Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mikonos, Bodrum sonrasında şimdilik Alaçatı’ya da veda ettim. Bir aydır size anlatıyorum bu popüler tatil yerlerini. Hadi şimdi gezin, yiyin, için ve keyfini çıkarın tatilin. Dün ve bugün birçok kişi yollara döküldü güzel ve keyifli bir bayramın tadını çıkarmak için. İnşallah kazasız güzel huzurlu bir tatil geçirirsiniz. Ama hemen şunu söylemekte yarar var, Mikonos yaramaz evet ama en yaramaz, rahat durmayan, aşk ve kaçamak yapılacak yer kesinlikle Alaçatı. Bodrum’u hiç karıştırmıyorum bile. Çünkü Bodrum dediğim gibi yorgun ve şu sıralar kafası karışık. Eğer hızlı çapkınlık istiyorsanız Alaçatı diyorum ki acayip olaylar dönüyor anlatamam.

        Siz uyurken Alaçatı sokakları

        Hakkı bana vurdu diyorum anlamak istemiyorsun.

        Benim sevgilim olsa asla buraya gelmem.

        Burası kız arkadaş ile gelinecek yer değil. Çok güzel kızlar var. Erkek erkeğe gelip çapkınlık yapmak varken.

        Eğlenceye doymadı bu gençler. Sabaha kadar eğleniyorlar.

        Kıvanç Tatlıtuğ ile sevgilisi gelmedi mi bu sene. Ben hiç görmedim.

        Burak Özçivit’i gördünüz mü? Bir aşağı bir yukarı yürüyordu.

        Gecenin sonunda kumru yesek mi? Ya da mısır mı yesek?

        Lüks ve pahalı yemek isteyene

        Bodrum ve Alaçatı sahillerinde lüks bir yemek istiyorsanız “Marilyn on the Boat’a gidin derim. Uzakdoğu lezzetleri ile değişik bir deneyim. Alaçatı La Capria Suite Hotel ve Cochine Vietnamese Restoran işbirliği ile yapılan değişik bir konsept. Mete Nisari ve İtalyan eşi Alexandra La Capria da konuklarına zaman zaman eşlik ediyor. Keyifli ve tabii lüks yemek isteyenlerin haberi olsun.

        Hala Eliz konuşuluyor

        Yedi yıl sonra biten bir aşk Murat Boz ve Eliz Sakuçoğlu’nunki. İşte bu aşkın bitmesine de Alaçatı sokakları şahit. İnanın size hâlâ Eliz olayı konuşuluyor. Kimisi “Eliz artık isyan etti, terk etti Murat’ı” diyor. Kimisi de “Eliz meşhr oldu. Eliz’i Murat’tan önce kim tanırdı” diyor. Hatta çoğu insan da “Yakında çok ünlü biriyle el ele çıkar. Artık Eliz de meşhur oldu” diyor. Orası doğru. Evet Eliz de gerçekten meşhur oldu. Ama ben en çok herkesin Eliz’i konuşmasına takıldım. İlgili, ilgisiz herkes tarafından en çok merak edilen o anlayacağınız.

        Ceylan sigara söndürmüş

        Aman çocuklar okumasın, kimseler duymasın. Alaçatı’da Eliz kadar Ceylan da çok konuşuluyor. Ceylan Çapa ne meşhur buralarda anlatamam. Ve tabii şehzadeler de. Malum Ceylan Çapa’nın Aras Bulut İynemli ile birlikte olduğu çok konuşuldu. Geçen 2 kişi kendi arasında Ceylan Çapa’nın şehzadenin elinde sigara söndürdüğünü konuşuyordu. Klasik hareket, ben duyayım diye bağıra bağıra konuşuyorlar. Tabii durur muyum sordum hemen. Bir mekânda elinde sigarayı söndürmüş. Sanırım aşkını ya da şehzadenin sabrını kendi çapında test etti. Başka bir mantık gelmiyor aklıma. Ama Ceylan da konuşulan listesinin en başında buralarda. Hayırlı uğurlu olsun efendim. Allah daha çok versin. Ne diyeyim.

        İki Ferrari'si varmış

        Ebru Öztürk de, Mustafa Aktaş ile iki haftadır birlikteymiş. Beyefendinin iki Ferrari’si ve birkaç da başka arabası varmış ama kendisi pek mütevazıymış. Ben söyleyenlerin yalancısıyım. Ama millet bu beyefendinin paralarını konuşuyor. Malum zenginin parası züğürdün çenesini yorar efendim.

        Diğer Yazılar