Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇARŞAMBA saat 02.00’de Twitter’da “Murat Boz, Instagram’dan takip etmemesine rağmen Eliz Sakuçoğlu’nun videosunu beğendi. Boz, beğeniyi hemen kaldırdı ama fanlarına yakalandı” diye birkaç yerde haber gördüm.

        O sırada Emirgân Gizli Kalsın’da tam karşımda Eliz Sakuçoğlu vardı. Sevgilisi Beran Benan’la dans ediyor, sarılıyor, öpüşüyordu. Keyfi gayet yerindeydi ve çok güzel gözüküyorlardı.

        Eliz’e sıcağı sıcağına Murat’ın like olayını görüp görmediğini sordum. “Pazartesi günü Nişantaşı’nda bir mağazada telefonumu çaldırdım. Çantamdan aldılar. Zaten Burning Man’de 3 hafta telefon kullanmadım doğru düzgün. Hiçbir şeye bakmadım. Pazartesi çalındı ve daha telefon almadım. Beran da ‘Alıştın sen telefonsuzluğa’ diyor. Güzel geldi şu ara. Ama tabii alacağım. Kim like yapıyor, kim yapmıyor hiç haberim yok” dedi.

        Ama olayı anlattığımda yüz ifadesi “Hadi canım” der gibiydi. Aman siz siz olun gizli gizli takip ettiğiniz insanların hesaplarında bir kuş hafifliğinde gezinin. Benden söylemesi.

        Aklınız da olsun

        - Benim en sevdiğim akşam üzeri partileri başlıyor. Zorlu Center Morini’de cumartesi 17.00 partisi, Tolga Sezgin’le start alacak. Gece boyunca Tolga’ya ‘Deejay CC’ olarak ünlenen DJ Cüneyt Çilingiroğlu müzikleriyle eşlik edecek.

        - 5 kez dünyanın en önemli DJ’i seçilen, elektronik müziğin dünyaca ünlü ismi Armin van Buuren, ‘Armin Only Embrace’ dünya turnesi kapsamında yarın akşam Ora Arena’da performans sergileyecek. Pek bana göre değil ama elektronik müzikten vazgeçemeyenlere 6 saat müthiş performans var. Kaçırmayın.

        - Bu hafta müziğe doyacağız. İstanbul’dan San Francisco’ya plak maceralarını anlattığı ikinci kitabını çıkaran Tim Burgess, BKM-Uniq İstanbul işbirliğiyle pazar günü İstanbul’da bir performans sergileyecek. Burgess, kitap ve konser turne planlamasında yer almamasına rağmen Türkiye’de yaşanan olumsuzluklara inat gelmek istediğini belirtiyor. Bayılıyorum böyle duyarlı sanatçılara. Helal olsun.

        Herkes Kim’in makyajını öğrenmek istiyor

        KÜÇÜCÜK çocukların Kim Kardashian makyajıyla dolaştığını yalnızca ben mi görüyorum yoksa siz de görüyor musunuz bilmiyorum ama son günlerde acayip makyajlı insanlar görüyorum. Hayır bunun için günde 1 saat ayırmak gerek. Buna nasıl vakit bulunuyor bilmiyorum ama artık yüzünde kilolarca makyajla dolaşan 16-20 yaş arası genç arttı.

        Çağla Şıkel ve Özge Ulusoy gibi ünlü isimlerin vazgeçilmez ismi Burçin Göksu işte tam da bu makyaj hastalarına ders veriyor. Ve inanın boş vakti yok. Artık firmalar da çalışanlarının doğru makyaj yapmasını istediği için workshop’lara gönderiyorlarmış. Bu iyi bir şey. Özellikle bankaların bu konuda duyarlı olması hoş tabii. Ben de bir dersine katıldım Burçin’in. Ayrı bir ustalık isteyen bir şey. Ama meraklısı çok. Özellikle Kim Kardashian ve ailesinin makyajı son yılların en popüler olayı. Ben hâlâ yapamasam da millet bu makyajı yapmak için ders alıyor. Eğitimler 350-3500 TL arasında. Hanımlar size kolay gele.

        Siz uyurken

        - 5 kadın Gizli Kalsın’ın pizza fırınının önüne geçip “Ah çok açım”, “Ben uzun süredir pizza yemedim”, “Ben burada hiç pizza yemedim”, “Hayatta yiyemem, acayip diyetteyim” diye söylendi. Daha sonra da içeriye girip eğlendi. Bu 5 kadını saat 04.00’te kocaman 2 pizza yerken gördüm.

        - AZTEK Bar’ın içinde 4 erkek eğleniyor. Barın önünde de tek tek farklı gruplar var. Kimse birbirini tanımıyor. Ama bir zaman sonra herkes öyle ya da böyle birbiriyle muhabbete başlıyor.

        Diğer Yazılar