Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Medcezir’den tanıdığımız yeni nesil oyunculardan Ali Aksöz sessiz sedasız yurtdışına açıldı. Türk yönetmen Can Evrenol’un çektiği ve Cannes başta olmak üzere tüm yabancı festivallere gidecek “Housewife” filminde başrol oynadı.

        İngilizce’si çok iyi olduğu için Ali’yi tercih eden yönetmen, kadın oyuncu olarak da National Georgraphic’te yayınlanan Mars dizisinin başrol oyuncusu Clementine Poidatz’u seçti.

        Ali Aksöz, “Medcezir”de çok dikkat çekti. Hülya Avşar’la klipte rol aldı. Bence şansı çok yüksekti ama fazlasıyla geride durdu. İyi projeleri değerlendiremedi.

        Yoksa Ali bu sektörde çok iyi oyuncuların arasında çoktan yerini alırdı. Biraz geç kaldı ama belki bu filmle yeniden her şey değişir. Belli mi olur?

        “Seviyor Sevmiyor”un yakışıklı başrol oyuncusu Gökhan Alkan’ı gördüm geçen gün. Dizi biter bitmez teklif yağmaya başlamış.

        Şu an 7 senaryo birden okuyormuş. Bu dizideki oyunculuğuyla Güney Kore’den “En İyi Erkek Ödülü” almıştı Gökhan.

        Dikkat çekiyor ve yıldızı parlak. İyi bir seçim yaparsa bundan sonraki projesinde çok güzel yerlere gelir. Gökhan Alkan’ın, Hande Subaşı ile rol aldığı “Defne’nin Bir Mevsimi” sinema filmi de 29 Mart-1 Nisan’da 14’üncü Paris Türk Film Festivali’nde yarışacak. Meraklısına.

        Özcan Deniz’in dizisi “İstanbullu Gelin”de mutfak personeli rolüyle dikkat çeken bir isim var: Nilay Erdönmez. Son günlerde herkes ondan “Yeni Dicle” diye söz ediyor.

        Hatırlar mısınız bilmem, “Asmalı Konak”ın Dicle’si İpek Tuzcuoğlu’nu. Güçleri vardı, fal bakardı, hatta Dicle’nin sürmesi diye bir şey çıkmıştı.

        İşte herkes “Yeni Dicle” diyor Nilay Erdönmez’e. Ben henüz izlemedim, bakalım izleyicinin dikkatini çekecek yeni bir karakter olur mu?

        Bu arada Nilay, İstanbul Film Festivali’nde “Bütün Saadetler Mümkündür” filmindeki rolüyle Altın Lale’ye adaymış. Ve aynı zamanda “Hafızasını Kaybeden Bir Müzeden Traktöre Mektuplar” ve “Kamamber” isimli iki tiyatro oyununda oynuyormuş. Meraklısına.

        SİZ UYURKEN

        Şiddet, şiddet, şiddet. Şiddeti kadın da gösterse, erkek de gösterse kabulüm yok. Önceki gece bir mekânda, bir kadın adama tokat attı. Kadın kızgın, adam gülüyor. Aralarında bir kıskançlık konuşması yapılıyor belli ki ama olmaz, yapmayın hanımlar, beyler. Hele ki hanımların asla şaka olarak bile yapmaması lazım. Bir de çocuk yetiştiren hanımların asla. Aman dikkat! Şiddete karşı olun. Her türlüsüne.

        Yan masada bir çift oturuyor. Adam beni tanıdı ve dönüp “Esin Hanım, ben kız arkadaşıma evlenme teklifi ettim, kabul etmiyor, bana yardım eder misin?” dedi. Ben de “Neden etmiyorsun?” dedim. Kız bana, “Esin Hanım, siz de sürekli yazıyorsunuz. Tek taş önemli. Küçük bir taş getirdi. Ben o taşa nasıl kabul edeyim” dedi. Vallahi billahi şoke oldum. Ben artık orada ne diyeceğimi bilemedim. Sadece, “Keşke başka bir bahane bulsaydın” dedim.

        YARIN

        Papermoon’da pastalar karıştı. “Pastamı ver” diye kim kime seslendi?

        Hangi ünlü sanatçı, hangi ünlü sanatçıdan özür diledi.

        Diğer Yazılar