Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Helal sana Gülşen helal! Seni ve hamileliği hastalık olarak görmeyip çalışan tüm kadınları ayakta alkışlıyorum.

        Önceki gün Asmalımescit Opera’da Ozan Çolakoğlu DJ kabininde, Gülşen de sahnede şarkılarını söylüyordu. Tıpkı hamileyken son güne kadar çalışan Ebru Gündeş ve Demet Akalın gibi.

        Helal bu kadınlara! Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. Bu kadınların paraya ihtiyacı mı var? Hiç yok. Ve yıllardır çalışıp para kazanıyorlar. Ciddi yatırımları var. Ama ne yapıyorlar, çalışmayı asla bırakmıyorlar.

        Çalışan, üreten, koca eline bakmayan kadına sonuna kadar helal!

        Tabii ben, Gülşen’in hamile haliyle sahnedeki görüntüsünü sosyal medyaya koyunca hemen bir-iki çokbilmiş konuşmaya başladı: “Yok sanatçı örnek olmalıymış, yok kendisi hamileyken sinemaya bile gitmemiş. Sinemaya bir kere gitmiş, onda da karnındaki bebeği rahatsız oldu diye vicdan yapmış.” Bunlar gibi uzayıp giden bir sürü sözler.

        Öncelikle sanatçı, örnek falan olmak zorunda değil. Sanatçı öncüdür, liderdir, farklıdır. Kitlelere hitap edendir. Deli de olabilir, çılgın da.

        Yüzlerce kişinin karşısında şarkı söylemek, rol yapmak normal bir durum değil anlayacağınız üzere. Ama bu sahneye çıkma durumu sanatçılıkla alakalı falan da değil.

        Gülşen ve diğer hamile olarak çalışan tüm kadınlar ne demek istiyorlar biliyor musunuz? “Çalışın, sonuna kadar çalışın kadınlar. Kendi ayaklarınızın üzerinde durun. Paranız da olsa, yatlarınız, katlarınız da olsa çalışın.”

        O yüzden de helal bu kadınlara! “Zengin kocam var”, “Param pulum var”, “Mücevherlerim var” demeden çalışan tüm kadınları ayakta alkışlıyorum.

        KERİMCAN’DAN SİNGLE VE FİLM GELİYOR

        Çok yazıp çizdim. Hatta ben yazarken birçok kişi, “Neden yazıyorsun Kerimcan Durmaz’ı, kim bu?” dedi.

        Kitlelere hitap eden, milyonların izlediği bir kişi haberdir. Şimdi beni eleştirenler sürekli Kerimcan haberi yapıyor, görüyorum.

        Neyse, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’dan single ve sinema filmi geliyor. Geç bile kaldı. 90’larda olsaydı şimdiye kadar neler yapılırdı Kerimcan için neler. Her televizyon kanalı çekiştirirdi.

        Bakalım şarkı ve film nasıl olacak? Merakla bekleyen insanlar var.

        SİZ UYURKEN

        - Opera’da Gülşen’i izlemeye gelenler arasında Hakan Yıldırım, Özgür Masur gibi moda dünyasının önemli isimleri vardı. İkili, moda haftasının yorgunluğunu gece boyunca Gülşen’in şarkılarıyla dans ederek attı.

        - Klein’de locada bir grup eğleniyor. Çocuk kızı daracık yerde evirip çevirip dans ettirmeye çalışıyor. Kız “Elimi bırak” dercesine hareket etse de nafile. Çocuk oralı olmuyor. Her tarafa döndürmeye çalışıyor. Kız sonunda “Yeter” der gibi elini çekip uzaklaştı. O kalabalıkta zorlansa da uzaklaştı.

        HÂLÂ DEĞİŞMEYEN BİR ŞEYLER VAR

        Önceki gün Habertürk internet sitesinde denk geldim Hanife Önder ve 9 yaşındaki kızının paralarla olan fotoğrafına. Ana-kız otobüs durağında para dolu bir poşet buluyorlar. Bu paralarla selfie yapıyorlar. Sonra da Eyüp Polis Merkezi Amirliği’ne giderek parayı teslim ediyorlar.

        Polisler, “Millet para için birbirini öldürüyor, siz parayı teslim etmişsiniz” demiş. Yani son günlerde “Para, para, para” deyip bunun için yaşayan insanların çoğaldığı bir ortamda pek bir güzel geldi bu ana-kız.

        KANIM DONDU

        İstanbul Balat’ta engelli olduğu öğrenilen bir seyyar satıcı ile zabıtalar arasında yaşanan olayın görüntülerini izlerken kanım dondu. Elinde sopalı adamlarla aynı ülkede yaşadığım için utandım.

        Satıcının kafasından kanlar akarken insanların onu seyretmesine, bir şeyler yapmamasına utandım. Ve o kavgayı izleyen çocuklar adına utandım.

        Korktum, kanım dondu, dehşete kapıldım. Bırakın o elinde sopalı adamların çocuklarının yerinde olmayı, akrabaları bile olmak istemezdim.

        Diğer Yazılar