Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaz geliyor, herkes panikte. Kadın-erkek hiç fark etmiyor, kiminle konuşsam rejimde. Kimi de hemen sonuç almak için bıçak altına yatıyor. Geçenlerde estetik cerrahlardan Dr. Tunç Tiryaki ile karşılaştım. Hemen sordum “Kim neyaptırıyor bu ara ” diye, o da bana, “Şimdi göğüs, karın ve popo mevsimi ” dedi. “Ne mevsimi, aman Allah’ım neler oluyor, ben bir şey mi kaçırdım” demeye kalmadan Cellest Klinik’in meşhur doktoru bana estetiğin de bir mevsimi olduğunu söyledi. İnanın bilmiyordum, cahilliğime verin ama bu mevsimlerde liposuction, meme ve popo implant yapılıyormuş. Ekim,kasım gibide, yüz gerdirme, burun ve yağ enjeksiyonları.

        Habirde bu arada kadınların en çok yaptırdığı da bacak ütülemeymiş. Radyo frekansı ile bacaktaki

        dalgalı görüntü yok ediliyormuş. Cellest’de en çok yapılan diz operasyonlarıymış. Kadınlar seksi bir dizleri olsun diye operasyon geçiriyorlarmış. Yani vücuttaki her sarkmanın, çökmenin çözümü var artık. Yaşlanmaya son. Bir de haftada 3 gün spor yaptık mı tamam. Hepimiz Ajda Pekkan gibi dolaşacağız şükürler olsun.

        Evde oturarak kime âşık olayım evladım

        Geçen akşam Kalamata ’da yakın bir arkadaşımızın doğum gününde bize Bülent Ersoy da eşlik etti.

        Patates kızartmasına bayıldığını öğrendiğim Bülent Ersoy’un makyajını da üç gün çıkartmadığını duyunca şoke oldum. Bazen beş gün de çıkartmadığı oluyormuş. Aman Al lahım lütfen şaka ol sun! Kalabalıkta çok yalnız olduğunu hissettiğim Bülent Hanım’a “Âşık mısınız?” diye sorunca bana, “Ev de oturarak kime âşık olayım evladım.

        Çok erken yata rım. Hemen uykum gelir benim” dedi. O gün makyaj olayını bilmi yordum, daha sonra öğrendim. Bilseydim doğru olup olmadığını da sorardım. Ama düşününce mantıklı gelmiyor değil. Çünkü yüzünde o ka dar çok makyaj vardı ki, çıkarması iki saat zaman alır zaten. Bir de Bülent Ersoy’un meşhur tırnakları var ki, sormayın. Anlat anlat bitmez.

        Kendisi de, bence çok rahat değil ama işte o abartılı makyaja, kıyafetlere ve takılara başka bir şey de gitmezki...

        O ne yapsın. Şimdi küçücük french’li tırnak olur mu hiç Bülent Ersoy’a. Ama şimdi bunları yazdım diye bana kızıp o parmağındaki 5 kilo yüzüğü kafama geçirirse kesin beyin kanaması geçiririm. Allah’ım sen beni koru. Bu arada gecelerde Ezel müzikleriyle insanların coşmasına ne diyorsunuz. DJ’ler şu meşhur dizi Ezel’ in müziklerinin dans versiyonlarını yapmışlar. Bir yerden Ramiz Dayı çıkıp gelecek hissi veriyor diye bilirim.

        Siz uyurken

        - PİYASA 01.30’DA Burak Kut başında şapkasıyla bir köşede, kız arkadaşıyla eğleniyordu. ‘Benimle Oynama’ şarkısı mekânda herkesi çoşturdu.

        - GÜNAY 01.00’DE tuvalette iki kadın ayaküstü kavga etmeye başladı. Kadınlardan birisi, “Sen kıskançsın işte. Benim ne kıyafetimi, ne makyajımı... Hiçbir şeyimi beğenmiyorsun. Kıskanç” dedi ve hızla çıkıp gitti.

        - TÜNEL 03.00’TE bir adam tramvay durağında uyuyakalmış. Bir elinde sigarası, bir elinde de bira şişesi vardı. Gelen geçen herkes onun fotoğrafını çekiyordu.

        Diğer Yazılar