Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Artık sosyal medya her şey oldu. Yani Twitter’da ne yazdığın, sosyal medyada hangi fotoğrafı koyduğun önemli. Ünlüler, konunun uzmanlarından yardım, danışmanlık alıyor.

        Birçok sosyal medya uzmanı, ünlüleri “Kimseye yanıt vermeyin”, “Az insan takip edin”, “Her zaman güzel ve sempatik fotoğraflar koyun”, “Sadece işinizle, ailenizle paylaşım yapın” tarzında uyarıyor. Çünkü uzmanlar, bir ünlü için sosyal medyanın büyük tehlikeleri olduğunu da düşünüyorlar. Bizim ünlülerimiz de bu konuda çok ama çok dikkatli. Ama tabii bazıları, hepsi değil. Bazı ünlü isimler, Instagram’da her akıllarına geldikleri paylaşımı yaparken bazıları da öyle her fotoğrafı paylaşmıyor.

        Mesela çok kişiyi takip etmeyen ve dikkatli davranan ünlülerimiz var. Bunların en başında Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Burak Özçivit geliyor. Paylaştıkları fotoğraflar hep çok özenli. Öyle her türlü paylaşımı yapmıyorlar ve hiçbir polemiğe girmiyorlar.

        Yerli ve dünya starlarının takipçi ve takip ettikleri kişi sayısı şöyle:

        EN SEKSİ HALLERİNİ PAYLAŞIYORLAR

        Bunların dışında yıllara meydan okuyan Madonna, 8.6 milyon kişi tarafından takip edilirken o 85 kişiyi takip ediyor. Aklına her gelen paylaşımı yapıyor. Kimse umurunda değil. Eskiden daha çok kişiyi takip ediyordu ama son zamanlarda sayfasında bir temizlik yapıp 85 kişiyi takip etmeye başlamış.

        Son olarak dünyanın gözbebekleri Gigi Hadid’i 28.3 milyon kişi takip ederken o 782 kişiyi takip ediyor. Kendall Jenner ise 72.6 milyon kişi tarafından takip edilirken 176 kişiyi takip ediyor. İkili her daim en seksi hallerini paylaşıyorlar. Şu aralar onların da hiç kimse umurunda değil.

        VE SOSYAL MEDYA DEMİŞKEN

        - Kimi insan sosyal medyada çok takip edildiği için herkes tarafından tanındığını, beğenildiğini düşünüyor.

        - Kimi insan sosyal medyada takipçi satın alarak bir zaman sonra herkes tarafından takip edildiğine kendini inandırıyor.

        - Kimi insan sosyal medyayla yaşıyor. Sosyal medya sayesinde tüm Türkiye’nin tanıdığını düşünüyor.

        - Kimi insan sosyal medya takipçisi çoksa her yaptığı şey için de başarılı olacağını düşünüyor.

        - Kimi insan yemeği beğenmezse “Sizi sosyal medyamda rezil edeceğim” diyebiliyor.

        - Kimi insan bir mekânda kötü bir yere oturtulduysa, “Sizi rezil edeceğim sosyal medyada” diyor. Diyor da diyor...

        KLEİN İLE HAZİNE, BODRUM'A TAŞINACAK

        Daha kış ama sezon insanı yaz için hazırlanmaya başladı bile. Mekân sahipleri projeler üretmeye başladı. Geçen sene kapılarını açan, bu sezon da yine ilgi odağı olan Harbiye’deki Klein, bu yaz Bodrum’da da mekân açmaya hazırlanıyor. “Klein, Bodrum’da nasıl olur?” diyenlere, “Bence süper olur” diyorum. Yine bu sene Cihangir’de kapılarını açan ve kısa sürede müdavimlerini oluşturan, her akşam canlı müzik yaparak öne geçen Hazine de bu yaz Bodrum’da olacak.

        Geçen sene Yalıkavak’taki İnterni’nin yerine konuşlanacak. Yine canlı müzik, yine eğlence Bodrum’da da devam edecek. Meraklısına duyurulur.

        SON GÜNLERDE SIK SORULANLAR

        - Gece hayatı nasıl Esin, hareketlenme var mı?

        - Esin neresi güvenli, hangi mekâna gidelim?

        - Sence Ahmet Hakan seyredilir mi?

        - Serenay Sarıkaya’nın oynadığı FiPiÇi ne zaman başlayacak biliyor musun?

        - Reina açılacak mı sence? Ama açılırsa hata ederler. Kesinlikle kapatsınlar. Sence de öyle değil mi?

        - Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer gerçekten âşık mı?

        Diğer Yazılar