Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hangover filmlerini bilmeyen yoktur. İki bölümden oluşan filmin fanatikleri vizyona girdiği gün izleyip, hatta birbirlerine yorum yaparlar. İşte o film, bir kişiye ilham kaynağı olmuş ve Hangover tatilleri düzenlemeye başlamış. Tur şirketi sahibi Barış Bey, 5 erkek ya da 5 kadının olabileceği (yani 5 kişiyle sınırlı) özel tatil programları organize ediyor. Size de hiçbir şey söylemiyor. Sadece "Şu saatte havaalanında olun" diyor. Ve siz hiçbir şeyden habersiz alana gidip yine gideceğiniz yeri bilmeden uçağa biniyorsunuz. Ve her şey uçakta başlıyor. İnince sizi çok lüks bir limuzin karşılıyor ve işte macera da burada başlıyor. Öyle ki, yolda sizi polis çeviriyor ve tutuklamaya kalkıyor. Hatta kadın polisler, tutuklu arabasında striptiz falan yapmaya başlıyor. Yani anlayacağınız, kısa Hangover tatilinde aklınıza gelebilecek en ilginç olayları yaşıyor ve hayatınız boyunca da unutamıyorsunuz. Kulaktan kulağa fısıltı şeklinde duyulan bu Hangover tatilleri çok moda. Barış Bey'in ise başını kaşıyacak vakti yokmuş. Özellikle de, evlilik öncesi erkek erkeğe ya da kadın kadına bekârlığa veda tatilleri yapmak isteyen gruplar tercih ediyormuş. Ve tıpkı filmin sonunda olduğu gibi, fotoğraflar da tatil dönüşü uçakta elinize veriliyormuş.

        ***

        Sis ve dansçılarla olmuyor işte

        Amerikan Müzik Ödülleri önceki gün yayınlandı. Bir kez daha bayıla bayıla izledik. Bizim ülkemizde böyle bir ödül töreni izleyecek miyiz, nasip olacak mı acaba? Oysaki, bizim törenlerimiz için de güzel paralar harcanıyor ama olmuyor işte. Bunu organize edebilecek bir PR şirketi yok. Bu açık ve net ortada. İkincisi, muhteşem bir şov sergileyecek sanatçımız da yok. Bizimkiler uydurmuşlar bir sis, bir dansçı tamam. İş bitti sanıyorlar. Ama bitmiyor. Bakınız Jennifer Lopez'e. Kadın geçtiğimiz ay selülitleriyle kendinden konuşturuyordu. Şimdi şovundan bahsediyoruz. Başarı için disiplin ve azim şart. A tabii bir de tembel olmamak gerek.

        ***

        Teoman'ın yüzüne kan, can gelmiş

        Teoman'ı gördüm geçen Nişantaşı D&R'da. Yüzüne kan, can gelmiş. Kilo almış maşallah. Her gün saatlerce spor yapıyormuş ve çok disiplinli bir şekilde besleniyormuş. Güzel planları varmış. Düzensiz hayat sonrasında çok düzenli bir hayat Teoman'ı kendine getirmiş. Sıkılır mı bilmem, ama halinden pek bir memnun görünüyordu.

        ***

        Unutup hiç hatırlamasak

        ■ Doğuş'un saksıyla çektirdiği fotoğrafı. Ve hatta sonrasında çektirdiği tüm fotoğrafları...

        ■ İpek Tuzcuoğlu'yla tanıdığımız, Enver Selim Kurtoğlu'nu ve yaptığı edepsiz açıklamaları...

        ■ Deniz Uğur'un gazetecilere midyeyle saldıran sevgilisi Orçun Benli'yi...

        Diğer Yazılar