Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - 40 yıllık karı kocalar bile ayrılırken, ortaklar iş yapamazken, kardeş kardeşle geçinemezken Mazhar- Fuat-Özkan’ın “Ölene kadar beraberiz” açıklaması umudumu yeşertti. Dile kolay 40 yıldır birlikte müzik yapıyorlar. Zaman zaman tabii ki tartışıyorlardır ama hiç çirkinleşmediler. Birbirlerine hiç saygısızlık yapmadılar. En azından biz görmedik. Zaten tartışma olmadan doğru bulunmaz. İş için tartışılır. Ama medeni bir şekilde tartışmadan bahsediyorum. Yanlış anlaşılmasın. Bu son zamanlarda haberlerde gördüğümüz, etrafımızda gördüğümüz bir gece kulübünde bile şarkıcıdan istek yapıp sonra tartışıp birbirlerine vurmaktan bahsetmiyorum. Mazhar-Fuat-Özkan dengeyi kurmuş. Ve sevenlerini de mutlu edip güzel şarkılar yapıyorlar. İyi ki varlar. Daha çok göz önünde olup herkese de örnek olsunlar bence.

        - Tabii biz son zamanlarda hep “Kadına şiddet, kadına zulüm, kadınlar, kız çocukları ölüyor” diye konuşuyoruz, yazıyoruz, çiziyoruz ama kadınları el üstünde tutan, onlara değer veren erkeklerin sayısı da çok fazla. Onlara haksızlık etmemek gerek. Mesela Barış Arduç da onlardan biri. İlişkileri hakkında neler söylendi. Gupse Özay için sosyal medyada söylenmedik söz bırakılmadı. Ama o her zaman sevdiceğine sahip çıkan açıklamalar yapıyor. Ayakta alkışlıyorum kendisini. ‘Görümce’ filminin galasında da “İlişkimizin lideri Gupse Özay” dedi. Babamı hatırlattı. Babam da her zaman “Evde, ilişkide patron hanım” derdi annem için. Annemi el üstünde tuttu. Kavga ederlerdi ama ne el kaldırdığını ne de bir an olsun şiddete eğilimi olduğunu gördüm. Asla. Şimdiki zamanı görünce babama binlerce kere şükrediyorum.

        - Yolu sevgiden geçen şarkılar söylenecek 14 Aralık Çarşamba gecesi Nişantaşı Dutluk’ta. Kimler mi söyleyecek? Tabii ki usta Kayahan’ın en yanı başındakiler. Yani İpek Açar ve İskender Paydaş. Merakla bekliyorum bu buluşmayı.

        Sonunda Aşkın...

        SONUNDA uzun yıllar sonra Aşkın Nur Yengi’den albüm geldi. Hem de ne albüm. 90’ların tadında, kıvamında. Sesini, yorumunu konuşturmuş Aşkın. Özleyenlerin haberi ola.

        ‘Aşk’tan Olsa Gerek’ albümünde ‘Altın Kaplama’ Soner Sarıkabadayı şarkısı müthiş. ‘Çağırma Lütfen’ Şebnem Sungur, ‘Hafta Sonu’ Ayla Çelik. Tam da ‘Türkan’ tadında. Klip şart bu şarkıya, kulüplerin vazgeçilmezi olur. Giderli tadında. Ve ‘Elin Oğlu’ ile ‘Bi Sebepten’ de yine Ayla Çelik. Kısacası albümde işin ustaları var. Ve tabii ki Aşkın Nur Yengi. Daha ne olsun?

        Neden, neden, neden?

        - Arkasından konuştuğunuz kişinin neden yüzüne gülüp hatta “Ah canım seni ne çok severim” diyorsunuz?

        - Sosyal medyada takip etmediğiniz kişiyi neden gizli gizli takip etmeye çalışıyorsunuz? Ya direkt takip edin ya da bırakın ne yapıyorsa yapsın.

        - Sosyal medyada takip ettiğiniz kişiye neden “Öl inşallah, geber inşallah, çok çirkinsin” gibi yorumlar yazıyorsunuz? E bu kadar nefret ediyorsan takip edip sinirlerini bozma.

        - Neden hediye aldığın kişiye “Sana hediye aldım ama sen de bunu yapmadın” gibi bir cümle kuruyorsun? Bu kadar mı menfaat üzerine kurulu hayatın? Adı üstünde hediye hediyedir. İçten gelmesi gerek. Gelmiyorsa zorla alma, bırak. Nedir bu sahtekârlık?

        - Neden gözünle görmediğin bir şeye “Evet birlikte olmuş, evet onunla takılıyormuş, evet görüşüyormuş, evet evet evet” gibi beylik laflar kuruyorsun?

        - Neden “A geldi küçük çocuk avcısı” dediğin kişinin “Ah canım benim, özledim seni” diye boynuna atlıyorsun?

        - Neden “Onun ameliyatı sahte, reklam yapıyor” dediğin kişiye sosyal medyadan methiyeler döşüyorsun?

        - Neden o kişi istendiği halde “Onunla çalışmayın” diye araya girip bir sürü insana da “Onunla çalışırsanız benden bir şey beklemeyin” diyorsun? Hayır bu nasıl bir cesaret, nasıl bir korkusuzluk? Allah korkun yok mu?

        - Neden “Onunla çalışmayın, ben size başkasını ayarlarım” diyerek başkasının ekmeğine mani oluyorsun?

        Daha çok var, hangisini yazayım...

        Diğer Yazılar