Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PAZARTESİ günü aylar öncesinden düzenlenen çok özel bir doğum günü partisine katıldım. Burcu Hattat günlerce gizli gizli çalıştı ve yakın arkadaşı Pervin Ersoy için harika bir doğum günü partisi düzenledi. Ulus 29’da bir öğle yemeği organizasyonu ile gerçekleşen partide yok yoktu. Hazırlanan melekli pasta ise bence davetin en önemli detayıydı. Pervin Ersoy ve Burcu Hattat’ın dostlukları kıskandıracak cinsten. Allah nazarlardan saklasın. İkisine de bayılıyorum. Malum böyle dostluklar pek kıskanılır. Çünkü kimse güzel dostluk kuramadığı için başkasınınkini de bozmak ister.

        Gün dediğin böyle olur

        HANİ annelerimizin yaptığı altın günleri var ya aslında onlar çok moda son yıllarda. Biz de altı arkadaşım kendi aramızda üç senedir dolar günü yapıyoruz. Harika bir şey. Herkese tavsiye ederim. Ama tabii sosyetik hanımların altın günü daha da efsane. Burcu Hattat ve Pervin Ersoy gibi isimlerin de aralarında olduğu 9 kişilik kadın grubu her ay yaptıkları altın gününde beşibiryerde alıyorlar. Zaten doğum günü mevzusu da “Günümüzü yapacağız” diyerek sürpriz yapılmış Pervin Ersoy’a. Güzel bir gündü ama bence altın günleri daha da güzel. Beşibiryerde de gayet kârlı bir yatırım.

        Annenin yanında olmak

        GEÇEN gün de yazmıştım, “Bu kadınlar oğullarının sevdiği kadınları neden istemez” diye. Hatta “Kıvanç Tatlıtuğ’un annesinin Başak Dizer’i istemediği konuşuluyor orada burada ama ben inanmıyorum” diye yazmıştım. Hâlâ inanmıyorum. Sonuç olarak Kıvanç’ın annesinin bir rahatsızlığı olduğu için düğüne katılamayacağı önceki gün bizim gazetedeydi. İşte anlatmak istediğim bu. Dedikodu timi öyle hızlı ve kötü niyetli çalışıyor ki sağlık sorunu yüzünden katılamama olayını başka yorumluyorlar. Hemen “Yok yok istemiyordur da o yüzden katılmıyordur” diyorlar. Allah bizi bu tarz tiplerden korusun. Tamam önceden organize edilmiş bir durum var ama Kıvanç ve Başak’ın gitmeden önce annelerinin yanında bir şey yapacağına eminim. Yoksa bir annenin oğlunun en mutlu gününde yanında olmak istememesi mümkün mü?

        YARIN KÖŞEDE

        SINGLE kraliçesi İrem Derici ile stüdyoda buluştuk geçen gün. İlk kez albüm çıkarıyor. Hepsini dinledim. Siz de cuma günü dinleyecek ve klibi izleyeceksiniz. Ama öncesinde yarın köşede hem okuyun hem de HTDokun ile izleyin derim. İrem Derici gerçekten 90’lardan fırlamış bir yetenek gibi. Müzik dünyasında aranan kan. Albümde enteresan şarkıları öyle bir yorumlamış ki. Detaylar yarın köşede.

        Al sana 14 Şubat

        TAM da “Sevgililer Günü’nü sevmeyen tek kadın ben miyim?” diye tweet attığım gün geldi Yıldız Tilbe’nin ‘Çare Yıldız Tilbe’ reklamı. Turkcell’in 14 Şubat Sevgililer Günü reklamı için kamera karşısına geçmiş Yıldız Tilbe. Yine farklı bir reklamla kendinden söz ettirmeyi başardı ve önceki gece sosyal medya bu reklamla çalkalandı. İzlerken Yıldız Tilbe’yi neden bu kadar sevdiğimizi fark ettim. Doğal, içten, samimi, olduğu gibi. Kendi gibi. Oynamıyor, sahte değil. Kıvırmıyor, dobra. Şarkılarına yansıyor zaten. Reklamda hareketlerini izlemekten başka birine bakamıyorsunuz. Yüzünüzü güldürüyor. Son yıllarda yüzünüzü güldüren kaç kişi var Allah aşkına? O yüzden de Yıldız Tilbe candır. ‘Kandıramazsın Beni’ şarkısını değiştirip ‘Al Sana 14 Şubat’ dediği şarkıya bayıldım. Harika düşünülmüş sözler. Tam yerinde, tam kıvamında.

        Diğer Yazılar