Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖNCEKİ gün kendime bir iyilik yaptım ve gülmeye gittim. Daha doğrusu Show TV, Bloomberg ve Habertürk ailesi olarak cümbür cemaat gittik. Ne iyi ettik, pek güzel oldu. İki saat her şeyi bir kenara bıraktım. Hiçbir şey düşünmedim, telefonuma bile dokunmadım. (Ne telefona dokunmadın mı? Tamam tamam kabul ediyorum bu son cümleye inanmadınız. Ben olsam ben de okurken “Hadi canım” derdim. Evet aralarda dokundum ama hepsi bu. Bir de ekiple fotoğraf çektirirken. Malum telefondan az biraz uzak kalmak bile kâr sayılıyor artık.) Yıllardır ciddi bir izleyicisi olan ‘Güldür Güldür’ü ilk kez izliyor gibi keyif aldım. Ekranda izlemek başka güzel, canlı izlemek başka. Benim Beşiktaş Kültür Merkezi’ndeki üçüncü ‘Güldür Güldür’ deneyimim. Her defasında daha çok seviyorum bu ekibi. Öncelikle onlar da kendi aralarında artık alışmışlar birbirlerine. Oldukları gibiler, samimiler. Yani işin sırrını çözmüşler. Samimiyeti. İzleyici bunu çok iyi alıyor ve karşılığını da veriyor.

        Aile gibi olmuşlar

        ŞOV arasında kulise daldım. Zaten her defasında bunu yapıyorum. Çünkü bu ekibin kulisi bir harika. Keşke oraya da bir kamera koysalar. Kulise değil eve giriyorsunuz sanki. Oyuncular giyinmişler, sahne bekliyorlar ama gündelik yaşamdan sohbetler, çaylar, kahveler, kurabiyeler gırla gidiyor. Ayrıca ben kulisleri pek severim. Gerçek bir ortam yaşanır. ‘Güldür Güldür’ün kulisi de bu anlamda en başta geliyor.

        Süper kahramanla evlenirsen...

        BİZİM izlediğimiz ama sizin henüz izleyemediğiniz bir bölüm vardı ‘Güldür Güldür’de: Süper kahramanlar. Bir süper kahramanın, yani Örümcek Adam, Superman ya da Batman’in evli olduğunu düşünebilir misiniz? Şahsen ben daha önce hiç düşünmemiştim. Ya da süper güçleri olan bir eşiniz, sevgiliniz olsaydı. Sizi bilmem ama ben çok eğlenirdim. Süper kahramanım Superman olsun isterdim. Onunla uçarak bir güzel gezerdim geceleri. “Siz uyurken” de pek güzel olurdu.

        8 Mart Dünya Kadınlar Günü gecesi

        ÖNCEKİ gün tüm mekânlar açık ve tıklım tıklımdı. Ebru Gündeş, Cenk Eren ve Berkay gibi birçok ünlü isim sahnede şarkılarını kadınlar için söyledi. Ben ‘Güldür Güldür’ sonrası hızlandırılmış bir tur yaptım İstanbul gecelerinde. Özet geçiyorum.

        - BEŞİKTAŞ Kültür Merkezi’nden çıktıktan sonra Cenk Eren’in sahne aldığı Ah Mazi’ye gittim. Cenk şarkılarını kadınlar için söyledi. Sahnesini uzattı ve Türk Sanat Müziği eserleri de yorumladı. Güzel bir sahne yaptı. Cenk’i izlemeye gelen Seren Serengil de sahneye çıktı. 22 senedir tanıyorum Seren’i. Çok zamanlarımız geçti. Kendisiyle dalga geçebilen ve eğlenen nadir insanlardandır. Şu sıralar yeniden altın çağını yaşıyor. Bence kesinlikle sahneye çıkmalı.

        - CENK Eren’in ardından Opera’da sahneye çıkan Berkay’ı izlemeye gittim. Berkay’ın repertuvarı değişmiş daha hareketli olmuş. 04.30’a kadar şarkı söyledi. Uzun süredir sahnesinden bu kadar keyif almamıştım. Gerçekten önceki gün çok çok iyiydi. Sahneden kadınlara kırmızı güller dağıttı. Bu arada yeni albümü hakkında detayları önümüzdeki günlerde köşede bulabilirsiniz. Güzel bir albüm yolda.

        Diğer Yazılar