Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesirspor bu galibiyete rağmen sezon içinde büyük sıkıntılar yaşayacak bir takım. Üstelik sezon başı. Eli ayağı henüz tutmayan bir takım.

        Biraz sarssan elma gibi düşecek durumda. Ve böyle bir takım karşısında Galatasaray iki farklı bir yenilgi ile sahadan ayrıldı.

        Varın siz düşünün Galatasaray’ın halini.

        oynayabiliyor, ne de havadan. Ne yandan, ne göbekten. Ne şut atabiliyor, ne de organize olabiliyor. Tempo hiç yok. Hız kaplumbağ hızı.

        Yani bu takımın maç kazanması mümkün değil. Tamamen bir mümkünsüzlük var. Anderlecht’i yenemedi, Balıkesir’e yenildi böyle olursa dahası da gelir.

        Yekta’nın dışında kendini yırtan tek oyuncu yok. Orta alan ne hücuma katkı veriyor, ne de savunmaya. 48 orta var. Sonuç sıfır.

        Görüntü kötü ve asla Galatasaray adına yakışmıyor.

        Böyle bir takım bu kadar heyecansız nasıl olabiliyor? Bu kadar özgüveni eksik sahaya nasıl çıkıyor? Anlaşılır gibi değil.

        Prandelli hala takımı oturtamadı. Neyi keşfetmeye çalışıyor bilemiyorum. Üç aydır bir türlü futbolcusunu tanıyamadı. Yasin sağ bek oynamaz. Dzemaili bu haliyle hiç oynamaz. Galatasaray Balıkesirspor önüne tek forvetle çıkmaz. Gerekirse üç forvetle çıkar ama tek forvetle çıkmaz. Futbolda İtalyan kafası artık kalmadı. Biri ona gidip söylesin. Geldiği takım Galatasaray.

        Sneijder kaldığı için mutsuz. Gidici gibi duruyor. Bazen vücut dili insanı ele verir. Hollandalıyı da veriyor. Sakın ola Melo demeyin. Herkesi güldürmeyin.

        İşler çok zor. Birilerin bir şeyler yapması lazım. Ama kim var ki. Kim toparlayabilir ki?

        1. UYARI

        Galatasaray’ın en büyük sorunu odaklanma sorunu. Taraftar dahil futbolcusuyla yöneticisiyle futbol dışında her şey ile uğraşıyorlar. Ortalık karman çorman. Olmadı birbirleriyle kavga ediyorlar. Durup durup seçime gidiyorlar. Hiç kimse aynaya bakmıyor. Aynaya bakmayınca da bu hale düşüyor. Yani tam konsantrasyon lazım.

        2. UYARI

        Selçuk kardeşim. Seyirci bağırır, çağırır. Eğer kafayı onlara takarsan yandın. Yarın iyi oyna omuzlara alırlar. Sen sadece işini yap yeter. Ama böyle gidersen durum berbat. Kış ayları geliyor. Kulübede de battaniye sana gözüküyor.

        Diğer Yazılar