Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUSTAFA Ceceli’nin yeni albümü ‘Zincirimi Kırdı Aşk’ görücüye çıktı. Albüm kapağındaki görüntüsü ise dillerde. “Mustafa Ceceli değil Mustafa Dean olmuş” yorumları kulaktan kulağa yayılıyor. Mustafa’nın albüm kapağındaki pozu, saçları, duruşu James Dean’e benzetiliyor. Bundan önceki dönemlerde de Morrissey benzerliği konuşuluyordu. Hatta birçok kişi “Morrissey tutmadı, James Dean kesin beğenilecek” diyor. Müzik dünyasında esinlenmeler olur malumunuz. Olmaması da şaşırtıcı olur. Klip benzerlikleri, şarkı, kıyafet, olur da olur. En çok başvurulan yöntemdir hatta. Sanatçılar albüm çıkaracağı zaman eski fotoğraflar, görüntüler dökülür ortaya, karıştırılır, kurcalanır. Benzerlikleri konuşmaktan şarkılara geçilemez. Bu benzerlik konuşmaları geçerse şarkılara sıra gelecektir elbet.

        İlk kez bu tarz açık bir itiraf geldi

        BENDENİZ yıllarca ne kavgalara, ne sürtüşmelere tanıklık ettim magazin dünyasında. Örneklemek gerekirse Mahsun Kırmızıgül- İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar-Gülben Ergen, Mustafa Sandal-Tarkan derken çekişmeler sürdü de sürdü. Kimisi bitti, kimisi tozlu raflardaki yerini aldı kimisi de “Şampiyon belli” dedi. Çekişme zorlu bir zanaattır. Onu devam ettirmek, üretmek, ayakta kalabilmek zor iştir. Güç, kuvvet ve iyi bir sinir sistemi gerektirir. Son on yılın çekişmesi de malumunuz Demet Akalın ve Hande Yener arasında bilinen üzere. Bu ikili için de “Reklam yapıyorlar”, “Onlar tartışıyor, işler geliyor”, “Onlar planlı tartışıyorlar” yorumları yapıldı. Hatta çok kişi Demet-Hande tartışmasına inanmadı. Biz de bu sektördeki kişiler olarak zaman zaman “Yeter” deyip pek kulak kabartmıyoruz. İlgilenmiyoruz. En son Demet Akalın “Lütfen adımı anmasın” dedi Uzun süredir bu ikili tarafından pek ses seda yoktu ama Hande Yener yine bombayı patlattı ve açık açık “Biz birbirimize gıcık oluyoruz” dedi. Öncelikle taraflar önemli değil, ilk kez bu kadar açık bir itiraf geldi. Hande Yener düşüncesini açıkça dile getirdi. Kâğıtlarını açtı anlayacağınız. İnşallah bu tartışma uzamaz. Çünkü gerçekten artık kabak tadı verdi.

        Instagram her anımızı istiyor

        SOSYAL medya olmadan yaşayamaz olduk malum. Her anımızı paylaşıyoruz. Yani sizi bilmem ama ben her anımı paylaşmasam da sosyal medya bağımlısı olduğumu itiraf ediyorum her zaman. Snapchat sonrasında Instagram atağa geçip anlık paylaşım bölümü ‘stories’i açtı malumunuz. Ardından canlı yayın geldi, şimdi de bir fotoğraf yerine on fotoğraf paylaşma özelliğini devreye soktu. Yani diyor ki Instagram kısaca, “Sadece benimle kalın, benimle ilgilenin, sürekli Instagram’da aktif olun. Paylaşın, beğenin, izleyin, bakın” diyor. Bakalım daha nasıl özellikler gelecek.

        Şu ara takıldığım üçlü

        1-Ayşe Hatun Önal: Selam Dengesiz

        2-Derya Uluğ: Canavar

        3-Aşkın Nur Yengi: Altın Kaplama

        Siz uyurken

        - ”Ben sana evlenme teklif ediyorum kabul etmiyorsun” diyor yanımdaki adam kadına gülerek. Ben önce dalga geçiyorlar zannediyorum ama adam çok ciddi. Kadın da “Ben sana kaç kere dedim, evlenme teklif etme bana. Doğama aykırı” diye. Şaka gibi bir konuşma gecenin yarısında.

        - Üç kadın tartışıyor kendi aralarında. Konu magazin. Kadınlardan biri “Bu Hakan Peker yaşlanmıyor mu hiç” diyor. Diğeri de sen “Murat Boz’un yüzüne bak” diyor. Diğeri de “Ya Snapchat’ime bak. Bak bak” diyerek araya giriyor. Masa pek curcuna. Hepsi bir şey söylüyor ama kimse birbirini dinlemiyor.

        Diğer Yazılar