Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        “Yaza hazırım, yaz sezonunu açabilirim” diyor.

        - Eğlence sonrası gece bir şeyler yemek isteyen kadına, “Hayır sakın yemeyin, saat kaç oldu. Yaz geliyor” diye uyarıyor.

        - Spor salonundan çıkmıyor.

        - “19.00’dan sonra asla yemek yemem” diyor.

        - Akşam yemeğinde çok fazla yemek yiyen kadına, “Ne kadar çok yedin” diyor.

        - Biraz göbeği çıkan kadına, “Ne oldu, bebek mi geliyor” diyor.

        - “Her gün spor yapmaya başladım” diyor.

        - “11 gün diyetim var, 5 kilo garanti veriyorsun” diyor. Diyor da diyor. Etrafımdaki tüm erkeklere bir haller oldu. Yaz geliyor diye yemeden içmeden kesildiler. Etrafımdaki kadınlar ise tam tersi şu durumdalar:

        - Sürekli yemek yemek istiyorum.

        - Diyet yapmaktan sıkıldım.

        - Of yaz geliyormuş, ben 2 haftada toparlarım.

        - Hadi bugün kırıyorum. Yarın sıfırdan başlıyorum.

        - Bu göbek nasıl gidecek?

        - Yarın ananas, yumurta diyeti yaparım, bir anda toparlarım.

        - 3 gün sadece o detoks sularından içtim. Aç yaşadım, bir gram bile veremedim.

        - Bu yaz da kilolu olayım. Daraldım sürekli diyet yapmaktan, “Yeter, imdat” diye bağıracağım. Böyle uzayıp gidiyor. Biz kadınlar toplu olarak diyet çıldırması yaşıyoruz.

        Perşembe trafiği

        İstanbul'da yaşayıp trafiğe alışmayan insan yoktur. Ama unutmadan bir şey söylemeden geçemeyece- ğim. Dün sıradan bir per- şembe günü, iş çıkışı değil, öğle saati. Memlekette trafik tavan yapmıştı. Ataköy’den Nişantaşı’na 3 saatte gittiğim için kendimi ve İstanbul trafiğini tebrik ediyorum.

        Siz uyurken

        Adının Aslı olduğunu öğrendiğim kadın yanıma gelip “Sana bir şey soraca- ğım. Benim bu gece buradan kaçmam lazım. Ne yapabilirim?” dedi. Ben de “Nasıl yani?” dedim. “Çaktırmadan kaçmam lazım, ne olur bana yardım et” karşılığını verdi. Malum bu tip olaylar hep beni bulur. Neyse kendisine, “Tuvalete gidiyorum de ve kaybol” dedim. “Çok sıradan. Hep bunu yapıyorum. Ben tuvalete giderken yanımda biri muhakkak geliyor” cevabını verdi. Allah Allah, tuhaf bir durumla karşı kar- şıyayım. “O zaman telefonla konuşuyormuş gibi numara yap. Sessiz bir ortam arıyor gibi uzaklaş, sonra da gözlerden kaybol” dedim. Kadın bana, “Onu da yaptım daha önce. İnanmıyorlar artık” dedi. Güler misin ağlar mısın. “Vallahi tükendim ben” dedim. O da “Ben de aynı durumdayım” deyip gitti yanımdan.

        Bir gece Avrupa yakasından dönüyorum. Yolun kenarında bir araba dikkatimi çekti. Sağa çekmiş, arabadan inmiş göbek atıyorlardı. İnanın bu durum yeni ve ilk değil, çok sık karşılaştığım bir durum. İnsanların kavga etmeyip eğlenmesi süper ötesi. Devam arkadaşlar.

        Çağla ve kasları

        “Cengiz Abazoğlu 2017 Haute Couture” koleksiyonunda podyuma çıkan Çağla Şıkel’in fit vücudu ve kaslarını görünce gözlerim yuvalarından oynadı. Tamam her zaman Çağla’nın düzgün fiziğini konuşuyoruz ama ciddi “six pack”leri ortaya çıkmıştı. Üstelik iki çocuğu var dikkatinizi çekerim. Kendisi Türk standartlarında bir kadın değil kesinlikle ama insan bir kendini bırakmaz mı? Bir hamburger, mantı kaçamağı yapmaz mı? Yapmadığını, çok dikkat ettiğini biliyorum. İnanılmaz irade işi bu Çağla Şıkel örneği.

        “Helal” diyorum kendisine. Çünkü ben biraz kilo vereyim, hemen forma gireyim, bırakıyorum kendimi. Önemli olan ikinci aşama, yani kendini bırakmamak.

        Diğer Yazılar