Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üç yıl aradan sonra Gülşen sessizliğini bozdu ve müzik dünyasına hızlı giriş yaptı. Albüm daha çok yeni çıktı çıkmasına ama 'Yatcaz Kalcaz' şarkısı dillerde. Öyle ki, tüm gece kulüplerinde birden fazla çalmaya başladı ve herkes birbirine "Yatcaz kalkcaz hop ordayım" mesajları çekmeye başladı. Gülşen biliyor bu işi. Sevdiriyor kendini. Ve sevilen şarkılar yapıyor. Tabii albümde aşk kadını Gülşen'den damar şarkılarda var. Mesela 'Aşk Cinayet Sever' tam da aşkın normal olmadığını bize anlatan damar bir şarkı. Ben bayıldım. Çünkü damar şarkıları seviyorum. Tam benlik.

        AKLIMDAYKEN

        - Merkel'in halat ipi neredeyse ayağına dolanıyordu.

        - Reklamlardaki subliminal mesajlar bazen çok yersiz oluyor.

        - Artık Rüzgâr olarak hayatına devame den Nil'in oyunculuğa kesinlikle devam etmesi gerekiyor.

        - "Makyaj yapmayan, doğal saçları ile dolaşan topuklu ayakkabı giymeyen kadınlardan hoşlanırım" diyen Kıvanç Tatlıtuğ'a çok ama çok teşekkür ediyorum. Belli ki, son zamanlarda abartılı haller sergileyen genç kızlarımızın biraz kendini toparlamasına neden olacak.

        - Çıplak gezmenin güzellik olduğuna inanan kadınların Ceylan'ın abartı göğüs, sırt ve bacak dekolteli fotoğrafını her gün görebileceklerini bir yere asmalarını tavsiye ederim.

        Tatsız tuzsuz Oscar

        Bu sene Oscar töreni kötüydü. Hatta kendi kendime "Bir daha uykusuz kalmayacağım bir gün sonra tekrarını izlerim" diye söz verdim. Sakın ukalalık yaptığımı zannetmeyin. Tabii ki bizim berbat ödül törenlerinden sonra kusursuz bir tören izlemek şahane. Organizasyona diyecek laf yok. Benim "Kötüydü" dememdeki neden geçen senelere nazaran daha az hazırlıklı olmalarıydı. Daha az performans vardı. Bir de tabii herkes yoktu. O yüzden renksizdi. Ve bu renksizliğe rağmen:

        - 1937 doğumlu Shirley Bassey'in performansı sonrası Twitter da "Yazık sesi bitmiş" yorumları karşısında gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Malum her şeyi bilen bazı kendini bilmeyen insanlar yaşına rağmen Shirley Bassey'in performansını küçümsediler. Gülümseyen insanların yaptığı diğer yorumlara baktığımda ise, ciddiye almamam gerektiğine karar verdim. Shirley Bassey muhteşemdi.

        - Brad Pitt ve Angelina Jolie'siz bir Oscar töreninin keyifsiz olduğuna bir kez daha kanaat getirdim. Yok yok, Angelina bacağı olmadan olmuyor.

        - Brad ve Angeline demişken Jennifer Aniston, sevgilisinin hediye ettiği yüzükle hava atmayı planlıyordu. Ancak Angelina'nın gelmemesi Jennifer'in sevincini kursağında bıraktı.

        - Jennifer Lawrence heyecandan sahneye çıkarken düştü ve tüm salon 22 yaşındaki genç aktristi ayakta alkışladı.

        - Bridget Jones, Renee Zellweger'in zayıflığı ona yakışmıyor. Bridget halleri onu daha seksi yapıyormuş.

        - Hugh Jackman'ın eşi her sene olduğu gibi yine dedikodu konumuzun en başında yer aldı. Ama yapacak bir şey yok. Onlar her sene el ele gelmeye devam ediyor. Bir ara Twitter'da Kaya Çilingiroğlu'nun "Nereden bulmuş" tarzında Twit'ine denk geldim.

        Kadın kadının düşmanıdır

        Tam da işte böyle bir durum yaşanıyor ilker Ayrık'ın yarışmasında. Yarışmacı kadın, "Barış benim kız arkadaşımın erkek arkadaşıydı. Üçüncü buluşmamızda Barış'ı da getirdi. Arkadaşımın elinden aldım" itirafını yapıyor. İnternette denk geldim görüntülere. Ben bunlara pek alışkınım. Zaman zaman da yazıyorum bu köşede. Gecelerde özellikle pek yaşanır. Ama bu olayla okul yıllarımda tanıştım. En yakın iki kız arkadaşımın arasında yaşandı. O zaman anladım ki, gerçekten kadın kadının düşmanıdır. Ve gerçekten sevgilisi olan, parmağında yüzüğü olan erkek her zaman daha kıymetlidir. Özellikle gecelerde bu tür olaylara pek şahit oluyorum ve çok üzülüyorum. Kimse kusura bakmasın ama bunu da pek güzel bir işmiş gibi anlatan kadınları da anlamıyorum.

        SİZ UYURKEN

        - KIRINTI 01.00, "Yahu tamam kalk hadi bıktım senden" diye söylenen kız bağıra çağıra "Bir daha seninle bir yere çıkmam. Bu ne ya bir rahat vermedin" diyordu.

        - SESS 03.00, tuvaletin önünde her zaman bir muhabbete rast gelirsiniz. Özellikle de telefon alış verişleri tuvalet önünde yaşanıyor. Yine tanışmalar yaşandığı bir gece erkek "Doğru telefon numarası verdin değil mi?" diye defalarca sordu. Belli ki başına daha önce telefon numarasıyla ilgili bir şeyler gelmiş.

        Diğer Yazılar