Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SON bir haftadır her yerde Ebru Şallı’nın, Sinan Akçıl tarafından Müjde Uzman’la aldatılma haberleri çıkıyor. En son Sinan Akçıl, “Biz 1.5 ay önce ayrıldık. Ayrıyken nasıl aldatılma olabilir” diye açıklama yaptı. Ben de Ebru Şallı’ya telefon edip bu aldatılma işinin aslını astarını sordum. Çocuklarıyla tatildeyken yakaladım.

        -Alo Ebru, nedir bu aldatılmanın perde arkası?

        Dört hafta önce tatile davet etti, ben de gitmedim. Çünkü ayrı kalmak istiyordum. Sonra üç-dört haftadır görüşmüyoruz. Ama beni her gün arıyor. “Ne zaman görüşeceğiz, barışacağız?” diye soruyor. Yani küs değiliz biz. Ayrıldık. Ben de her gün gelen mesaj ve telefonlarda bunu kendisine anlatmaya çalışıyorum. Lütfen bu durum karıştırılmasın. Herhangi bir küslük yok. Ayrıldık; ailemle, arkadaşlarımla, çocuklarımla tatildeyim.

        -Kesin bitti mi?

        Benim için bitti.

        -Çocuklarınla mı tatildesin?

        Aynen öyle. Bayram öncesi kız arkadaşlarımla Yunanistan ve Bodrum yaptık. Şimdi çocuklarımlayım. Şu anda Pars’layım. Daha sonra Barcelona’ya Bero’yu almaya gideceğiz.

        -Peki iyi misin?

        Gayet iyiyim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Kışa iyi hazırlanıyorum. Bir sürü işim var. Çekimlerimi yapmak için İstanbul’a geldim. Ailem Bodrum’da yaşıyor. Yeniden yanlarına gideceğim.

        -Sinan yollarına gül dökse yeniden barışır mısın?

        Yollara ne güller döküldü Esin. Ne şarkılar yapıldı, ama önemli olan güzel davranmak ve dürüst olmak. Dürüst olmak çok önemli çok. Kadınlar değerli. Bunu kimse unutmasın.

        -Daha önce de ayrılmıştınız ama barıştınız. Bu sefer de barışır mısınız?

        Esin biz küs değiliz. Bana her gün mesaj atıyor, arıyor. Ben de yeniden olamayacağını anlatıyorum. Ben kesin kararımı verdim. Bitti. Ama her gün arıyor, bunu anlatmaya çalışıyorum. Küs değiliz, ayrıldık.

        Durum bu. Ebru’yu 20 senedir tanırım. Kalbiyle hareket eder. Âşık olduğu insanın elinden tutar. Demek ki bir şeyler tamamen bitti. Daha önce de bitmişti ama bir kez daha denemek istedi. Bu sefer denemenin yersiz olduğunu uzun uzun anlattı bana. Ne diyelim, hayırlısı olsun.

        500 TL'YE MANİKÜR

        OLUR mu olur, hiç şaşırmıyorum. Geçen sene Bodrum’da 500 TL’ye manikür-pedikür yaptıranlar vardı. Eve gidip manikür yapan kişiler de bu fiyatı istiyordu. Ama Çeşme’de duymamıştım. Onu da bu sene Caner Çalışır’dan duydum.

        Sosyal medya fenomeni Caner, önceki gün Snapchat’te, “Manikür için aradık 500 TL istedi. Düşünebiliyor musunuz, 500 TL” deyip ekledi: “Sadece manikür fiyatı bu. Manikür-pedikür değil.”

        Ayıptır, günahtır, yazıktır. Kendi ekmek teknenizi yok ediyorsunuz. Bu kadar uçuk fiyatlar yaptıkça sektör yok oluyor. “Bodrum boş” diye inliyor herkes.

        Önceki gün Ayşe Arman da Bodrum’da bir esnafın ağzından, “E biz de fahiş fiyatlar çektik el kadar balığa. Kaçtılar tabii Yunan’a” diye yazmış.

        Esnafta farkında. Yapmayın etmeyin. Kendi ekmek teknenizi böyle yok etmeyin. Kendi milletinizi, turisti kazıklamayın ki devam etsin kazancınız.

        HT MASA, HAFTAYA PAZAR HABERTÜRK EKRANINDA

        HT Masa, üç sene önce HT Magazin sayfalarında başladı. Sevildi, beğenildi, hatta diğer gazeteler de benzerlerini oluşturdu.

        Biz çok mutlu oluyoruz. Sonuç olarak mesleği gazeteci olan kişilerin bu işi yapması harika. Daha çok olsun, hatta hepsi televizyona taşınsın.

        Biz üç senedir benim hazırladığım bir gündem ve arkadaşlarımı terletmemle Kadir Kaymakçı, Bülent İpek, Oben Budak ve Reşat Balcıoğlu ile yola devam ediyorduk. 10 Temmuz Pazar akşamı 22.00 itibarıyla, Allah kısmet ederse Habertürk ekranlarında olacağız.

        Bu hafta HT Magazin’de köşe yazmaya başlayan İpek Durkal da eşlik edecek bize. Ne güzel, yeni bir ses, yeni bir bakış açısı. Hoşgeldin İpek.

        Bu arada Reşat Balcıoğlu ekranda bizimle olmayacak, yapımcı koltuğunda yer alacak. Tabii magazin görüntüleriyle de destek verecek. Meslekleri gazeteci olan kişilerden harika ve gerçek yorumlar dinleyeceksiniz. Bu arada masamızda zaman zaman konuklarımız da olacak. Onların fikirleri, bakış acısı, yorumları bizler için çok ama çok önemli.

        Haftaya hem gazetede hem de ekranda görüşmek üzere. Bugün de HT Masa’yı magazin ilavemizde okuyabilirsiniz. Keyifli pazarlar ve tatiller.

        Diğer Yazılar