Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HARBİYE Açıkhava’da konser vermek her babayiğidin harcı değildir. Hele ki Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin olduğu gün o alanı doldurmak çok zordur. Hande Yener pazartesi akşamı maça rağmen alanı tıklım tıklım doldurdu. Hande’nin senfoni orkestrası eşliğinde bir konser vereceği duyurulunca bu buluşmayı kimse kaçırmak istemedi. Tıpkı benim gibi. Ama Hande bunu fark edemeyecek kadar etrafını çok fazla dinliyor.

        Konser boyunca senfonik orkestra var mıydı yok muydu, o karışıklıktan çözemedik bile. Benim gibi birçok kişi de bu yüzden hüsrana uğradı. Çünkü sahneyi kulüp sahnesine çevirdiler. İşin kolayına kaçıp kulüp konserlerinde yapılan her türlü çılgınlık yapılırsa eğreti kalır. Bu konser de öyle oldu. Konser sonrası ve hatta dün ve hatta bugün eminim Hande’nin yanındaki (birçok kişi demiyorum) herkes, “Kraliçem muhteşemdi, harikaydı, kusursuzdu” diye diye bir hal olmuştur ama ben Hande’yi çok sevdiğim için “Artık kendine gel Hande” demek istiyorum.

        KAFASI KARIŞMIŞ

        Konserde Lady Gaga, Madonna, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Mehmet Erdem, Berksay, Ahmet Kaya, Sezen Aksu, Grace Jones ve daha birçok kişi vardı. Hatta çakma DJ bile. Herkesler vardı anlayacağınız ama bir tek Hande Yener yoktu. Ya kafası çok karışık ya da gerçekten Hande’nin kafasını çok ama çok karıştırıyorlar. Oysa Hande kendi olsa o konser alanı 1 gece değil 3-5 gece tıklım tıklım olacak. Ama bunu bir türlü fark edemiyor. Ya da fark etmemesi için uğraşıyorlar.

        ARTIK LÜTFEN MAYO GİYDİRMEYİN

        Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. Hakan Akkaya başarılı bir isim. Kıyafetleri de çok güzel. Ama ben onun yerinde olsam Hande’yi böyle değil çok daha şaşırtıcı bir halde çıkarırdım sahneye. Hakan’ın bu yaptıkları zaten beklediğimiz şeylerdi. O yüzden “Artık yeter” diye isyan ediyoruz. Çünkü bu kadar güzel sese, güzel yoruma sürekli “çakma”, “taklitçi” ibareleri ekleniyor sizlerin sayesinde. Keşke Hakan, Hande’ye “Bu kez kendin olacaksın. Yıllarca boşuna başkaları oldun” deseydi, ayakta alkışlardım. Hem konser senfonik bir konserdi ve bir modacı olarak özellikle de bu detayı atlamamak gerekirdi. Konserde her detayın olmasına hiç gerek yoktu.

        Bir de lütfen artık Hande’ye şu mayoları giydirmeyin. Beyonce, Jennifer Lopez giyiyor ama onların popoları, bacakları taş gibi. Kadınlar sürekli çalışıyor. Vücutları kastan geçilmiyor. Bir dönem Hande’nin de öyleydi ama artık değil. Benim gördüklerimi siz modacılar göremiyor musunuz? Hande benim oturduğum yerde oturup kendini izlese gerçekten üzülürdü. Tavrınızı koyun, ünlülerin istediği her kıyafeti giydirmeyin. O zaman ortaya kötü, komik şeyler çıkıyor.

        Konserden notlar

        ■ Grace Jones’un siyah pelerini, Lady Gaga için Givenchy’nin yaptığı maske karışımı görüntü sevimsizdi.

        ■ Hande Yener’de gece boyunca tek sevdiğim şey siyah saçları. Hali, tavrı, mütevazılığı. Ve kesinlikle söylediği şarkıları. Zaten onlar başlı başına yetecek, farkına varsa birçok şeyin.

        ■ Harbiye Açıkhava kalabalıktı. Zaman zaman arkamı dönüp baktım. Herkes şaşkınlıkla “Şimdi acaba bu panayır yerinde neler olacak?” edasıyla bakıyordu.

        ■ İnsanlar ayağa kalkıp dans etmek istiyorlardı ama bir türlü o havaya giremediler. Bir tek “Alt Dudak”ta kalkıp dans etti.

        ■ Ahmet Kaya’nın şarkısını söylediği an gerçekten güzeldi. Ve işte senfonik orkestra ile keşke daha çok iş yapsa dediğimiz andı.

        ■ Konserde David Guetta çakması David Vendetta gerçekten olabildiğince gereksizdi.

        ■ Tüm dünya starları şov yapıyor. Ama şovların bir bütünlüğü oluyor. Hande’nin konserinde bütünlük yoktu.

        ■ Hande memleketin dişi starlarından olabilecekken bu durumda olduğu için bunları yazıyorum. Daha fazlasını da yazabilirdim, eminim beni anlayacaktır. Hande lütfen bir saniye dur ve düşün. Özellikle dün yapılan şovunu uzaktan otur izle. O giymemen gereken kıyafetler ve gereksiz şovlar duruşunu bozuyor. O zaman insanlar şarkını dinleyeceklerine “Ne olmuş bu kadına?” diyerek olmaman gereken bir yere oturtuyor seni.

        Diğer Yazılar