Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - “ESİN Hanım siz Cem Yılmaz - Ebru Şallı ilişkisinin devam edeceğini söylemişsiniz ama ben size söyleyeyim üç ay sürer. Bu sefer yanılacaksınız. Ben de iyi bir magazin takipçisiyim ve böyle düşünüyorum.”

        - “BİZ dört erkek dört gün Alaçatı’da tatil yaptık. Uçakla değil arabayla gidip geldik ve tam 30 bin TL para harcadık. İnanılır gibi değil. Yurtdışına gitsek daha uygun tatil yapardık. Bunu yazın Allah aşkına. Bu nedir ya?”

        - “BEN dört senedir ne Bodrum’da ne de Alaçatı’da tatil yapıyorum. Çünkü hem çok mutsuz oluyorum, hem de çok para ödüyorum. Ne oldu bizim güzel memleketimize? Sezon iki ay üç ay sürüyor diye neden bu kadar kazıklıyorlar insanları?”

        - “ALAÇATI ve Hacımemiş’te bir sürü esnaf ses yüzünden ortalığı birbirine katıyor. 13 esnaf her gece karakola gidip şikâyet ediyor. Esnafın hepsi takı satan kişiler. Birkaç tane de otel sahibi var. Evlerinde oturan yöre halkı rahatsız değil. Hayır bu eğlence olmasa buraya tatile gelmez kimse. İki ay sezon var, sabredemiyorlar.” (Bu konuyla ilgili daha detaylı bir haber okuyacaksınız bu hafta köşede. Çünkü şu ara Alaçatı’dayım ve bazı görüşmeler yapıyorum. Meraklısına...)

        - “BODRUM 5 Oda’da Ali Sayar’ın DJ kabinine çıktığı anı kolluyoruz. O kabine geçtiği günler mekân kadından geçilmiyor. Geçen akşam tam 102 kadın ve iki erkek vardı. Kadınların hepsi eller havaya masanın üzerine çıkmıştı. Gecede 8 kez ‘Bağdat’ı, 5 kez de ‘Okyanus’ şarkısını istediler.”

        - “ALAÇATI Çamlık Yolu üzerinde bir kuaföre hatırı sayılır ünlü gidiyor. Sıla mesela. İnanılmaz bir kadın. Herkese selam veriyor, herkesle konuşuyor. Duruşu, tavrı hep aynı. Diğer ünlüler çok farklı. Bir kere hepsi küfürlü konuşuyor. Şimdi isim vermeyeyim zaten siz birçoğunun adını biliyorsunuzdur. Ama inanılmaz televizyonda izlediğimiz gibi değil hiç biri. Çoğuna çok şaşırıyorum.”

        - “ESİN Hanım siz Ayla Çelik’in sevgilisini biliyor musunuz? Geçen gün tele fonda bir arkadaşına dert yanıyordu. Erkek arkadaşı yüzünden biraz dertliymiş sanırım.” (Bunları daha önce de yazdım. Artık sokaktaki insan bizden daha gazeteci. Dinlemeyi bırak ağız okuyan insanlar var. Hatta fotoğraf çeken. Aman konuşurken sağınıza, solunuza dikkat edin.)

        ‘Bayramda çalışmayacağım’

        ÖNCEKİ gün Demet Akalın’la telefonda konuştuk. Yoğun geçen yaz sonrasında pazartesi İstanbul’a döneceğini ve dinleneceğini söyledi. Akalın, “Bodrum’da olmak tatilde olmak değil. Bu yaz çok çalıştım. Kurban Bayramı’nda çalışıp çalışmamayı çok düşündüm ve çalışmama kararı aldım. Dinlenmem lazım Esin. Yeni albüm için enerji depolamam ve daha güzel sahne çalışmaları yapmam lazım” dedi. Akalın bayramda eşi Okan Kurt’la uzun bir İtalya tatiline çıkacağını da belirtti.

        Yaşandı bitti

        HIZLI başladı ve hızlı bitti Hande Subaşı ve Rıza Kocaoğlu’nun ilişkisi. Birlikte yaşamaya karar verdiler, ev tuttular ama olmadı. Çünkü Hande Subaşı yeni boşanmıştı. Kafası karışıktı. Aşık olduğunu zannetmişti. Bunu erkekler de yaşıyor. Evlilik ya da uzun ilişkisi biten kadın ve erkeklerde çok sık görülüyor. Önemli olan bunu göz önünde yaşamak ya da yaşamamak. Hande ve Rıza’nın talihsizliği bu durumu göz önünde yaşamaları oldu sadece.

        Siz uyurken

        - ALAÇATI Köyiçi’nde iki erkek Hülya adında bir kadın yüzünden kavga ediyor. Adamlardan biri “Bana bak. Sen izin versen de vermesen de ben o kızı alacağım” diyor. Diğeri ise “O varsa hayatında, ben yokum” diyor. Aralarındaki enteresan konuşma çok uzun sürdü.

        - BODRUM Mufla’da iki çift yemek yiyor. Masada konu kilo, diyet ve spor. O yemek geliyor, bu yemek gidiyor. Nasıl yediler gece boyunca anlatamam. (Malum biz Türk insanı yemek masasında yemek konuşuruz. Çok yeriz, sabah da diyet kararı veririz. O gece o masada aynen bu durum yaşandı.)

        Diğer Yazılar