Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ebru Gündeş ile Reza Zarrab boşanması, Angelina Jolie ile Brad Pitt boşanmasının önüne geçti. Türk insanı kesinlikle Ebru Gündeş’i merak ediyor. Bu boşanmanın nasıl sonuçlanacağını ve mal paylaşımının nasıl olacağını. Hoş şimdiye kadar hiç bilmediğimiz tüm bilgiler sessiz sedasız ortalığa yayılıyor ama bakalım bundan sonra ne olacak? Herkesin merak ettiği konunun başında Ebru-Reza ikilisi açık ara önde.

        İkinci merak edilen konu ise kesinlikle Sinem Kobal’ın hamile olup olmadığı. Geçen hafta bizim gazetemizde çıkan “Sinem Kobal’ın karnı” fotoğrafı dikkat çekti. Sinem Kobal “Hamile değilim?” dese de inandırıcı gelmiyor birçok kişiye. Hatta birçok kişi bana, “Kesinlikle hamile, saklıyor. Bak görürsün. O kadar zayıf insanın o kadar göbeği olmaz” diyor. Olabilir tabii, kadınlık hali, ama insanların buna inanacağı yok. Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’ndan bebek bekleniyor belli ki.

        Megastar, mega yenge derken malum mega bebek bekleniyor. Tarkan’ın çocuğu olmasına hâlâ birçok kişi alışık değil ama buna rağmen “Çocuk ne zaman olacak?” diye soruluyor. Çünkü birçok kişi, Tarkan’ın çocuk için evlendiği düşüncesinde. Bu fikirden uzaklaşamıyorlar.

        Yorumsuz

        O kadar çok yorum yapmak istiyorum, ama yapamıyorum. Neden mi? Çünkü Rüzgar Çetin’in çarptığı arabada hayatını kaybeden polis memurunun eşi şikâyetini geri almış. Ne düşündü, neden aldı kendi bilir. Biz sadece yorum yapmakla kalıyoruz. O yüzden de saygı duymaktan başka bir çaremiz yok. Ama üzülmedim mi, üzüldüm. Keşke dayanabilecek gücü olsaydı.

        Tuhaf değil mi?

        HAKAN Meriçliler ile Ali Erkazan arasında tuhaf bir kavga oluyor. O kavganın tuhaflığını geçtim, Ali Erkazan’ın sevgilisi Çağlar Kılıç’ın artistlik pozları ve sessiz kalması daha da bir tuhaf. Tam bir PR çalışması sanki Çağlar Kılıç’tan. Hayır daha düne kadar adını bilmediğimiz, fotoğraflarını görmediğimiz bir kişinin şimdi boy boy fotoğraflarını görüyoruz ve iki erkeğin kavgasını. Tuhaf! n O kadar çok evlilik için kodlanıyor ki kadınlar, bu da birçok kişide gerçekten rahatsızlık yaratıyor. Son yıllarda her kamera karşısına geçtiği zaman “Ne zaman evleneceksin?” diye sorulan Burcu Esmersoy sonunda isyan edip “50’sinde de bekâr olacağım” demiş. Haksız sayılmaz. Nedense kadınlara sürekli bir evlilik sorusu soruluyor. Bu da ciddi bir baskı yaratıyor ve evlenmek istemeyen kadın da evlilik moduna giriyor. Bazı kadınlar ve erkekler vardır ki evlilik için yaratılmamışlardır. Artık bunu bir kabul etsek.

        Gigi Hadid’den sonra şimdi de Kim Kardashian’ın poposuna saldırıp kalçasını öpmeye çalışan kişi sözde performans sanatçısıymış. “Taciz”in adı “performans sanatçısı” olursa biz Türkiye’de bunun önüne geçemeyiz. Lütfen kayıtlara geçsin ve bu performans sanatçıları hemen yok olsun lütfen.

        SİZ UYURKEN

        Hudson’da arkamda oturan kalabalık bir grup var. Kadın arkadaşı gelen bir erkek ayağa kalktı. Eğile eğile kız arkadaşlarıyla konuşuyor. Ama pantolonu da düştü düşecek. Ben görmedim ama mekânda herkes pantolonunu bile bile indirmiş adamı gösterip konuşuyordu. Pantolonu düşmekte olan kişi ise özellikle çekiştirip duruyordu. Poposunu herkese göstermek için.

        Arnavutköy parkında bir adam ağaca sarıldı. Hatta tuhaf hareketler yapmaya başladı. Kulağında kulaklık bulunuyordu. Yanımda dört arkadaş vardı. Öyle tuhaf hareketler yapıyordu ki ağacı sallamaya başladı. Sarıldı, öptü, kokladı. Hatta ben “Şimdi ben bunu ‘Siz Uyurken’e yazsam kim inanır Allah aşkına” demeden edemedim. Ağaca sarılan adam daha sonra yoldan geçen köpeğe sarıldı. Öyle tuhaf bir şeydi.

        YARIN KÖŞEDE

        CUMA-cumartesi, İstanbul gecelerinde neler oluyor? Arnavutköy için “Yeni Asmalımescit oldu” deniyor. Öyle mi gerçekten? Hepsi ve daha fazlası. Beklerim.

        Diğer Yazılar