Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DAHA önce de yazmıştım. Snapchat yeni uygulamalar yükledikçe herkes şekilden şekile giriyor. Bir ara memleketin ünlüsü-ünsüzü herkes köpek oluyordu. Şimdi herkesi tilki ve ördek olma hevesi sardı. Ben de bayılıyorum. Sık sık ördek oluyorum. Önceki gün de Kendall Jenner, Demet Akalın, Didem Balçın, Rojda Demirer ördek, Özge Ulusoy, Aslı Şen, Fatih Ürek ise geyik oldu. On saniyelik eğlencede herkes içini döküyor. Türlü şekillere giriyor. Dünyada bu kadar sıkıntı varken Snapchat imdadımıza yetişiyor anlayacağınız. Gayet keyifli. Bu arada Instagram ile kıyasıya rekabet eden Snapchat bu uygulamaları ve filtreleri sayesinde zirveyi bırakmıyor.

        Bodrum’da hesaplı tatil de mümkün

        HER zaman yazıp çiziyoruz. Bodrum çok pahalı, Bodrum ateş pahası diye. Aslında lüks yerlere giderseniz tabii ki pahalı. Ama Bodrum’da çok uygun yerler de var. Şimdi size iki yerden bahsedeceğim. Çünkü önümüz bayram ve tabii bu mekânlar kışın da açık. Bu arada kış aylarında Bodrum’a gittiniz mi bilmiyorum ama benim Bodrum’la tanışmam kış aylarında olmuştu. Daha çok küçüktüm. İşte o zaman Bodrum’a âşık oldum. Bodrum kışın daha bir başka oluyor. İlla ki temmuz güneş-kum-deniz demeyenlerdenseniz size iki harika öneri. Hem de Türkbükü-Göltürkbükü’nde.

        Daphnis Hotel: Göltürkbükü’ndeki Daphnis Hotel’le bu yaz tanıştım. Daha doğrusu imza günüm vardı o zaman tanıştım. Yazmak bir türlü kısmet olmadı. Salaş, olduğu gibi, süsü, püsü yok. Tam kıvamında. Pahalı değil. 80 TL konaklama. Denizin üstüne kurulan masalarıyla ay ışığı altında rakı-balık muhabbeti kaçmaz. Kışın da ortak alanda sobası kurulacak. Ben kimse bilmiyor zannediyordum ama yeni nesil oyuncular ve tiyatrocular hep orada.

        Çetimek Restoran: Bir gün dört arkadaş dedik ki, “Sadece balık yiyelim. Şöyle güzel soğanlı salata da olsun yanında. Mezeye falan girmeyelim. Sadece balık ve salata.” Gittik Çetimek’i keşfettik. Türkbükü’nde balıkçı teknelerinin hemen orada. Dört kişi 200 TL ödedik. Bir sürü de balık yedik. Biz kimse bilmiyor zannediyorduk ama ünlüsü pek boldu. Hatta tüm tiyatro sanatçıları da o gece oradaydı.

        İki öneri daha

        - Türkbükü Mehtap’ta ev yemekleri yiyebilir hiç de öyle yüksek hesap ödemezsiniz. Kahvaltısı pek meşhur.

        - Yalıkavak’ta Tersane’de harika balıklar yiyor ve fazla para ödemiyorsunuz. Denizin dibinde güneşin batışı da harika gözüküyor.

        Siz uyurken

        - BODRUM’DA bir kulübün tuvaleti hayli kalabalık. Kadınlardan biri kapıya vurup “Ne olur çişine ortak olayım” diye bağırıyor. Tuvaletteki kadınlar birbirine baktı sonra “Çişine ortak olayım” diyen kadın “Altıma yapmak üzereyim” diye bastıra bastıra söyledi. Hayır içerdeki arkadaşı falan değil. Tanımadığı birine bağırıyor. Kız içerden çıkınca da “Ne olur kapıyı açsaydın” diye azarladı.

        - ZUMA tuvaletinde iki kız kendi aralarında hummalı bir şekilde Berk hakkında konuşuyor. Kızlardan biri “O Berk görecek gününü, bak ona neler yapacağım” diyor. Diğer kız da “Yap, hak etti. Pelin’le görüşmek nasılmış görsün” dedi.

        Diğer Yazılar