Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - ÜNLÜ bir futbolcu, ünlü bir şarkıcı ile birlikte. Hayatta ortaya çıkamazlar. Ya da gerçekten aşktan gözleri kör oldu. Ortaya çıkamazlar çünkü olacak iş değil, kabul de görmezler.

        - BİR müzisyen yine ünlü bir ses sanatçısı ve oyuncu ile birlikteymiş. Erkek ortaya çıkmasını hemen kabul eder de kadın asla kabul etmez. Toz bile kondurmaz öyle takılıyorlar.

        - TANINMIŞ bir işadamı, ünlü bir isimle birlikte şu ara. Mesajlaşmalar sabahlara kadar sürüyor. Daha önce bu adam yine başka bir kadınla otoparkta yakalanmıştı hatırladın mı?

        - POPÜLER bir erkek oyuncu, sarışın bir kadınla birlikte. Kadın sadece onunla birlikte olduğunu düşünüyor ama adam üç-dört kadınla birden görüşüyor. Adam durulacak gibi değil ama kadın da tam bir atmaca. Kimseyi bırakmıyor.

        - GEÇEN akşam Bebek’teki bir mekândayım, yan masamda üç kadın oturuyor. Kadınlar “Senin skorun kaç”, “Senin kaç” diye birbirine soruyor. Erkekler yapsa kızarız ama kadınlar yapınca işte tuhaf geliyor. Ama kadınlar çatır çatır maşallah konuşuyorlar.

        - MEŞHUR bir kadın üç kişiyle aynı anda mesajlaşıyor. Kendisi geçen gün “Birini bulsam vallahi artık kimseyle görüşmeyeceğim. Ama bu erkekler sadece gönül eğlendirme peşinde” diye dert yanıyordu.

        Hızlı başladım hızlı bitirdim değil mi? Birkaç haftadır sağımdan solumdan çekiştirip bana bunları anlatıyorlar. Anlatanlar da öyle sıradan isimler değil. Bu sektörün içinden önemli isimler. Ellerindeki dedikodu sağlam anlayacağınız ama ben isimleri asla yazamam. Siz şimdi diyeceksiniz ki “Hayırdır Esin. Sen hiç böyle kaçak dövüşmezdin. Açık açık yazardın isimleri” diye. Evet yazardım, yine de yazarım ama bu ilişkilerin tarafları el ele görüntü verip sevgili olarak görüşmeyecekler, görüşmüyorlar. Tarafların bazıları evli, o yüzden zaten asla yazmam. Bu ilişkileri asla kabul etmeyecekleri için şimdilik böyle azıcık ucundan yazdım. Hafta sonuna girerken az biraz hareket.

        En çok konuşulan yeme-içme söylentileri

        - NUSRET Bebek’e şube açıyormuş. Ne gerek var şimdi Etiler’de bir mekânı varken? Trafik aldı başını gidecek. Yakında her köşe başına açacak herhalde.

        - BODRUM’DA yeni mekânlar açılıyor. Özellikle Türkbükü’nde bu sene yoğun hareketlilik olacak. Yeni mekânlar geldi, müzik sabaha kadar devam edecek.

        - BİRÇOK mekân Karaköy’den elini ayağını çekti. Hatta birçok mekân da kapatmaya hazırlanıyor.

        O zaman size yeni nesil etçi

        MALUM Etiler etçi bölgesi. Canınız et yemek istiyorsa Etiler’e gidiyorsunuz. Her köşe başında bir etçi var. Etçiler arasına yeni katılan Scarlet, yeni nesil mekânlardan. Bahçe-bar konsepti var. Belli bir saatten sonra bara gidip takılabiliyorsunuz. Ve şükür ki mekânın kurucu ortağı Süleyman Dilek herkesle tokalaşıp, eti dövüp sonra eliyle yedirmiyor kimseye. Yani gayet medeni bir şekilde sizinle ilgileniyor ve servisini yapıyor. Ha bu arada aklınızda olsun, mekânın en popüler sunumu ilik. Aklınızda olsun.

        Diğer Yazılar