Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HALİYLE dün herkesin konuştuğu tek bir konu vardı. O da Demet Şener ile İbrahim Kutluay’ın boşanması. Önceki gün tüm moda dünyasının bir araya geldiği Fashion Week’te defile öncesi, sonrası çok kişinin konuştuğu mevzu sadece buydu. Konu hakkında bilgi sahibi olanlar “Demet Şener’in elinde öyle belgeler var ki açıklarsa kıyamet kopar” diyor. Kimisi de “Demet Şener çok sustu, artık susmasın” diyor. Tenis maçı gibi kafam bir sağa bir sola dönüyor. Bunları söyleyenler tarafları tanıyan, yıllardır çıkan dedikoduları bire bir duyan, bilen, belki de gören kişiler. İkili hakkında dedikodular hep çıkıyordu. Sonunda Demet Şener patladı ve boşanmak istediğini açıkladı. Ben Demet Şener’in elindeki belgelerin bir kısmının ne olduğunu öğrendim. Açıklayacağını da biliyorum. Duyar duymaz “Açıklasın tabii. Bunca yıldır bunlar konuşuluyordu. Açıklansın, çıksın ortaya” diyorum ama bir yandan da çocukları düşünüyorum. Demet Şener için zor bir durum. Hem kadınlık gururu, hem bunca yıldır yaşadıkları hem de çocukları. En zor karar.

        Kıyafetler geçerken çığlık sesleri

        BU sene sekizinci sezonu düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da yine muhteşem defileler yapılıyor. Özgür Masur’un defilesine gitme fırsatı bulabildim. Özlemişim ve defile gerçekten çok iyiydi. Kıyafetler geçerken birçok kadının “Süper”, “Harika” diye bağırdığını işittim. Normalde defile kıyafetleri pek öyle “Ben bunu giymek istiyorum” diyeceğiniz türden olmaz. Ama bu elbiselerin çoğu çok başarılıydı. Güzel bir defile izledik. Ünlüsü boldu. Dizi oyuncuları dizi dizi dizilmişti diyebilirim.

        Moda haftasında

        - BU moda haftasında Bahar Korçan dört yıl aradan sonra yeniden defile yaptı. En havalı geri dönüş olarak adlandırıldı. Herkes hâlâ Bahar’ı konuşuyor.

        - ÖZLEM Süer 27 metrelik bir podyum kurdu.

        - UZUN süredir Fashion Week’te olmayan Bora Aksu, Dilek Hanif ve Dice Kayek defile listesinde yer aldı.

        - HADİSE’NİN kardeşi Derya Açıkgöz ilk defilesini yaptı. Defileye ünlü akını yaşandı.

        - SALVADOR Dali’nin bakış açısıyla Osmanlı minyatür sanatını yorumlayan Bashaques giyilebilir bir sanat sunacak.

        - YARIN kapanış partileri var.

        - ÇARŞAMBA akşamı da Fashion Week partilerine ev sahipliği yapan mekânlardan Asmalımescit’teki 5 Coctails&More’da bir parti düzenlendi.

        Yeni nesil hiç de tembel değil

        ZAMAN zaman “Bu yeni nesilden bir şey olmaz, akılları beş karış havada” diyenleri duyuyorum. Oysa hepsi öyle değil gerçekten. Her dönem olduğu kadar. Benim de erkenden ayaklarımın üzerine basma telaşım, acelem vardı. Benim dönemimde de aklı beş karış havada olanlar vardı. Yeni nesli de o kadar suçlamayın efendim. Çoktan yol almış genç başarılı gençlerle tanışıyorum. Hepsiyle de arkadaşım. Bayılıyorum onlara. Geçen hafta bir günlüğüne EPOS7 Derneği ile gittiğim Bodrum’da Ramada Otel’de kapıda karşıladı ve sabah yine kapıdan uğurladı bizi Mina Başaran. Henüz 90 doğumlu. Ama çoktan işlerin başına geçmiş ve “Daha güzel projelerim var” diyor.

        Bugün

        ASMALIMESCİT Opera’da Gülşen söyleyecek, eşi Ozan Çolakoğlu DJ kabinine geçecek. Aklınızda olsun.

        Diğer Yazılar