Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Galatasaray, İbrahimovic'e senede 10 milyon Euro nasıl verecek? Yahu ayak var yorgan var. Bunu düşünen yok. Ben de çok isterim gelsin diye ama bir de hesap var kitap var. Başkan’ın haklı olduğu tek mesele bence bu konudur.”

        Konuya hemen G.Saray ile girmek istiyorum. Taraftar günlerdir ‘İbra’ diye ayakta. Ancak G.Saray Yönetimi’nde kimse ‘Biz İbra’yı alacağız’ demedi. Başkan bize yaptığı açıklamada “Temas bile yok” dedi. Ama herkes Özbek’e tepki gösteriyor. Ortalığı Cem Uzan’ın karıştırdığı iddia ediliyor. Neler söyleyeceksiniz?

        Bence şöyle girelim konuya. Okuyucuların kafası karışmasın. Herkes burada yazılanları benim köşe yazım zannediyor. Geçen sezon bu kafa karışıklığını çok gördüm. Şunu herkes bilsin ki; burada siz Habertürk Spor Servisi adına bana soru soruyorsunuz ben de sizin sorduklarınıza dilimin döndüğü, aklımın yettiğince yanıt veriyorum. Bu girizgahın ardından İbrahimovic meselesine gelirsek... Ben de başkan olursam ‘Messi ve Ronaldo’yu alacağım’ diyeyim tam olsun. Yahu ayak var yorgan var. G.Saray, İbrahimovic’e senede 10 milyon Euro nasıl verecek? Bunu düşünen yok. Ben de çok isterim gelsin diye ama bir de hesap var kitap var. Başkan’ın haklı olduğu tek mesele bence bu konudur.

        CEM UZAN KAÇAK BİR ADAM

        Cem Uzan kim ya! Kaçak bir adam. Türkiye’de mahkumiyetleri var. Sağda solda ‘Jardel’i getirdim’ diye dolaşıyor. Jardel’le Uzan’ın alakası yok. O yıl G.Saray’a Telsim üzerinden sponsor olmuştu. Sözde Jardel’in parası o sponsorlukla sağlanmıştı. Külliyen yalan. Cem Uzan’ın Telsim’i o dönemde sponsorluk borcunu bile ödemedi. Mahkeme ile icra yoluyla aldık parayı. Şimdi ‘G.Saray’a başkan olacağım, onu alacağım, bunu alacağım’ diyormuş. Önce bir ülkesine gelsin de sonra G.Saray’a başkanlık hayali kursun.

        BAŞKANIN KARDEŞİNİN FLORYA’DA İŞİ NE!

        Cüneyt Tanman daha bir iki ay olmadan görevini bıraktı. Sayın Özbek’in kardeşi Florya’da. Bu gelişmeler için ne söyleyeceksiniz?

        Seçim öncesi ne dedim size. ‘Bu yönetimde küsecek adam çok’ dedim mi demedim mi? Aynen öyle oluyor. Önce Cüneyt küstü. Yakında diğerleri küserler. Yine ya burada ya da sizin televizyon programında söyledim ‘Başkan’ın kardeşinin Florya’nın başında işi ne?’ diye. Hangi başkan ailesini bu işin içine sokmuş. Faruk Süren’in de kardeşi vardı, Florya’ya ya da kulübün başka bir yerine sorumlu diye atandı mı? Ya da Adnan Polat’ın. Böyle bir saçmalık olur mu? Ben kardeşinin Florya’da olma nedenini biliyorum. Dursun Özbek kredilere kefil oluyor. Kardeşi de işinde ortağı. Parayı kontrol etsin diye orada. Bunlar G.Saray’da alışık olmadığımız işler. Dursun Özbek’e şunu da söyleyeyim. Böyle yaparsa G.Saray’ı bitirmekle kalmaz, kendi işlerini de zora sokar.

        Galatasaray seneye ne yapar? Hamza Hoca götürebilir mi?

        İnşallah götürür ama zor bence. Allahtan kimse çok iyi değil. Beşiktaş yine statsız oynayacak sezonu. Fenerbahçe takımı yeniledi bir oturma süresi var.

        ARTIK MELO’DAN HAYIR GELMEZ

        Herkes Sabri’ye tepkili. İnter maçında da yuhalandı. Bir de Melo’nun durumu için ne diyeceksiniz. Her sene aynı sıkıntılar yaşanıyor. Giderse büyük darbe olur mu?

        Bu Sabri, Galatasaray’ın derdidir. Sabri’yi genç takımdan A takıma ben aldırmıştım, Lucescu’ya söyleyip. Bazen düşünüyorum acaba hata mı yaptım diye. Ama Sabri de geçen sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu futboldan çok uzak görünüyor. Melo’ya gelince. Artık kabak tadı verdi. Bence gitmesi iyi olacak ama Hamit de yine sakatlandı. Bu durumda o pozisyon Selçuk’a kalır. Selçuk da orada başarılı olacak kadar agresif değil. Yine de artık Melo’dan hayır gelmez.

        PODOLSKİ, VAN PERSİE KADAR ÖNEMLİ

        G.Saray Yönetimi ile taraftarın arası bir türlü ısınmadı. Ama G.Saray taraftarı haksızlık yapıyor gibi... Takım kötü değil. Ligin en oturmuş kadrosu. Bir de Podolski alındı. Sizce ortada bir yönetim hatası var mı?

        Galatasaray Yönetimi, doğru davranmıyor. Doğru, Galatasaray geçen yıl şampiyon oldu ama geçen yıl bir mucizeydi. ‘Rakipleri Galatasaray’a şampiyonluğu hediye ettiler’ demek daha doğru. Mucizeler hep peş peşe gerçekleşmeyebilir. Galatasaray’ın eksikleri var ve bu eksikler giderilmeli. Ayrıca da bu iş bir gösteri işi. Real Madrid’in, Barcelona’nın kadroları oturmamış mı da bunlar her yıl transfer yapıyorlar, büyük isimler alıyorlar. Tribünleri doldurmak, taraftarlara yeni heyecanlar vermek istiyorsanız transfer yapacaksınız. Her şeyiniz tam olsa bile şan olsun diye, kombine satışlarını arttırmak için de transfer yapar büyük takımlar. Podolski bence çok çok iyi transfer. Van Persie kadar önemli ama bir iki isim daha gerekirdi. Hele hele rakipler bu kadar yatırım yapmışken.

        F.BAHÇE İNŞALLAH SHAKHTAR’I ELER

        Shakhtar Donetsk rövanşı için ne söyleyeceksiniz? Karşısında sezonu erken açan oturmuş bir takım var. Fenerbahçe eleyebilir mi?

        Sezonu erken açmamış bile olsa Shakhtar, yıllardır Şampiyonlar Ligi’ne abone olmuş ve orada iyi işler yapan bir takım. Bunun en önemli faktörü Lucescu. Ukrayna’daki karışıklık takımı biraz bozdu ama sonuçta 10 yıldır başarılı olan bir takım. Fenerbahçe’nin işi zordu ve hala zor. Ben Shakhtar’ı az da olsa daha şanslı görüyorum. Tabii elenirse Fenerbahçe’ye yazık olacak. O kadar transfer, o kadar yatırım sadece lig için olacak. İnşallah elerler Shakhtar’ı.

        PEREİRA’NIN BİRAZ DELİ HALİ VAR

        Fenerbahçe’nin yeni hocasını nasıl buluyorsunuz?Fenerbahçe taraftarı İsmail Kartal’dan sonra çok memnun.

        Hoca iyi gibi duruyor. Biraz deli bir hali var ama bu negatif değil. Yönetimle sorun yaşamazsa bence başarılı olacaktır.

        Başkan Aziz Yıldırım bu sene hiç topa girmiyor. Sadece idari menajer gibi gözüküyor.Sizce geç kalmış bir sistem mi?

        Bakalım ne kadar tutacak kendini. Ben de merak ediyorum.

        BÜTÜN FATURA EMRE’YE ÇIKARILMIŞ GİBİ...

        Emre Belözoğlu operasyonunu nasıl buluyorsunuz?

        Bir yanıyla çok doğru. Bir yanıyla sanki bütün fatura Emre’ye çıkarılmış gibi. Oysa geçen yıl Fenerbahçe’nin en iyi ismiydi. Bu bir operasyonsa Volkan’a da yapılmalıydı. Yok eğer operasyon değilse Emre günah keçisidir.

        F.BAHÇE G.SARAY’IN 4. YILDIZINI UNUTTURDU

        Fenerbahçe Nani ve Van Persie’yi aldı. Takımın yüzde 80’i değişti. Hatta daha fazlası. Bu sıkıntı yaratır mı? Ayrıca bu transferler için ne söyleyeceksiniz?

        Fenerbahçe çok doğru işler yaptı bu yıl. Bu transferler sahada ne kadar işe yarayacak bilmiyorum ama sezon öncesi çok işe yaradı. Galatasaray’ın 4. yıldızını unutturdu. Fenerbahçe’ye moral üstünlüğü sağladı. Taraftardan gelmesi muhtemel tepkileri dindirdi. Ayrıca da alınan oyuncular büyük isimler. Oynarlarsa Fenebahçe’ye büyük katkı sağlarlar. Ancak Fenerbahçe henüz olmuş bir takım havası vermiyor.

        ŞENOL HOCA SİHİRBAZDIR

        Şenol Hoca Beşiktaş’ta başarılı olabilir mi?

        Şenol Güneş şahane bir hoca. Hem takımlarına değer katıyor hem de oyuncuların çehresini değiştiriyor. Bugün Bursa’nın oyuncularına bu kadar talep varsa en büyük pay Şenol Hoca’nındır. Beşiktaş’a da değer katacaktır. Vasat oyunculardan yüksek verim alma konusunda Şenol Hoca bir sihirbazdır. Beşiktaş’a lazım olan da bu galiba.

        Diğer Yazılar