Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Biz ülke olarak çok acayip insanlar olduğumuzu bir kez daha gösterdik tüm dünyaya. Kendi içimizde birbirimizi yeriz ama düşmanlarımızın bizi yok edeceğini fark edince öyle bir kenetleniriz ki düşmanlarımız bile neye uğradığını şaşırır.

        Yaşanan kara cuma sonrasında bu gerçek öyle bir gün yüzüne çıktı ki tüm dünya Türklerin gücünü, birlikteliğini bir kez daha keşfetti.

        Tam, “Biz bölündük, artık komşu komşuya güvenmez durumda” derken ekmeğimizi bölüşür, omuz omuza savaşır bulduk kendimizi. Şükürler olsun.

        Şahsen ben de bunu defalarca yazmaya başlamıştım son zamanlarda. Ayrı gayrı olduğumuzu, insanımızı tanıyamadığımı, kimseye güven kalmadığını, ne kadar mutsuz olduğumuzu...

        Ama son iki günde şunu gördük ki, bu topraklarda biz birbirimizi yeriz, didikleriz ama düşmanlara fırsat vermeyiz.

        El ele tutuşabileceğimizi de gördük. Milletimiz bir oldu, kenetlendi. Şimdi tüm yaraları da birlikte sarma günü.

        EĞLENCE SEKTÖRÜ ÇOK YARA ALDI

        Darbe korkunç ötesi bir şey. Bunun hiçbir açıklaması yok.

        Şu yaşadığımız günlerin ve çektiğimiz acının gerçekten tarifi yok. Ama bu ülkede en küçük bir rüzgârda bile ilk önce sanat-magazin- müzik etkilenir. Müzik susar, sahne açılmaz.

        Sahne açılan yerler de eleştirilir. Ben de yıllarca, “Aman susmasın, aman sektör durmasın. Orada yüzlerce insan ekmek parası kazanıyor” diye yazıyorum. Bu düşüncemin her zaman arkasındayım.

        Gerçekten sektör durursa birçok şey durur. Çünkü hepsi birbiriyle bağlantılı.

        Önceki gün birçok yerde yavaş yavaş kapılarını açmaya başladı eğlence sektörü. Aman bırakın açsınlar. Eleştirmeyin. İnsanlar “eğleniyor” diye kimse laf söylemesin, çomak sokmasın. Çünkü o insanlar eğlenecek ki orada çalışan insanlar çalışıp para kazanacak ve evine ekmek parası götürecek.

        ‘İYİ Kİ BU TOPRAKLARDA YAŞIYORUM’

        Demet Akalın bu hafta ilk kez önceki gün Çınarcık’ta sahneye çıktı. Bu yazıyı yazdığım dakikalarda telefonda görüştüğüm Demet, “Endişeliyim ama devletimize sonsuz güvenim var. Sayın Cumhurbaşkanı’mıza Allah uzun ömürler versin. Her seyrettiğimde cesaretli halkımla gurur duyuyorum, iyi ki bu topraklarda doğdum, iyi ki bu milletin bir ferdiyim” dedi.

        KENAN BİZİ DE TAŞISANA

        Geçen hafta Kenan İmirzalıoğlu’nun Cihangir’deki dairesinden eşi Sinem Kobal’ın ısrarıyla taşındığı haberi vardı gazetemizde. Nedeni de Sinem Kobal’ın mahalledeki çok fazla gürültüden ve kavgalardan rahatsızlık duymasıymış.

        Bir de onların oturduğu bölgede inşaat sesleri var sürekli. Hiç bitmiyor. Tıpkı bizim mahallede beş senedir yaşadığımız inşaat gürültüsü ve o inşaatlar yüzünden yaşanan kavgalar gibi.

        Şimdi de biten inşaat seslerinin yerine yapılan otellere gelip giden müşteri ve transfer araçlarının gürültüleri var sürekli. Ve ne tesadüftür ki, o oteller, bitmeyen inşaatlar ve onlar yüzünden çıkan kavga da Sinem’in biricik eşi Kenan İmirzalıoğlu’ndan kaynaklanıyordu.

        Yani diyeceğim odur ki sevgili Kenan İmirzalıoğlu, keşke bizim mahalle için de biraz hassasiyet gösterseniz veya bizi de taşısanız güzel sessiz yerlere.

        Yahut oralara gelen transfer araçlarınız mahalleyi otopark olarak kullanmasa da biz de kendi araçlarımızı park edecek yer bulsak. Hani bize de yardımcı olsanız.

        İKİLİNİN KONSERLERİ EKİMDE

        Nükhet Duru ile Cenk Eren 7 yıl aradan sonra ilk kez bu hafta Batum’da sahneye çıkacaklardı. Ancak darbe girişimi sonrasında yaşanan acı hadiseler ikilinin konserini erteletti. 28 Ekim’de yine Batum’da birlikte konser verecekler.

        Ben de bu ikilinin birlikte konser vermesini merakla bekleyenlerdenim. Çünkü sahneye hem çok yakışıyorlar hem de güzel bir uyumları var. Ayrıca küslük kimseye bir şey kazandırmaz.

        İkili barıştı ve tüm yaşanan kötü günleri geride bıraktı. Herkesin yapması gerektiği gibi. Darısı diğer küs ünlülerin başına.

        Diğer Yazılar