Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YER Yalıkavak X Beach, saat 16.00.

        Önceki gün hemen yanı başımda sesler yükselmeye başladı. Bir kız çocuğu hararetli hararetli bir kadına bir şeyler söylüyor. Yarı hakaret ediyor, yarı “Defol buradan” tarzı bir durum var. Bir şey anlamıyorum. Hakaret ve küfür ettiği kadın da ona bir şeyler söylüyor. Eller, kollar havada uçuşuyor. Daha küçük olduğu belli olan kız telefonla birini arıyor. Yarım saat sonra olay mahalline bir kadın daha geliyor. Ve az önce kız çocuğunun hakaret ettiği kadına o da sözlü hakaret ediyor. Bağırıyor, çağırıyor.

        Sonra bir adam giriyor devreye ve kadınları ayırmaya çalışıyor. Ayıramıyor haliyle. Tam bunlar olurken başroldeki kız çocuğu yine birini arıyor. Meğer polisi arayıp çağırmış. Polis geliyor ve kavga eden herkesi kapıya çağırıyor.

        Kız çocuğu dediğim kişi babasıyla denize girmeye gelmiş. O bir anda hakaret ettiği kadın da babasının eski sevgilisiymiş. “Babamı mı takip ediyorsun? Defol buradan” diye bağırırken eski sevgilinin gitmediğini görünce annesini arıyor. Gelen diğer kadın da adamın eşi ve çocuğun annesi. Polis olayın böyle olduğunu ve kimsenin şikâyetçi olmadığını görünce gidiyor.

        Son karede, baba arabasına oturttuğu kızına öyle bir tokat attı ki o görüntüyü asla unutamayacağım sanırım. Yorumu size bırakıyorum....

        Adam sonunda eski eşine döner

        YUKARIDA okuduğunuz hikâyede belli ki adam sevgiliyi bırakmış, eşine dönmüş. Ben de bugün tam Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi’den bahsedecektim. Üstüne geldi. İkili yeniden birlikte, hayırlı olsun. Bu olay bana neyi mi hatırlattı?

        - Erkek, eninde sonunda eski eşine döner.

        - Ne olursa olsun adama yine eski eşi bakar.

        - Adam kiminle aldatırsa aldatsın, ona aldattığı, para yedirdiği, kişi bakmaz, karısı bakar.

        - Hasta olsa bir tas çorbayı yine karısı yapar.

        Serdar Ortaç ve Sinan Akçıl klibi

        BEN hiçbir yorum yapamıyorum. Siz seyirciye, sevenlerine yani Sinan Akçıl’ın “Klip çok izleniyor, tıklanma rekoru kırıyor. Çok beğenildi” dediği seyirciye soruyorum. Sinan Akçıl ve Serdar Ortaç’ın klibinin:

        - Nesini beğendiniz?

        - Şarkı güzel mi?

        - Sizce Sinan Akçıl ve Serdar Ortaç güzel rol kesiyor mu?

        - Neden, neden, neden?

        Sana neyse neden yazıyorsun?

        ŞU magazinin çektiği! Nedir şu küçük görmeler, alt perdeden bakmalar. Hele ki mevzu aşk-meşk olunca hemen bazı insanların “Aman bana ne canım, size ne canım, bize ne canım?” demeleri. Ve tabii köşe yazarlarının “Bana ne?” halleri. İyi de sana neyse neden yazıyorsun? Bence yazma, mis gibi, oh! Ne kafanı kurcala, ne kafanı karıştır. Merak ettiğin konuları yaz madem. Hem okuyucunun da kafasını karıştırma.

        Diğer Yazılar