Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıllardır tartışılan bir konu, ünlüler ve çocukları. Kimine göre ünlü babası ya da annesi olmasaydı bu çocukların esamisi bile okunmayacaktı. Ama onlar hiç kimseyi umursamadan takır takır işlerini yapıyor. Üstelik çok da güzel para kazanıyorlar.

        Derya ve Ferhan Kardeşler

        Derya Baykal, Ferhan Şensoy’un kızları Derya ve Ferhan da anne baba kontenjanından ilerliyor gibi gözüküyorlar ama onlar da kendi paralarını çoktan kazanmaya başladı. İkisi de yeni projeler üretiyor. İkisi de dizilerde oynuyor. Anne-baba faktörü tabii ki olacaktır ama yeteneğiniz olmadan bunun hiçbir önemi yok, bilmem farkında mısınız. Eleştirenlere her zaman soruyorum. Sizin ünlü bir anne babanız olsa bunu kullanmaz mıydınız diye. Allah aşkına kim kullanmak istemez. Kızlar da pek güzel kullanıyorlar. Ve yeteneklerini birleştiriyorlar hepsi bu. Mesela Ferhan Şensoy daha çok tiyatroya yönelirken Derya Şensoy tanıtım ve dizilerde de boy gösteriyor. Mesela Elle, Derya Şensoy ile yeni sezon tanıtımını yapmış. O kadar manken ve model varken böyle bir seçim bence enteresan. Çok da yerinde olmuş. Hatta annesi Derya Baykal ile çay reklamlarında boy göstermeye başladı bile.

        Buse her yerde

        Sosyal medyanın ülkemizde daha yeni yeni gelişmeye başladığı günlerde Buse Terim blog açmış hatta ülkemizde “O ne demek, blog nedir?” diyen bir kesimi bilgisayara yönlendirmişti. Sonra Buse durmadı Galata’da bir ofis kiraladı. Kendi yaşıtındaki gençlerle çalışmaya başladı. Bir keresinde karşılaşmış “Ailemden uzun süredir para almıyorum. Kendi paramı kazanıyorum. Çalışanlarım var. Onların sigortası, maaşları ödeniyor” demişti. Ve hemen arkasında internet sitesi geldi. Şimdi de “Buse on the Go” isimli yeni bir uygulama ile App Store’da modayı akıllı telefonlara şipşak ulaştırıyor. Malum son günlerde herkes moda dergilerinden fışkırmış gibi giyinme derdinde. O yüzden neyi neyle kombinleyeceksiniz, nasıl giyineceksiniz tadında. Buse çalışıyor, üretiyor hızla ilerliyor ama birçok kişi de bu duruma “Babası Fatih Terim olmasa bu noktalara gelemezdi” diyor. Ben kesinlikle katılmıyorum. Niceleri var. Babalarının paraları, ünleri, şöhretleri, hatta abileri, ablaları var. Ama hiçbir şey yapamıyor. O yüzden de ben Buse’yi takdir ediyorum. Kendi ismini ve aklını çok iyi kullandı kendi parasını kazanmayı keşfetti. Çok da akıllı. Üstelik sürekli yeni projeler üretiyor. O yüzden Buse’yi biz daha çok duyacağız. Haberiniz ola.

        Kadın adamı hapse kapattı

        Uçakta seyahat ederken eğer önünüzde arkanızda sürekli konuşan birileri varsa ya da ağlayan bir çocuk varsa Allah yardımcınız olsun. Benim bu sefer çocuk yok ama sürekli konuşan hatta hiç susmayan bir kadın vardı. Kadın konuşuyor da konuşuyor. Elinde bir magazin dergisi var. Sayfaları çevirdikçe konularla ilgili bir yorum yapıp başlıyor anlatmaya. İlk konu Angelina Jolie ve Brad Pitt’ti. Kadın yanındaki adama “Çocuk doğurduğu yetmiyormuş gibi bir de evlatlık aldı Afrika’dan oradan buradan” dedi. Adam ise “Kim onlar” deyince “Kim olacak canım Brad ve Angelina” dedi ve ekledi: “Kadın resmen adamı hapsetti. Nefes aldırmıyor.” Vallahi kadının kadına yaptığı. Tövbe tövbe diye ben mırıldanırken kadın yanındaki adama “Beren ve Kenan çifti hakkında ne düşünüyorsun” dedi. Adam “Gayet yakışıyorlar” yorumu yaptı. Yapmaz olaydı. Kadın “Beren çok güzel ama Kenan yakışıklı değil. Ne gerek var evlendiler” dedi. Ama adam “Yahu ben kendimi bildim bileli Kenan Doğulu var. Beren’i sadece Aşk-ı Memnu ile tanıdık. Beren nasıl Kenan’dan meşhur olur” deyip azarladı. Kadın hiç oralı olmadan “Medcezir Kore’de ödül kazanmış. İnanamıyorum” diye mırıldanmaya devam edince adam “O ne ben bilmiyorum” dedi. Kadın “Senin de dünyadan haberin yok. Dizi canım nasıl bilmezsin” demesin mi? Adam da “Senin de futboldan haberin var mı? Ben şimdi sana soru sorsam öyle kalacaksın. Hadi uyuyacağım yeter” diye haşladı. Bu arada kadına sorsanız asla magazin takip etmeyecek, magazin sevmeyecek bir hali tavrı var. Ama maşallah 3.5 saatlik yolculuk boyunca magazin dünyasını evirdi çevirdi. Herkes hakkında bir fikri vardı.

        Sonuç olarak benim fikrim

        -Evet kadın kadının düşmanıdır. -Magazini herkes sever. -Kadınların ilgi alanı her şey olabiliyorken erkeklerin genelde futboldur. -Uçak muhabbetleri bazen böyle masum olurken bazen de çok tehlikeli olabiliyor. Çoğu zaman denk geliyorum. Aman dikkat. Yalnız değilsiniz. -Çocuk ağlaması bu tarz muhabbetler mi derseniz tabii ki çocuklarımız ağlamasın. Bu muhabbetlere razıyız.

        Diğer Yazılar