Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçen hafta sevgilisi Tuba Büyüküstün’le fotoğrafı çekildiği için gazeteciye silah çeken La Boom ve Gizli Kalsın’ın sahibi Umut Evirgen önceki gün tutuklandı. Oysa 3 aydır konuşulan, herkesin dilinde bir aşktı bu Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen olayı.

        Umut’un nişanlısı Cansu Ağar bile bu yüzden yüzüğü attı. Yani biliniyordu, konuşuluyordu, görülüyorlardı. Sadece fotoğrafları çekilmemişti. O da çekilince olanlar oldu.

        Hayır, fotoğrafları çıkacak, bitecekti. Şimdi hayatını yakmak nedir? Ne yazık, ne gereksiz bir durum oldu. Gencecik yaşta hapse girdi. Hem de gerçekten sevimsiz ve korkunç bir olayla.

        Tuba engelleyebilir miydi?

        EVET, kesinlikle engelleyebilirdi. İlişki başlamış, biliniyor, herkes tarafından görülmüş. Üstelik Tuba boşanmış, nişanlısı Umut’tan ayrılmış. Bir sorun, bir sıkıntı yok. İki kez daha üzerinde konuşulur geçerdi. Ve bunu Tuba çok iyi şekilde engelleyebilirdi. Ama yapmadı, yapamadı. Umut Evirgen daha da agresifleşti ve silah çekme olayına kadar geldi. Ki silah çekmenin asla hiçbir haklı yanı yok.

        Sektörde ne mi konuşuluyor?

        - UMUT çok âşık oldu, gözü hiçbir şeyi görmedi.

        - Tuba’ya âşık olmasa böyle bir hata yapmazdı.

        - Umut’un ilişkisi bitti, nişanlılığı bitti, bu yüzden oldu. Düzeltmeye çalışırken daha da kötü bir hal aldı.

        - Çok üzüldük, yazık oldu.

        - Umut bu durumu en yakın zamanda düzeltecektir.

        Farkında mısınız?

        Tuba Büyüküstün son yıllarda sadece ve sadece...

        - 3 kişiyle anıldı. Bunlar arasında İbrahim Kutluay da var.

        - Dizisi çok iyi gitmedi ve sürekli boşanma olaylarıyla gündeme geldi.

        - Sette çok zor biriymiş. Gerçekten öyle her şey beğenmiyormuş. Çok ciddi kuralları varmış.

        - Adı yazılmayan, konuşulmayacak kişilerle de anılmaya başladı. Böyle uzayıp gidiyor bu durum. Hatta birçok kişi, “Tuba Büyüküstün nereden nereye geldi. Ne oldu bu kadına? Hiç böyle eğildi” diyor.

        Nasıl yetiştirirsen öyle olur

        ŞORT giydiği için tokat atan adamın babası da “O da şort giymeseymiş” demiş. Yuh sizin zihniyetinize. Yuh sizin çocuk yetiştirmenize. Size ne başkasının kızından. Onun şort giymesinin sizinle ne alakası var. Bir çocuğu nasıl yetiştirirsen öyle olur. Bir çocuğa ne verirsen onu alır. Hiç kimse katil, sapık, manyak olmaz. İşte size canlı canlı örneği. Başka söze gerek var mı? Bu zihniyetteki babanın çocuğundan her şey beklenir.

        Dün ne oldu?

        - UZUN sürecek bayram tatili başladı.

        - Yollarda trafik arttı.

        - Yazlık yerleri dolmaya başladı.

        - İnsanlar bayram tatili ve yıllık izinlerini birleştirdi.

        - Bodrum-Alaçatı perşembe gecesinden yoğunlaştı.

        Siz Uyurken

        - ALAÇATI’da sokak arasında bir kadın ile bir adam tartışa tartışa yürüyor. Kadın, “Yeter artık vallahi burnumdan getirdin. Ben gidiyorum. Tatili zehir ettin” diye söyleniyor. Adam da “Gidersen git. Ben de diğer hanımı çağırırım” diyerek rahat bir şekilde konuşmaya devam ediyor. Pes diyorum, pes.

        Diğer Yazılar