Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selen Sevigen geçen sene verdiği bir röportajda, kocası Gökhan Özen’i ara ara tatile gönderdiğini söyleyip “Eşinize bilet alın, tatile gönderin” diye de açıklama yapmıştı. Şimdi de Özge Ulusoy sevgilisini erkek arkadaşlarıyla Ibiza’ya gönderdi. Kendisi de ailesinin yazlığının olduğu Kuşadası’na gitti. Yani sevgilisi Hacı Sabancı erkek arkadaşlarıyla Ibiza’da, kendisi ailesiyle tatil yapacak. Ben bu kadınların özgüvenine bayılıyorum. Kocaman bir “Helal olsun” da diyorum. İşte ilişkinin uzun, soluklu ve güzel olmasının başlıca sebebi kadının kendine güveni. Gerisi zaten geliyor. Gözlemlediğim olayların başında, eşini, kocasını sıkboğaz eden kadınların çok mutsuz olduğu geliyor. Yani hanımlar “ne kadar çok boğarsanız adamlar sizi o kadar aldatıyor” haberiniz ola. Yıllardır gördüğüm bu. Açık ve net. Ha, “Özgür bıraksak da bırakmasak da aldatıyor” diyorsanız, orasına da bir şey söyleyemem. Ama genel olarak gördüğüm, kadınlar erkekleri çok sıkmıyorlarsa erkek kadının dibinden ayrılmıyor, evine daha bağlı oluyor. Ve ilişki hem uzun sürüyor hem de kadın da adam da çok mutlu gözüküyor. Huzurlu ve keyifli insanlar oluyorlar. Bu tatillerde erkekler illa aldatacak diye de bir şey yok. Hem özgür olunca, kadın dırdır etmeyince, “Neredesin, göster bakiim Facetime’dan” diye sürekli baskı yapmıyorsa, erkek vicdan bile yapıyor. Hatta bir keresinde bir erkek arkadaşım sevgilisi için “Kadın beni o kadar özgür bırakıyor ki bir şey yapacağım varsa da yapamıyorum” demişti. Yani bunu bir düşünün derim. En azından ilişkisinin kötü gittiğine inananlara belki küçük bir tavsiye olur.

        HERKESİN DİLİNDE

        - AMAN kötü bir şey olmasın da güzel bir sezon geçirelim.

        - Bu sene sanki hiç kaçamak aşk çıkmadı, çok büyük, ses getiren.

        -Cem Yılmaz’ın fotoğraflarını gördünüz mü? Adam denize girerken bile komik.

        - İstanbul’dan bir haber var mı? Haberleri izlediniz mi? -

        Aman Instagram’a resim koymadan önce Twitter’a bak, bakalım bir şey olup bitmiş mi? Sonra bizi topa tutmasınlar

        'FERHAT'A KÜSÜM, İLK KEZ ŞARKISINI SÖYLÜYORUM'

        Cenk Eren’i sahnede kaç bin kez izledim hatırlamıyorum. İlk 1996’da Bodrum Han’da izlediğimde gördüğüm adam neyse hâlâ aynı. Cuma gecesi Bodrum Yalıkavak My Club’daki sahnesinde yine coştu coşturdu. Ara ara kendisine “Senin de bir dizi hatan var. Onları oturup yazacağım. Sahnede de yapmaman gereken şeyler var” diyorum, ama izledikten sonra gecenin sonunda, “Yok eğer böyle bir şey olursa bu güzel geceye haksızlık” diyorum. Çünkü sahnede iyi. Bunca sene şarkılar aynı, adam aynı, sahne aynı; insanlar bu kadar eğleniyorsa var bir bildikleri öyle değil mi? Çünkü Cenk samimi, olduğu gibi. Bir dönem sahnede mutsuzdu ama şimdi yine aynı eski günlerdeki gibi hatta daha da iyi diyebilirim. Cuma gecesi de iki sezondur sahneye çıktığı Yalıkavak My Club’da, yine izleyenleri coşturdu. Cenk’in müdavimleri arasında magazin ve sosyete dünyasının ünlü isimleri olur her zaman. Cuma gecesi de izleyenler arasında Mehmet-Pervin Ersoy, Neşe-Ünsal Sert, Nuran-Cevdet Erçil, Niyazi-Hasene Mete gibi isimler vardı. Cenk herkese öyle güzel takılıyor ki inanın o takılmaları başka bir sanatçı yapsa izleyenler kırılır. Ama ona hiç kimse kırılmıyor. Sanırım olayın sihri de orada. Bu arada bir ara “Ferhat Göçer ile konuşmuyorum, küsüm. Hiçbir şarkısını da söylemiyorum. Ama bu şarkı çok güzel” diye “Yıllarım Gitti”yi söyledi. Sonra da “Ferhat ile neden küstüğümü artık hatırlamıyorum” diyerek şarkıyı ikinci kez söyledi.

        DELİKANLIM FIRTINASI

        Bodrum geceleri son birkaç seneye göre bu yıl daha yoğun. Bodrum’da yaz başladığı zaman her mekânda bir ünlü çıkar, inanılmaz yoğun geceler yaşanırdı. Bu sene de yavaş yavaş o günlere dönüyor gibi. O gece de Türkbükü Sahne’de Yıldız Tilbe vardı. 04.00’e kadar sahnede kaldı. İstenen tüm şarkılarını söyledi. Bir ara çok istek gelen “Delikanlım” ı söyledi, ama yarım bıraktı. Tamamını söylemedi. Şöyle bir baktım da üzerinden 25 sene geçmiş. Şarkı hâlâ ilk günkü gibi taze. Şarkı başladığı an mekândaki insanlar inanılmaz bir hal aldı. Yani şarkının o kadar acayip bir büyüsü var. Son günlerde yapılan kötü pop şarkılarına inat hâlâ dimdik ayakta olan şarkılardan sadece biri.

        Diğer Yazılar