Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in ilişkisi didiklenmeye devam ediyor. Özellikle hemcinslerim son günlerde artık bir şey bulamayınca, “A duydun mu? Başak’ın yaşı şu kadarmış” gibi dedikodulara Asena Atalay yanıtı veriyor ve “Geçiniz, geçiniz” diyorum. Bıktık şu yaş muhabbetinden. Siz bırakın yaşı maşı da bu ikiliden her an bir bebek haberi gelebilir.

        Müzmin bekârlarımızdan Arda Turan’ın adı son bir aydır kimseyle anılmadı fark ettiniz mi? Şahsen ben pek bir şaşırdım. Dedikoducu timleri de Arda’yla ilgili pek bir şeyler fısıldamıyor. “Hayırdır inşallah” diyor ve en son yazdığım yazıyı hatırlatıyorum. Hatırlarsanız bu köşede Arda’nın kendi ağzından, “Biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var” sözü yayınlanmıştı. Ama yalnız, parası pulu var. Dünya peşinde. Tek bir telefonla özel uçağa atlar, bir aşk yemeği için her yere gidebilir. Uzun süredir yalnız olabilir ama bu aşk gününde yalnız kalacağını sanmam. Kalmasın da zaten.Güzel bir aşk pek iyi olur.

        Son yılların gözde çifti Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin malumunuz. Serenay Sarıkaya, “Daha evlenmek için erken” açıklaması yaptı yapmasına ama ben Kerem Bürsin’den yurtdışında doğmuş, büyümüş, okumuş olduğunu unutmasını ve Türk şöhretlilerine göre davranmasını bekliyorum. Tabii şimdi akıl edemeyebilir. Kendisine tavsiyeyi veriyorum: Bak Keremciğim, sen şimdi Serenay’ı al karşına, o senin yabancı aksanınla şöyle uzun bir hımmm çekip “Bak Serenaycığım. Olmaz. Benim de bir karizmam var. Gel senin için bir köprüye neon ışıklarla ‘Benimle evlenir misin?’ yazdırayım. Sen de ‘Evet’ dersin. Sonra ayrılırız. Kasma kendini” diyeceksin. Zor bir şey değil bu. Bu şöhret dünyasında kimler yapmadı ki.

        İŞTE SİZE BİRKAÇ FİKİR

        Sayılı günler kaldı. Bugün de pazar münasebetiyle aşk gününe hazırlanan beyler ve bayanlar için bir iki fikir de benden.

        Aşk haftası için Winterfest tüm hızıyla sürüyor Uludağ’da. Mesela 13 Şubat’ta Kenan Doğulu, Grand Yazıcı Arena’da şarkılarını söyleyecek. Oradan ışık hızıyla gelip Zorlu PSM’de aşk şarkılarını seslendirecek, üstelik eşi Beren Saat de sürpriz yapacakmış. Hımmmm o zaman aklıma gelen birkaç sürprizi sıralıyorum.

        a- Karıcım sana şarkı yaptım.

        b- Karıcım sana yalı aldım.

        c- Karıcım sana uçak aldım.

        d- Hiçbiri.

        Yanıt veriyorum: Yüzde 50 joker hakkımı kullanmak istiyorum. D hiçbiri, A son kararım.

        Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer, IF Performance Hall Beşiktaş’ta sevgililer için söyleyecek. Biletler 67 TL

        Ece Seçkin ile Ozan Doğulu yine Winterfest kapsamında Granda Yazıcı Arena’da olacaklar. Bu ikili sahnede güzel bir enerji yaratıyor.

        O gece canlı canlı Aşkın Nur Yengi ve Ferhat Göçer Günay’da.

        Özgür Alter, arabesk aşk şarkılarıyla canlı canlı Opera’da.

        Ferdi Özbeğen ve Tanju Okan klasikleriyle Cenk Eren, Ah Mazi My Cabaret’te.

        Arabeske doyamayanlar için Serkan Kaya Sahne’de.

        Hem güzel enerjisi hem sahne performansı hem de yeni şarkılarıyla Bülent Serttaş Vitrin’de canlı canlı aşk şarkıları söyleyecek.

        Ve tabii ki şu meşhur E.L. James’in çok satmış serisinin sinemadaki ilk adımı “Grinin Elli Tonu” sonrası, ikinci bölüm “Karanlığın Elli Tonu” da geldi. Meraklısı çok. Dakota Jahnson ve Jamie Dornan bakalım bu sefer neler yapacaklar. Diyet miyet düşünme. Aşk günü bugün. Al kocaman bir popcorn, kurul koltuğa.

        BEN NE Mİ YAPACAĞIM?

        Her zaman yaptığımı. Özel bir şey yok. Gönlüm ne yapmak isterse. Ama ben sizin için “Siz Uyurken” sokaklarda olacağım. Aşk gününün nabzını tutacağım. Haber beklemez.

        Diğer Yazılar