Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Makedonya maçı iyi bir antrenmandı. Fatih Hoca, Kosova kadrosunu da belirledi diyebiliriz.

        Sezon sonu yorgunluğu, karşılaşmaya ister istemez damgasını vurdu. Yoğun maç trafiği sonrası dün yüksek bir performans beklemek haksızlık olurdu.

        Fatih Terim bu nedenle oldukça geniş bir kadro seçti. Amaç, Kosova maçı ve sonrası için herkesi potansiyel güç olarak hazır tutmaktı.

        İlk 11’de sahaya çıkan oyunculara verilen şansı en iyi kullananların başında Enes geliyordu. Fatih Terim’in en büyük sorunlarından biri savunmanın sol ve sağ kanatlarında yer alan oyuncular. Gökhan’ın yerini alacak iyi bir ismin olmadığını görüyoruz. Hasan Ali ve İsmail ile dün oynamayan Şener’in yerine ne yazık ki daha iyi oyuncular yok. Çok kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe’nin oyuncuları, düşük performansları ile formayı giyiyorlarsa herkesin düşünmesi gerekir. Tıpkı orta alanda şans bulan Ozan Tufan gibi...

        Karşılaşmanın ikinci yarısında Selçuk, Emre Mor, Hasan Ali, Cengiz, Burak vek Cenk’e forma veren Fatih Terim’in Kosova kadrosu aşağı yukarı ortaya çıktı. Kaptan Arda Turan’ın fazla kiloları dikkat çekti.

        Güçsüz Makedonya karşısında daha iyi işler yapabilirdik. Top ayağımızdayken tempoyu yükselttiğimizde etkili olduğumuzu gördük. İstekli ve canlı bir takım olursak, grupta iyi sonuçlar alacağımız kesin.

        Diğer Yazılar