Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇOK yakında Show TV’de başlayacak olan ‘Kalp Atışı’nın fragmanını izledim. Uzun süredir atmayan kalbim attı. Hatta genç kızların yeni kalp çarpıntısı da bulunmuş oldu. Malumunuz bu dönemde harika diziler başlıyor. Hele ki işte böyle kalp çarptırırsa bu diziler, uzun soluklu oluyor ve hatta aranan “Yakışan çift”, “Güzel kız”, “Yakışıklı erkek” de bulunmuş oluyor. Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini yapacağı ‘Kalp Atışı’ iddialı fragmanı ile şu an eminim genç kızların kıskacına çoktan girmiştir. Neden mi?

        - Gökhan Alkan son yıllarda genç kızlar tarafından çok beğeniliyor, dikkat çekiyor ve takip ediliyor. Bir keresinde kendisiyle bir araya gelip sohbet etmiş ve Instagram’da fotoğraf paylaşmıştım. Aman Allah’ım! Günlerce hayranları beni didikledi. “Gökhan şu an yanında mı?”, “Ne olur Gökhan’la yeniden fotoğraf koy”, “Onu çok seviyorum”, “Evlenir mi benimle?” gibi uzayıp giden bir talepler, sorular gönderdiler. O yüzden Gökhan Alkan için aranan kalp atışı diyorum.

        - Öykü Karayel özlendi. Hatta merakla bekleniyordu. Ben de bekliyordum. Birçok kişi beğenmez ama ben Öykü’yü beğenirim. Güzel ve naif oynadığını düşünürüm. Bu dizide Gökhan’la pek yakışmışlar. Olmuş yani anlayacağınız. Bu ikili kalp attırır.

        Aslışah’ın utangaçlığı

        SON günlerde herkes Aslışah Alkoçlar ile Kerem Tunçeri’yi konuşuyor. Birçok kişi “Esin doğru mu gerçekten, birlikteler mi?” diyor. Aslışah kendi açıkladı daha ne olsun. Önceki gün de annesi Gülşah Alkoçlar’la fotoğrafı vardı gazetelerde Aslışah’ın. Kerem’i sormuş bizim arkadaşlar. O da “Utanıyorum şu an konuşmayalım” demiş. Ne güzel, ne harika. Uzun süredir özlediğim saygı hareketi. Tebrikler.

        Dünya yıldızlarına dokunuyor

        BENİM yolum Ece Şirin ile on sene önce kesişti. On senedir ara ara kavuşuruz. Neden mi ara ara kavuşuyoruz. Çünkü Ece dünyaya açıldı. Tutabilene aşk olsun. On sene önce kendine, markasına inandı ve yollara düşüp...

        1- Londra’da Telegraph Luxury tarafından en vizyoner mücevher tasarımcısı unvanı aldı.

        2- Londra Harrods’ta en çok satılan ilk üç marka arasında yerini aldı.

        3- Rihanna’dan Madonna’ya, Rita Ora’dan Cara Delevingne’e, hatta Beyonce’ye uzanan ünlüler tasarımlarına hayran. Onlara tılsımlı tasarımlarını sevdirdi.

        4- 5 bin kadının hayatına dokunarak okuma yazma öğrenmelerine katkıda bulundu.

        Daha ne olsun. Yok yok. Bir Türk olarak kendi yarattığı Bee Goddess’ı dünyaya taşıdı. Onu bilmeyen, sevmeyen yok. Türk tasarımcılarımıza, işadamlarımıza, yurtdışında ülkemizi en iyi şekilde temsil eden herkese ayrı bir sevgim ve saygım var. Ece Şirin’le tanışma fırsatı bulursanız ellerine yapışın ve bırakmayın. Kendisi iyi de bir dosttur.

        Diğer Yazılar