniyor bazı şeylerden. Bence gereksiz haller. Gençler, ikiniz de çok seviliyorsunuz, beğeniliyorsunuz. Ayrıca reklamdaki samimiyetiniz, halleriniz o kadar güzel ki, kiminle konuşsam sizden bahsediyor. Çıkın arz-ı endam edin. Kimden ve neden korkup saklanıyorsunuz?

        ‘FAN’LARA BiR ÇiFT LAFIM VAR

        Germeyin insanları!

        Dün başkasına âşıktınız bugün Kerem Bürsin’e, yarın da başkasına olacaksınız. Neden Serenay’ın Kerem’le olmasını istemiyorsunuz? Acayip güzel yakışıyorlar, bırakın da insanlar özgür özgür ilişkilerini yaşasınlar.

        Ben size “Salı günü Mikonos İnterni’de birliktelerdi” diyorum, siz perşembe sabahı Instagram’a konulan fotoğrafı Twitter’dan bana gönderip söylemediğinizi bırakmıyorsunuz. Biraz okusanız zaten sorun kalmayacak.

        Son olarak ben şimdiye kadar hiç kimsenin fan’lığına inanmadım ve inanmayacağım. Tabii istisnalar var. 16 yaşında âşık olduğu kişiye 30’unu geçince de hâlâ âşık olup sevdiğini bildiklerim de var... Dolayısıyla her şeyde olduğu gibi bunda da istisna bırakıyorum. Sevgiler.

        Diğer Yazılar