Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serenay Sarıkaya’nın yetenekli bir oyuncu olduğunu artık söylemeye gerek yok. Bulunduğu her proje başarıya kavuşuyor. En son ‘İkimizin Yerine’ filmindeki başarısı ortada. Ve en önemlisi film sektöründeki pek çok kişi “Tabii ki ekip süper ama o gişe Serenay’ın başarısıdır” diyor. Bunu konuşanlar çok ünlü yapımcı, yönetmen ve oyuncular.

        Tabii Zerrin Tekindor ve Nejat İşler’e ben bu kadar haksızlık yapmak istemiyorum ama evet Serenay faktörü yok değil. Bir de tabii acayip sahiplendi filmini. Takipçilerini, sevenlerini ayağa kaldırdı. Günümüzde bunlar yani sosyal medya çok önemli biliyorsunuz.

        Tabii hal böyle olunca birçok yönetmen Serenay’la iş yapmak için çalışmalara başlamış. En başta da Ferzan Özpetek. Dünyaca ünlü yönetmenimiz Serenay’lı bir proje olabileceğinin yeşil ışığını yakmış. Çevresi de bunu çok destekliyor, ısrar ediyor.

        Harika olur, çok iyi olur. Birçok oyuncu sırada beklerken Serenay Sarıkaya çok beklemeden bir Ferzan Özpetek filminde karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. Merakla beklemedeyiz.

        Dile dolanan giderli şarkılar

        “BEN sana bundan sonra hayaletim” diye başlıyor Demet Akalın albümündeki giderli şarkılar. Tam da 12’den vuruyor daha albümün girişinde Gülşen şarkısıyla. Dile dolanan ‘Hayalet’ sonrasında, “Demet Akalın hayranı değilim ama şarkıları olmadan olmaz” diyenlerin dilinde olan ‘Nazar’ başlıyor, “Nazar olsam bile değmem sana” sözleriyle...

        Demet Akalın müzik dünyasında giderli bir kimlik oluşturdu. Hani bir dönem Sezen Aksu’nun “Git, git, gitme dur” diyerek aşkını son dakikada da olsa affeden kadın oluşu ya da Ajda Pekkan’ın “İstenmiyorsun artık” diye rest çekip dik duruşlu kadını anlatması gibi. Demet Akalın’la da hep giderli kadınların dönemini yaşıyoruz. Yani günümüzde Demet Akalın’ın giderli şarkıları olmadan ne aşk yaşanıyor, ne aşk bitiyor, ne aşk başlıyor.

        “Ne de güzel ağlıyor aşk, bağıra çağıra” diye diye 3 gündür albümü dinliyorum. Bir şarkı dilime dolandığında sabah o şarkıyla uyanıp akşam da o şarkıyla uyuyan tiplerdenim. Şu an o durumdayım. Ve hatta beni okuyup şu an “Ben deeee” diye bağıran çok kişi var biliyorum. Hadi o zaman Allah yardımcımız olsun. Ben bayağı giderleniyorum şu ara.

        Magazini sevmeyen Okan

        MALUM ‘Diriliş’le yine gündemde Okan Bayülgen. İlla kendi üslubuyla bir farklılık yaratacak. ‘Diriliş’ ekibinden özür konuşması yerine yaptığı konuşmayla daha zora soktu birçok şeyi. Ama klasik Okan. Şaşırmamak gerek de ben en çok magazini sevmeyen hatta nefret eden bir adamın sürekli magazine malzeme vermesine takılıyorum. Nasıl mı?

        - Programı başlayacağı zaman magazin figürü ünlülere sataşır.

        - “Magazini sevmiyorum” der, programında hep magazin ünlüleriyle gündem yaratır.

        - Kızı İstanbul’u herkeslerden saklayıp kimselerin anmasını istemez ama bir magazin ödül töreninde ekrana çıkarır.

        Böyle uzayıp giden bir durum... Keşke magazinin hakkını verse. Magazin olmadan olmayacağını kabul etse. Magazin olmasa ne kendi bu kadar popüler olurdu ne de kendi iş yapabilirdi. Yineliyorum, ah keşke hakkını verse.

        Yarın

        - AKARETLER’DE Rosso Mycello’da alışveriş partisi var. Tasarımcı Elif Şimal’ın tasarımlarıyla akşam üzeri partisi. Hem dans edip hem de alışveriş yapmak isteyenlerin aklında olsun.

        - MEŞHUR Tolga Sezgin partilerinden biri daha gerçekleşecek yarın Zorlu Center Morini Teras’ta. Akşam üzeri, tam da yemek öncesi kudurmak isteyenlere duyurulur.

        Diğer Yazılar