Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ani gelen boşanma haberleri, torba yasa derken hızlı bir haftayı geride bıraktık. Bugün pazar. Güzel olsun, güzel geçsin, huzurlu geçsin inşallah. Sizi hızlandırılmış bir magazin turuna çıkartayım istiyorum. Magazin turu illa televizyonlarda mı olur. Gazetede de bal gibi olur. O zaman hadi şöyle güzel bir Türk kahvesi hazırlayın kendinize. Bu hafta neler oldu, kimi gördüm, kiminle ne konuştum, işte son dakika magazin haberleri...

        BÜLENT'İN AYAKKABILARI

        Perşembe günü Bülent Serttaş, Şişli Radisson Blu Hotel’de bir davette sahneye çıkacağını zannediyordu. Ancak eşi Selvi Serttaş, 50 kişilik küçük bir doğum günü partisi organize etti Bülent Serttaş’tan gizlice.

        Önce Bülent’in saz ekibi çıktı, ardından da karanlıkta Bülent. Işıklar yanmadı... Bülent Serttaş şarkıyı söylemeye başladı. Işıklar yandığında da karşısında dostlarını görünce gözyaşlarını tutamadı. Yeni yaşına bu sürprizle girdi Bülent Serttaş.

        Epey kilo vermiş. O gece en dikkat çeken kıyafeti ise ayakkabılarıydı. Bülent için özel tasarlanmış. Pek bir havalıydı.

        41 KERE MAŞALLAH

        Cuma günü tam da Gülben Ergen ile Erhan Çelik’in boşanma açıklaması geldiği gün karşılaştım Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ çiftiyle. Cihangir Hazine’de baş başa sohbet ediyorlardı. Hatta mini bir kutlama. Ne kutlaması mı? Nasıl geçti 17 sene kutlaması. Yani bugün (pazar) oğulları Can tam 17’sine basıyormuş. 17 yaşında bir delikanlının anne ve babası olan Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan’ı görür görmez, “41 kere maşallah. Bu hafta iki boşanma haberi geldi. Size gerçekten maşallah” diye başladım sözlerime.

        Haberleri yoktu Gökhan Özen ile Selin Sevigen’in boşandığından ve Gülben Ergen ile Erhan Çelik’in boşanma kararı aldığından. Şaşırdılar, üzüldüler. Ama kendilerinin gayet iyi ve mutlu olduklarının altını çizdiler. Aman Allah korusun ve binlerce kere maşallah.

        CENK İLE HÜLYA'DAN MÜZİKAL

        Çarşamba akşamı Ah Mazi’de Cenk Eren’le karşılaştım. Dostlarıyla eğleniyordu. 10 Aralık akşamı Günay Restaurant’ta Hülya Avşar’la birlikte sahneye çıkacakmış. Her yıl aralık ayında mutlaka bu mekânda sahneye çıkıyor ikili. Duyduğuma göre yeni bir proje için de gizli gizli çalışıyorlarmış. Yeni nesil pek hatırlamaz ama yıllar yıllar önce Hülya Avşar, İbrahim Tatlıses, Demet Akbağ ve Rasim Öztekin birlikte bir müzikal yapmışlardı. Şimdi yine içinde Hülya Avşar’ın olduğu Cenk Eren’li bir müzikal kapıda gibi. Ben bu fikri çok sevdim, hatta bayıldım. Hiç gecikmesinler derim.

        ‘HIMM, KIVANÇ'IN KARISI DEĞİL Mİ O?'

        Pazartesi günü Başak Dizer’le sahibi olduğu Room-Rumours’ta öğle yemeği yedik. Mekân açılalı 10 gün olmuş ama tıklım tıklım. Yemek yiyenlerin geneli kadınlar ve genç kızlardan oluşuyordu. Şöyle bir etrafa baktım, meraklı gözler Başak’ın üzerinde, “Hımm, Kıvanç’ın karısı” diyerek...

        Kıvanç Tatlıtuğ’un eşini merak edenler ya da “Kıvanç’la karşılaşabilirim” umuduyla gelenler de var belli ki. Hatta bunu hissedince, “Burası Kıvanç’ı görmek için gelenlerle dolarsa pek hoş olmaz” dedim, Başak da “Aynen öyle, inşallah öyle olmaz” diye yanıtladı. Ancak geçen akşam Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy, Kıvanç Kasabalı mekândaymış. Üçlü bir köşede otururken mekânda o sırada birçok da kadın varmış. Ve tüm gözler bu üç yakışıklının üzerinden bir kez bile ayrılmamış.

        SİZ UYURKEN

        “Tam telefonu aldım seni arayacağım, seni gördüm. Ama sonra yine yok oldun. Neredesin?” diye bağırıyor yanımdaki çocuk mekânda. Meğer kız arkadaşı gelmiş, sonra bir şey olmuş, aniden çıkıp gitmiş. Çocuk da saatlerdir tek başına onu bekliyor.

        Aztek’te iki erkek, barın etrafında duruyor. Ama hiç hareket etmiyorlar. Öylece duruyorlar. Arkasından birkaç kişi, “Bunlar ne yapıyor acaba?” der gibi hareket ediyor. Hayır adamlar biraz tuhaf. Görseler sıkıntı çıkacak belli.

        Diğer Yazılar